stage 1 yapmam için bir neden yok ben sağlıklı bir stage 2 bulana kadar ellemem arabayı...
özgünün b konuda ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz alper ama benim git gellere zamanım yok en son safhaya gelin tamamdır diyin o zaman düşünürüm yaptırmayı..
kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arkadaş hadımköyde. ordan çıkarsınız kumburgaza doğru basabilirsiniz. ordanda dönebilirsiniz. yani hemen bu gün çıkın diyen yok illaki bu tarafta bi etkinlik olur bişi olur araç olur denersiniz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
anadoluya geçiyorum ben ya, avrupadayım denemek isteyenler gelmez bu yakaya bende hiç lafını dahi etmeden geçiyorum karşıya.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..
Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicimsenin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol
![]()
merhaba, bir akşam tanışır bir şeyler içer çıkarız tabi 3-4 yıl önce bi yazılım yapılmış lakin afr,bar şu bu ne durumda hiç bir fikrim yok tekrar gözden geçirilse çok daha iyi olucağı kesin 255hp 1370kg dolaylarında benim araç sizin turbo değişiminden sonra yakın deneme olur derseniz deniyelim
Hahaha alemsin valla abi, aslında burdan bişey yazmamıza gerek yok zaten bir araya geliyoruz sürekli ama istanbuldaki arkadaşlar diyordur ankarada hiç mi yok megis3 le basarken katalitik bile üstündeydi benim tekrar gelirse alakasız olur
takılı clio dedim lakin 900kg civarları ile 1370kg deneyip sonra megi gitmiyor demek garip olur
, ben de tek bir deneme için araç sökemicem malesef olmazsa sen yanına birini al yarın gece keyfine basalım, iboyu beklemeye gerek yok o ayarda clio ya bizde bindik sattık gitti
gel panpa gel tici seviyoruz
4 sonu kesici mi
artık 5.vites kesici istiyoruz clio lardan
her neyse yanlış anlaşılmasın can sıkıntısı işte takılıyorum ben![]()
IN BOOST WE TRUST
yahu bi deneyinde görelim boşa atar yapıyosunuz...rs leri bende çok seviyorum ilk alacagım araba ama piyasası çok garip temiz bulmada ayrı dert
bu videoda megane rs zır stock filtresi egzosu herşeyi orjinal ve içinde 2 tane 100er kiloluk iki öküzüz direksiyonda bahattin sağ koltukta ben varım. stepnesine kadar aklınıza ne gelirse maisden alındığı günkü gibi tertemiz.
Megane rs SS clio rs 2 vites - YouTube
-----------------------
Bu videoda benim rs egzos filtreli iken (stock yazılım) 206 rc ve clio rsler deniyordu arkalarından sıkıp aradan geçip gidiyordum. herkes egzos filtreliydi bende. RC nin specleri bilmiyorum ama oda egzos filtreydi sanırım
BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)