Clio V6-2946cc 251hp 250nm tork ortadan atmosferik motorlu RWD 1400kg..
S2000-2000cc 250hp 218nm tork onde atmosferik motorlu RWD 1240kg..
S2K-V6 Arasında stock Pist kullanımları icin Genel bi karsılastırma yapalım?
![]()
Renault Clio V6
Honda S2000
Clio V6-2946cc 251hp 250nm tork ortadan atmosferik motorlu RWD 1400kg..
S2000-2000cc 250hp 218nm tork onde atmosferik motorlu RWD 1240kg..
S2K-V6 Arasında stock Pist kullanımları icin Genel bi karsılastırma yapalım?
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
s2k hertürlü
her türlü v6...
v6 tabiki her zaman ayrıcalıklı olmak iyidir nadir bulunan bi araba zaten![]()
s2000 ile Clio V6 Arasında Benzer 1 Adet nokta gösterebilirmisin Arkadan iter olması haricinde ki oda biri mid engine ......
Bence yersiz bir karşılaştırma olmuş ...
S2000 le her arabayı karşılaştıralım ozamn ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
reno dan zaten hoslanmazdım...saolsunlar ııce nefret ettırdıler...rakıp s2k deıl kırmız kartal bıle olsa onu secerım...
S4 Cabrio,Evo8,Mz4 v.s v.s ilede karsılastırılmıs farkındaysan..ben onlarlada pek bi ortak nokta bulamadım,karsılastırmak icin illa ki ortak biseylerin olmasıda gerekmez bence..Hemen hemen aynı gucte araclar olması yeterli diye dusunuyorum..
p.s pistte v.s ikiside ayrı ayrı basarılı arabalar,ama aynı anda bi piste cıksalar ne olur onu merak ediyorum mesela?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bugra zaten o sacma karsılastırmalardan rahatsız oldugu ıcın bu sekılde yazdı senın konunada. s2ooo ın ıcıne ettıler karsılastırmalarla sagolsunlar
zaten ben bu araçların karşılaştırılmasına anlam veremediğim için senin konuya yazdım artık dayanamayıp az öncede bu konuda selçuk sırf anlaşılsın diye şahin 1.4 lpg & s2000 konusu açmıştı silindi arada sanırım
Araç karşılaştırmak için bişilerin ortak olması gerekir .
nasıl gerekir mesela şu şekilde şimdi eyer böle bir ortak nokta olmaz ise her araç her araç ile karşılaştırılır duruma gelir ise ozamn az önce tepki olsun diye açılan konununda forumda kalması gerekir ki bu ve benzeri konular forum kirlilği olucaktır ...
birkaçgündür sitede s2000 le alakasız hacim fiyat karoser ve güçlerde bisürü araba karşılaştırılıyor ...
seninki gene bi nebze güçten benzemiş![]()
ama gene diyorumki alakasız arabalar hem clio V6 hem de S2000 kullanıcısı olarak bunu söleyebilirim ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ha bu arada yanlış anlama senin konuya denk geldi ama şahsınla alakalı bişi deil bu sende patladı kusurabakma ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
abi demek istedigini Anladım ben,S2000'inin bu kadar cok arabayla karsılastırılmasınıda basarı olarak goruyorum meselaama benim merak ettigim konu donanım,tip,gunluk kullanımdan cok pist v.b ortamlarda neler yapabilecekleri gibiydi..
p.s yanlıs anlamam merak etme..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben v6 yı seçerim farklı olmak iyidir.Seside bir ayrı güzel zaten.![]()
V6 derdim bende.
Her konuda her karsilastirmada S2000 gormekten arabadan sogudum.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
Görüntü olarak s2k derim..Fakat pistte s2k'nın şansı yok..v6 her türlü çok daha başarılı bi performans gösterir bence..
tabiki v6 az bulunan bır araç ve her zaman ıyıdır az olması
clio v6 motor gucunun buyuk kısmını 1400kg lık kassını kaldırmak ıcn ugrastıgından asırı performanslı sayılmaz stock olarak.
pıstte s2000 kadar basarılımıdır bılemıyorum ama motoru arkada oldugu ıcın agırlık dengesının ıyı olmadıgını ve arkasını cok cabuk bıraktıgını duydum.
gercekten V6 m olsun ısterdım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)