haa bi de bu denemelerin hepsinde ASR aktif haldeydi. RSTuner daha gelmemişti.
haa bi de bu denemelerin hepsinde ASR aktif haldeydi. RSTuner daha gelmemişti.
IN BOOST WE TRUST
Stocktu hala öyle deyince bende yanlış hatırlıorum dedim![]()
IN BOOST WE TRUST
benim arabaya bir kaç değişiklik yapacağım ,sonra birdaha deneriz hem ikimzede fikir vermiş olur alper nede olsa yakınız problem olmaz herhalde ....
ama şu kg işinide çözeceğim gidip tartıracağım arabayı
Deneriz Ozan ne sıkıntısı. Ctesi akşamları gelsene yaw Ataşehir shell e muhabbet ederiz.
IN BOOST WE TRUST
yaw ben tırsıyorum bu aralar polisler çok araba bağladı , beni gören hemen çeviriyor ve orjinal diye inandıramıyorum,sıkıntıyı zaman açısından söyledim
![]()
Ozan oraya polis gelsede ön tarafa baskın yapıo. Biz arkadayız. Bi de gelenlerin yanında bizimkiler stock kalıyor bakıldığında.
Selçuk TEM e yakın. Alan geniş ve merkezi. 97 benzinleri kaliteli. Polisler dadanmıyor istasyon sahibide durumdan memnun şikayet olmuyor. Bide denemeye çıkmasan bile izlemeye gidebileceğin denemeleri görüp arkalarından çıkıosun çünkü bir sürü araba gelio
IN BOOST WE TRUST
alternatif olarak utkuların subway de guzel mekan bence yeri cok guzel ..
orayı ben bilmiyorum ama dediğim gibi herkes atasehir i biliyor.
IN BOOST WE TRUST
Geçmiş sayfalarda konusu geçmıs stock meggy rs s2k durumunda s2k gecer,denenmıstı zaten sanırsam Serkan abının eskı arabası ıle izmirde orta susturucu ıptalı fılanda vardı rste , 250ye kadar ıse zaten s2k guzel geçer![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
potenza s001 gayet ıyı yol tutuyor, bir de hafif jant aldım mı şenlik katsayısı daha da artar.
Bu arada arka koltuklar ve stepne atılarak, cam tavansız megane RS 1225-1250 kg seviyelerine geliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)