selcuk ne kıl adamsın ya shell gibisi varmı:D
Printable View
selcuk ne kıl adamsın ya shell gibisi varmı:D
Ben benim RS e Opetten 97 oktan aldım. Otobanda 120 ile giderken araba stop etti :)
Bi Okan kadar olamadınız :) Gidin alın 105 oktan Bulgar yakıtını arabanız kendisine gelsin :D
valla utku 97 oktan kesinlikle 97 oktan kalitesinde olduğunu sölüyo bora emmi..demek istediğim 97 oktan 92 oktan filan değil diyor..
şimdi abi durumu söyliyim ben sana. ahanda selçukta bu konuyu darlayanlardan. birgün chipledik dynoya çıktık. araç 270 hp 400nm tork verdi.
sonra ikitelli gişelerden selçukla çıktık ben iki kişiydim selçuk tek başınaydı. 3 korna sonra 2nci viteste direk anında ayırmaca oldu. 3e atmaya bile gerek kalmadı. tekrar 3te deneyelim dedik bi baktık arkamızda polis ikinizde sağa çekin diye bağırdı direk bastık 4 çıkış sonra otobandan tüyüp e5den kumburgaza kaçtık :D selçuk zaten direk aracı kitledi minibüsle gitti eve :D
he senin aracını geçermi geçmezmi o haliyle bişiy diyemiyorum tabiki. turbo araçlar atmosferik kadar sağı solu belli olmuyor 1 günü 1gününü tutsa seviniyorsun.
evet 8 milyarlık malzeme takıldı araca bi tek gt28 turbomuz eksik kaldı. nakit vakit 2lisi bi arada denk gelince inş 350 380 hp arası bir güç istiyoruz artık.
vay be bız meganı yanlıs tanımışız o zaman:D
hemen R yapayım:D
Gökhanın 270 dyno verdiği gün benimde arabam 191 HP vermişti :D
Çıkıp denedik
Gökhan 2 kişi
VE RS - 1 kişi
2. vites hangi devirde basarsak basalım Gökhanın Meggy RS direk ayır bacakları yapıyordu 2 kişi olmasına rağmen
Abicim kısaca çipli megane rs gaza oturduğu gibi kendinden geçiyor
Sakata gelmeyin benden söylemesi :D
Adeta yangın yeri gibi :D
Yanıyorsun Fuat abi.flv - YouTube
yanıyorum ama benı yakanıda yakıcam sizide yakıcam mahalleyıde yakıcam:D:D
yakarım ulen:D