User Tag List

Sayfa 17/61 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
1146 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala yazılım yapmadınmı ??? ecufast e gidip cözsene yazılım işini..
    Kaan o büyük ihtimal RS tuner Stage 1 yapacak Özgünü anlatamadım onlara. Biz ne zaman bana port polish yapacaz kanka.
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage 1 yapmam için bir neden yok ben sağlıklı bir stage 2 bulana kadar ellemem arabayı...

özgünün b konuda ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz alper ama benim git gellere zamanım yok en son safhaya gelin tamamdır diyin o zaman düşünürüm yaptırmayı..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yazılım yok sadece ,ama zır stock olanda var ama kendisi şu anda türkiyedemi onu bilmiyorum selçuk bu konuya ancak cevap verebilir... ( ondan daha stocku varmı onuda bilmiyorum )
    zır stock un sahibi döndü amerikadan. filtre egzos herşey zır stock. kumburgaza gelinirse deneriz abi o arkadaşla.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben tamamen stock olursa denerim yani çünkü tutunma durumum vs. olur, o da aman aman olmaz ya hani, amaç gazlamak keyif almak işte.
    gökhan vermiş cevabı ,stockla denemek artık sana kalmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş hadımköyde. ordan çıkarsınız kumburgaza doğru basabilirsiniz. ordanda dönebilirsiniz. yani hemen bu gün çıkın diyen yok illaki bu tarafta bi etkinlik olur bişi olur araç olur denersiniz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı

zaten bu yüzden denemler genelde olamıyor , bende anadolu yakasındayım maltepede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadoluya geçiyorum ben ya, avrupadayım denemek isteyenler gelmez bu yakaya bende hiç lafını dahi etmeden geçiyorum karşıya.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan o büyük ihtimal RS tuner Stage 1 yapacak Özgünü anlatamadım onlara. Biz ne zaman bana port polish yapacaz kanka.
    bence özgün yapsa daha iyi olur yazılımkendileri bilir tabi...araman yeterli kanka
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin olayın zaten burada kendi arabanın reklamını yapmak hocam. Ona göre oradan yorum yapıyorsun benim arabamın durumunu bilmeden. Yok Clio ile denersem 220 ye kadar Clio 3 boy önde gider falan diyorsun. Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ben onu merak ediyorum.
    Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..

Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicim senin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya aydınlık getiricikse ben "tam kilosunda" her türlü clio rs ile denerim sorun yok, iddaa yok
    tam kilosunu boşver panpa

ankarada tam kılosunda senle deneyecek rs yok.boşuna çıkmazlara sokma kendini

biraz bekle ben denıcem ıste senle. iş inada bindi

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol
    ahahah yanlıs anlasılmasın danışıklı yazılmış mesajlar degıl

duygular şelale kadir abi

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah yanlıs anlasılmasın danışıklı yazılmış mesajlar degıl

duygular şelale kadir abi
    Aynen abicim Erhana bir "izo" şakası yapak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayram sonrasi ankaradym sizin arac yazilimliysa deneyelim
    merhaba, bir akşam tanışır bir şeyler içer çıkarız tabi 3-4 yıl önce bi yazılım yapılmış lakin afr,bar şu bu ne durumda hiç bir fikrim yok tekrar gözden geçirilse çok daha iyi olucağı kesin 255hp 1370kg dolaylarında benim araç sizin turbo değişiminden sonra yakın deneme olur derseniz deniyelim

Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicim senin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol
    Hahaha alemsin valla abi, aslında burdan bişey yazmamıza gerek yok zaten bir araya geliyoruz sürekli ama istanbuldaki arkadaşlar diyordur ankarada hiç mi yok megi s3 le basarken katalitik bile üstündeydi benim tekrar gelirse alakasız olur takılı clio dedim lakin 900kg civarları ile 1370kg deneyip sonra megi gitmiyor demek garip olur , ben de tek bir deneme için araç sökemicem malesef olmazsa sen yanına birini al yarın gece keyfine basalım, iboyu beklemeye gerek yok o ayarda clio ya bizde bindik sattık gitti

Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam kilosunu boşver panpa

ankarada tam kılosunda senle deneyecek rs yok.boşuna çıkmazlara sokma kendini

biraz bekle ben denıcem ıste senle. iş inada bindi
    gel panpa gel tici seviyoruz

4 sonu kesici mi
    artık 5.vites kesici istiyoruz clio lardan

her neyse yanlış anlaşılmasın can sıkıntısı işte takılıyorum ben

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kurbanlar bulmussunuz kendinize
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..

Tamam en hızlısı sensin Kadir senin arabadan hızlısı yok. Sen Turbo S2000leride geçersin. Hatta Cenk Abinin Suprayı falan da geçersin. Bu konuda otoritesin. 2 Type R 2 Clio Rs 1 Megane sahibi olarak herşey tahmin edebilirsin. Daha fazla yazmaya gerek yok.
    IN BOOST WE TRUST

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bi deneyinde görelim boşa atar yapıyosunuz...rs leri bende çok seviyorum ilk alacagım araba ama piyasası çok garip temiz bulmada ayrı dert

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bi deneyinde görelim boşa atar yapıyosunuz...rs leri bende çok seviyorum ilk alacagım araba ama piyasası çok garip temiz bulmada ayrı dert
    Garip derken ne gibi gariplikler var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videoda megane rs zır stock filtresi egzosu herşeyi orjinal ve içinde 2 tane 100er kiloluk iki öküzüz direksiyonda bahattin sağ koltukta ben varım. stepnesine kadar aklınıza ne gelirse maisden alındığı günkü gibi tertemiz.

BORKED

Megane rs SS clio rs 2 vites - YouTube

-----------------------

Bu videoda benim rs egzos filtreli iken (stock yazılım) 206 rc ve clio rsler deniyordu arkalarından sıkıp aradan geçip gidiyordum. herkes egzos filtreliydi bende. RC nin specleri bilmiyorum ama oda egzos filtreydi sanırım

BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)