megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde :)
Printable View
megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde :)
ilanı vardı uctu simdi alttaki duzgn duruyor ama sanırım 2006 model faz1 bu araba .
Renault Megane 2.0 RS 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55171365
bu arada bende icten icten konuyu arac sorgusuna donduruyorum hazır herkes burda iken :)
Dediğiniz aracın ilanı şuydu..Ayna kapaklarından biri yoktu ordan hatırladım :)
Renault Megane 2.0 RS 2008 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 47553945
Seko aldin zehiri daha da duzelmezsin :)
Guzel hafıza varmıs birde teli varsa direkt arayayım :)
Az once dusundumde yıl sonuna kadar 7 hafta yokum 1 kore,3 danimarka, 3 helsinki nasıl olacak orasını bilmiyorum ama bir arac alayım diyorum diger yandan sabancı executive mba programı net 45,000 tl cik tutuyor :)
bu aracı biliyyorum goktug un arkadası olması lazım onun acıtıgı ilan vardı ama araba 2007 degil ve faz1 imkan olsa 2008 model gri ile gorusmek isterdim fiyat ne olur diye :)
Deneme olacak mı ? Bekliyorum..
ankaradan bir 2008 recarolu gri gitti izmire. izmirdeki kuzenine sattı sahibi. tertemizdi
buydu demedim abi zaten:D
ok o zaman soyle yapalım recarolu 2008 model varsa bildik itina ile onu nakite cevirelim :)
mais in elinde kalan indirim ile satılan rs ler bunlarmı acaba son kalanlar ??