BU KONUDA COK TARTIŞMAMIZ OLDU ARKADASLARLA AMA Bİ TÜRLÜ UZLAŞAMADIK BİRİ UZUNDA ALIR DİO DİERİ TORK AVANTAJI İLE ROLL DA YER DİO..BAKALIM ÜSTADLARA SORALIMSİZ BİDE ARASINA COOPER S 175 HP ATIN BAKALIM NOOLCAK :d
BU KONUDA COK TARTIŞMAMIZ OLDU ARKADASLARLA AMA Bİ TÜRLÜ UZLAŞAMADIK BİRİ UZUNDA ALIR DİO DİERİ TORK AVANTAJI İLE ROLL DA YER DİO..BAKALIM ÜSTADLARA SORALIMSİZ BİDE ARASINA COOPER S 175 HP ATIN BAKALIM NOOLCAK :d
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
320 d alır başını gider![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Bende dizel kullanıyorum , torkla alma gitme olayi kagit ustundeki gibi olmuyor.heleki ayni veya yakin hp ye sahip benzinli araclarla yururken...denemeye cikilirken nedir tek kisi veya 2 ser kisi agirlik olmadan cikiliyor dizelin cok bir avantaji kalmiyor.
Sahsi fikrim c200 gecer yonunde.
Benim minide r53 sadece header, filtre varken c220 cdi ile denedik 200 den sonra yakalayip gececekti sözde... Nerdeyse kayboluyodu arkadayani bmw chipli falan deilse mini sırıtmıs brz orda..
mercedes ve bmw kıyaslamasında 3.20d alır her türlü. cooper s'te threesome yapar.
320d önde olur. Benim asil anlamadigim 184luk 320d lerin yazilimli 177 320d le kafa kafaya yürümesi. 2 farkli aracta denedik sonuc ayni 177likler coupe.
Eski bir w204 kullanıcısı olarak e90 320d 177hp yi geçtim, 0 dan kalktımızda ve roll dede mercedes hertürlü alır bmw 100 e ulaşana kadar 3 vites değiştirirken mersedes 2. viteste 100km ulaşıyor fabrika verilerine bakmayın yolda herşey çok farklı mersedes 4. vitesin sonlarında 247 km hıza ulaşabiliyor komp motor ve 5 ileri şeçeneği çok begenılmesede hertürlü bmw'yi geçebilecek güce sahip zaten yeni nesil cgi motor ve 7 ileri ile çok üzebilir...
Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
ikiside dizel olsaymış keşke şahsen c220 ile 520d yi deli ettim çıldırdı yetişemedi bana
bu şekildede c200 biyerden sora alır fikrindeyim
arkadaşlar su abez kaçmış bu keşke dizel olsaydı dionuzda ben reel bi konudan bahsediorum farazi değil.. bi arkasamızda c 200 var ve yolda 320d yediini iddaa edior.. 320 d olan var aramızda o da tenezzül etmior ki yası 35 ve sevmez o tarz kullanışları kapışmaları iyi aile babası hesabı.. ve cooper s kullanıcısı (sahibi değil) olan bir arkadaş ben kafa kafaya gidiorum 200den sonra 320d ile dedi sizlere sordum.. tesekkur ederim![]()
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)