Dragta ASR iptal olmuş bir Megane tam tersine daha avantajlıdır. ASR iptal olduktan sonra yarım saniye kazanıo araba 0-100 de. Clio 7,2 den 6 saniyelere egzost filtre yazılımla nasıl inecek.
Printable View
o anlattığın sigorta yöntemini yıllar önce yaptık biz yazılım olayı yokken
ilk frene bastığımda 1200 liraya aldığım s003 4 lastik birden eridi :D çapraz kitleme sistemi olmadığından araç yan dönüp teker dönmeden kayınca 1200 lira kaçmıştı.
yani kimseye bu fikri vermeyin lütfen :)
asr ıptalı ıle nası hızlanıyor araba, konuda bıraz yanlıs anlasılıo gıbı, ıyı asfaltta tem gıbı 3 90 100de devreye gırecegını sanmam, o zaman ne avantajı olucak..
rsler 2nci vites denemelerinde sonuna kadar sarıyor. hele chipliyse kesinlikle full sarıyor. yani tayyarcı arkadaşlarda 3de denemeye yanaşmıyordu asr iptal edince onlarla olan denemeler zevkli olmaya başladı.
otoban asfaltında da 2nci vites sarıyor malesef.
asr devrede oluncada gaz kesip boostu kaçırıyor.
yada şerit değiştirme sırasında da sekme olunca araçta gene asr haz kesiyor garip bi düzeni var. iptal işe yarıyor gerçekten.
Ben akşama Ataşehir e geçmeyi düşünüyorum ama tatilcilerin dönüşü nedeniyle yollar düşündürüo ne tarafa doğru çıkılır diye.
asr iptali mutlaka etkileyecektir gunluk asfaltta ama ben megane rs in ankaradaki otoban viyadugunde sarabilecegini sanmıyorum.. zira 400 hp lik onden cekiş arabalar bile neredeyse saramıyor 2. viteste..
arabam.com da gri 2008 gordum bir tane satıllık 40k km de ankaradan arabanın linki kayboldu bilgisi olan varmıdır acaba ankaralı arkadaslar?
o araba önceden satıldı bildiğim.
Dün akşam gelen giden olmadı Ataşehir e. Ben yarım gibi geçtim. Gene Şahin oradaydı bi E30 ile. Pis pis baktı gene :D
megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde :)
ilanı vardı uctu simdi alttaki duzgn duruyor ama sanırım 2006 model faz1 bu araba .
Renault Megane 2.0 RS 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55171365
bu arada bende icten icten konuyu arac sorgusuna donduruyorum hazır herkes burda iken :)
Dediğiniz aracın ilanı şuydu..Ayna kapaklarından biri yoktu ordan hatırladım :)
Renault Megane 2.0 RS 2008 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 47553945
Seko aldin zehiri daha da duzelmezsin :)
Guzel hafıza varmıs birde teli varsa direkt arayayım :)
Az once dusundumde yıl sonuna kadar 7 hafta yokum 1 kore,3 danimarka, 3 helsinki nasıl olacak orasını bilmiyorum ama bir arac alayım diyorum diger yandan sabancı executive mba programı net 45,000 tl cik tutuyor :)
bu aracı biliyyorum goktug un arkadası olması lazım onun acıtıgı ilan vardı ama araba 2007 degil ve faz1 imkan olsa 2008 model gri ile gorusmek isterdim fiyat ne olur diye :)
Deneme olacak mı ? Bekliyorum..
ankaradan bir 2008 recarolu gri gitti izmire. izmirdeki kuzenine sattı sahibi. tertemizdi
buydu demedim abi zaten:D
ok o zaman soyle yapalım recarolu 2008 model varsa bildik itina ile onu nakite cevirelim :)
mais in elinde kalan indirim ile satılan rs ler bunlarmı acaba son kalanlar ??
hayır lpg takılan recaro koltuklu ve hala satılık ilanı var...
:icon_tup:
istanbul konu abi izmiri asfalt diye nitelendirmiyorum bile:D
Illa tecrubemi gerekiyor mantik denen birsey var, bu araba madem sarmaya bu kadar meyilliyse pisttede yavas virajlarda sikinti yasayip guzel zaman cikmasina engel olur
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post2572963
Meggycilere gelsin o zaman :) Eğlencelik video :)
utku senin meggy ci sertmiş adam boş geçmemiş sıkmış :)