Sadece eksozlu ve revo yazılımlı Cupra 320hp lere yakın veriyor. Megane RS (alper abininki) nasıl yürüsün?
Printable View
Sadece eksozlu ve revo yazılımlı Cupra 320hp lere yakın veriyor. Megane RS (alper abininki) nasıl yürüsün?
Neyse zaten drag olmayacak. Roll a da araba bulamıyoruz burada.
Yaw ne kadar meraklısınız hemen kağıt üzerinde ölçüm vermeye :) Bu boku test eden adamlara hörmet gösterin bari :D 6.1 diyorsam vardır bir bildiğim sevgili dostlarr :)
Alican sen fazla konuşma. Sana NOS verdik gittin doğan şahinlerle yaktın. Bundan sonra sana su yok su.
fabrıka verılerı genelde dogrudur ama her zaman deıl bazı fırmalar dusuk yada yuksek gosterebılıyor, bmw mesela 330a 6.5 yazmıslar fakat daha gormedım cıkanı..
clıoda 7 nın altında cıkarır bnce, fıltre egsoz yazılımda 6 gıbı gorur derım 6.1 6.2 drag performansı ıyı çünki.
Ford Focus RS | Renault Mégane R26.R @ Silverstone [Drivers Republic] - YouTube
hadi birazda gözlerimiz şenlensin,tabii bunlar bizim araçlarımız için geçerli olmayacaktır ama en azından fikir verir.
bu konuda harbiden gereğinden fazla atışma olmuş. hani ben biraz denediğim kişilerle şahitliklerinde biraz bişeyler anlattım ama kimseye atar yapmadım hakkımı yiyemezsiniz önceki mesajlarımı okursanız.
neyse asıl konuya gelelimde bence bu konuyu kapatalım iki renaultu birbirine düşürmeyelim artık.
en yavaş benim, en kolay beni geçersiniz istediğiniz zamanda herkesle denerim hemde hiç birinizi geçemicemi bildiğim halde :)
ancak malesef bu sabah ayağımı kırdım şuan yatarak yazıyorum. çabuk iyileşmem için dua ederseniz sevinirim. ne kadar çabuk iyileşirsem o kadar çabuk herkese geçilirim :D
geçmiş olsun gökhan, sende bendensin herkes geçer en yavaş benim arabam ( şimdikte en yavaş benimki tartışması çıkar:D )
yapabileceğim birşey olursa buralardayım gökhan :icon_tup:
eyw abi ufaktan bi dua etseniz yeter bana.
Forged Motorlu en yavaş megane rs i bugün kullandım 2. viteste 3. viteste basmaya gelmiyor hemde stock yazılımla :D
slc'yi gören arı kovanına düşmüş sanır :)
Clio Rs'in stock hali ile Megane Rs in stock halini kıyaslarsanız daha öncede yazdım gerçi Megane çok rahat geçer ..Fakaaaat Clio Rs stock hali ile 159-160hp verirken ufak tefek mıncıklamalarla enaz 6-7 boy kazanıyor ..Bu da 0-100 ünü 6lı saniyelere çekmeye yeterli...Stock Megane Rs ile ben Draga girdim ve benim derecem ile brutal RS (egzantrik+chip) arasında enaz 1sn=3-4boy vardı Clio Rs o yarışta çoğu rakibini geride bırakarak birinci oldu...
Gelelim stage 3 cupra ile Alper hocanın megane Rs nasıl oluraa..Ben alper hocanın biri iki kadranını gördüm eğer aynıysa hala ..Cupra etrafında dolanır gaz çeker bırakır geriden gelir geçer..Hocam yanlış anlamasın son halini bilmiyorum gönül isterki megane geçsin...
bence alper abi bu konulara hiç çekilmesin kendisi yarış marış mevzularına çok soğuktur zaten kimse kendisiyle ilgili konuşmasın diyede her zaman benim arabam yavaş der geçer :) aslında canlı şahitler öyle demiyor ama kendisini artık tanıyoruz bana bulaşmayın ben zevkime basayım mantığında en iyisinide o yapıyor en azından kimseyle tartışmak zorunda kalmıyor.
stage3 cupralara gelince ben rs sahibi olarak bile hiç kıyaslamam zaten :) selam verir geçerim kankilerime.
Alperi yarış mevzuna istesende çekemezsin zaten , ama arada kadran videosu çekiyo sağolsun :)
Bu topice son postumu senden alıntı yaparak yazayım kanka :)
150 bin km Clio RS surdum ve modifiye ettim, uzerinde kafa yordum. Piyasasını en berbat zamanında aldım. Yuruttum yarısmadım kendı zevkime yaptım.
Huseyin de aracı aldı nasıl gittigini gosterdi.
Megane RS e gelince
Megane RS aldım Tr de hatta dunyada bazı ilk seyleri uyguladım.
Simdi musade edinde hangisinin nasıl gittigini bileyim.
Bu arada arabama 1100 km oteden icine hic oturmadan cupra ile yarıstırıp, gecirip ya da kaybettiren arkadaslara da itafen "Ben keyfime yapıp arabamı kullanıyorum"
Ben Megane RS satınca aracımın yine nasıl gittigi gorulur. Sizden ricam benim mavisi tartısmalara katmayın.
1 2 3 temi sarar mı sarmaz mı konusuna gelince yakın cevremden araca binenler oldu onlar zaten geregini anlatırlar. Hala da ikna olmayan varsa buyursun gelsin :)
Bu camiada Reno yurudu mu en cok sevınen adam benım, o yuzden kısır tartısmalara benı ve aracımı cekmeyın.
Hepimiz cok hızlıyız. Selamlar
GT30 olan Cupraya zaten bişey demiyorum ama üzerinde K04 olan ve Stage 3 basıncı olan Cupradan bahsediyorum. GT30 lu Cupra R1 lerle deniyor. Hulkla deniyor. O kadar abartmadık.
yahu bende hızlı megane a binmiş biri olarak yazayım 300 yazı ile üçyüz beygir 1350 kg bir arac nasıl gitmesi gerekiyor ise o da oyle gidiyor yani clio ile tartısmak yersiz ve manasız artık stock-stock megane geciyor yapılınca haliyle yine megane gecer bunu anlamak icin einstein olmaya gerek yok hrld :)
bulursam bende ucuz hesaplı bende alacagım.
R1le yuruyen stage3 cupra nerdeymis cookk merak ettim ayrica konu cupraya gelmis yazilimli meganers stage2 cuprayla yuruyemez bence. Konuya gelirsek rollingde filtre egzozla chiple falan gecemez cliors yazilimli megani...
Benim öyle bir hırsım yok çünkü ben tamamen günlük kullanıyorum. Alperin arabası zaten şu anda en hızlısı. Onun yanına yakında Gökhanda gelecek. Ben belki yılbaşına doğru o kadar ileri giderim. Şu an iki değişimim var aklımda. Biri filtre kazanı yapmak diğeri Oem koltukların yerine yarış koltukları koymak. Yazılımı da güncelledik mi tamamdır. Turbo ve LSD daha sonra.
bende yavaş yavaş geliyorum peşinizden işte :)
eet haftasonu geldi denemek isteyen varsa ataşehirde olucam ben gene cuma ctesi.
Cuma Ataşehirde olucam kısmetse Kelalper dışındaki herkezle kalkarım :D