emirercan Nickli Üyeden Alıntı
dostum sen yazılanları tam okuyup anladıktan sonra yorum yapsana.320 d geçiyomu diyoruz.vectranın arkasından uzamış 330,bende vectrayı geçmesi lazımdı dedim :icon_wack,ben hiç bir modelim sempatizani değilim,kullanmadiğniz gidişini bilmediğniz araçlar hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yaptiğniz için ben gidişi hakkında gerçekleri söylüyorum,üstüne bide insanları inandırmaya mı çalışmak lazım :) kızmana,gülmene gerek yok önce 184 hp 320 d ve 330 ci kullan bence sonra bu araçlar hakkında kız,gül,rakipsiz falan de :icon_tup: ayrıca 330 gözünü çok korkutmuş milletin.rakipsiz derken rakiplarini sayarmısın bana?:beuj: mesela 2.0 sk2 330'u geçio,çupraları,wrx'leri falan saymıyorum bile,auidi a4 2.0 tfsi motoruyla kafa tutuyo,cooper s jcw,fr,type r,focus st vb..derken nsl rakipsiz,uç nokta oluyor sölermisin?bu saydıklarımın çogu ya 1.6 yada 2.0..bu kıyaslamaıyıda spor kullanımı hesaba katarak yaptım çogu klasmanı olmasa da kağıt üstünde güçleri yakın olduğu için..330'a uç nokta falan demek komik olmuş :D son olarak amacım yan vermek,düz alip ters çevirmek,ordan burdan sokmak değil hiç bir zamanda olmadı,320 d ile bunları yapan insana da farklı gözlerle bakarım :evil: iyi günler....