ehehe stock megan rs emi kaldırdın kanka :D çıtırdan bişiler olsun be =) kelalper de neler varki :) ecufastte görmüştüm araç güzel ama içi saklı D:
Printable View
Stocklar şu an için ideal 220 lere kadar kovalattım peşimden :D
Ufaktan birşeyler olsun dediklerinlede denedim bastıkları gibi ayır bacakları yapıyorlar bize :D
Kelalper'e gelince adam tam tehlike 2-3 kere buluştuk görüştükte yüz yüze zaman zaman :D
Adam finalde tam olarak 1.2 basıyorum diyor
İstediği zaman 1.4 e çekiyor
Sırf bu iş için RS tuner aldı :D
Belkide kıyıda köşede Rollinglik yazılımı var diye şüphedeyim
Laptopu bağlar Rs tunerle megane rs e yazılım atması 2-3 dk sürer :D
stockmu dediniz kulaklarım çınladı :) ben sayılırmıyım stock kategorisinde :)
yemiyorum içmiyorum bari öyle bir avantajım olsun diye :)
Geçen gün turbondaki hortumlara birşeyler yaptım :D
Haberin olmasın abi :)
sen asıl ben neler yaptım bilmiyorsun arka tamponun için 10 mm lik saç döşedim :) araban artık 1500 kg..
Hahaha selçuk kopardın beni olm ne tehlikemi gördün yaw. Roll için yazılım yaptık ama sonra geri aldım ben benzinden dolayı 97 diye mazot verdiler heralde opette. Özgün yazılımı yaptı çıktık bişey yoktu benzin aldık o gün duymadık bişey ama klima kapalı camlar açık 3 kişi iyi gidiyordu avans duyabilecek durumda değildik . Ben ertesi gün çıktım sanayiye giderken bi sıktım anaa avans sesi var AFR ye bakmamıştık AFR sapıtık. Yine önceki yazılıma çektim. Shell aldım AFR düzeldi avans sesi falanda gitti ama o yazılımı denemeye korkuyorum bu akşam bursadayım gece çıkıcam bir arkadaşla denemeye stock yazılımla sonra o yazılımı atar denerim. Normal zamanda da hep özgünün yazılımla dolaşıyorum. Daha az yakıyor. Ortalama 9 lt civarında geziyorum gazlamadan sakin sakin 130 140 gidersem. Stock yazılımla 12 leri geçiyor. Daha tam oturtamadık stage 2 civarındaki yazılımı. Vakit lazım özgünün başı sürekli kalabalık ama allah razı olsun ilgisini eksik etmiyor.
Bu videodaki adamlar ne içtilerse bende içmek istiyorum bütün gırtlak evolara atar yaparım bunu içersem valla.
Sende şu an anladığım her an atabilceğin 3 çeşit yazılım var
Hard Core dan tut Soft Core a kadar :D
Açıkcası ben Opetten ilgili sorunu ilk defa senden duyuyorum
Bugüne kadar hep rolling önceleri Opetten alırım benzini
Bir kere shellden alma gibi bir salaklık yaptım ondada az daha kırıcaklardı belimi :D
Topkapı shellden aldığım benzinle rollinge gitmiştim
Açıkcası enjektörlerimi bozuyordu az kalsın
Araba çok tutuk ve çevirememeye başladı ordan aldığım benzinle
Belkide rastlantıydı ama ben bugüne kadar 100 kere yarıştıysam Opetten alırım benzini.
Hiç 1 kere boğulma öksürme gitmeme gibi sorun hiç yaşamadım
Sadece shellden aldıgım zaman arabam boğuldu öksürdü gitmedi
Rezil olma boyutuda cabası ..Hee ne oldu arabam gitmedi kötü gözüktü 1 gece hepsi bu
Panpa hatta sana şöyle söyliyim Yenibosna Çobançeşme Opet...
Kokusu bile farklı tek geçerim
Valla demek ki sürekli bir yerden alıp başka yere geçince böyle oluo. Bende hep shellden 97 alırım sorunla karşılaşmadım bi Opet aldım obareeey araba dile geldi.