megane rs denemesine müsait olursam ben de gelmek isterim. sevdiğim arabadır nihayetinde![]()
ilanı vardı uctu simdi alttaki duzgn duruyor ama sanırım 2006 model faz1 bu araba .
Renault Megane 2.0 RS 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 55171365
bu arada bende icten icten konuyu arac sorgusuna donduruyorum hazır herkes burda iken![]()
Dediğiniz aracın ilanı şuydu..Ayna kapaklarından biri yoktu ordan hatırladım
Renault Megane 2.0 RS 2008 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 47553945
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Guzel hafıza varmıs birde teli varsa direkt arayayım
Az once dusundumde yıl sonuna kadar 7 hafta yokum 1 kore,3 danimarka, 3 helsinki nasıl olacak orasını bilmiyorum ama bir arac alayım diyorum diger yandan sabancı executive mba programı net 45,000 tl cik tutuyor
bu aracı biliyyorum goktug un arkadası olması lazım onun acıtıgı ilan vardı ama araba 2007 degil ve faz1 imkan olsa 2008 model gri ile gorusmek isterdim fiyat ne olur diye![]()
ankaradan bir 2008 recarolu gri gitti izmire. izmirdeki kuzenine sattı sahibi. tertemizdi
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
buydu demedim abi zaten![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ok o zaman soyle yapalım recarolu 2008 model varsa bildik itina ile onu nakite cevirelim
mais in elinde kalan indirim ile satılan rs ler bunlarmı acaba son kalanlar ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)