User Tag List

Sayfa 37/61 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1146 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte. O da ben 100 le giderken kıçıma girdi orta şeride. Ben Golf sandım ilk. Basmadım sonra basmadığımı görünce solumdan basarken R olduğunu gördüm. Kıçına yapıştım. Sonra bi yerde tıkandık ben arkasındaydım. Tırların arasından geçip boşluğa çıkınca bastık arkasından yanına geldim önüne geçtim. 1 boy. Gene durduk. Intercooler öncesiydi bu. Büyük ihtimalle stocktu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafikte. O da ben 100 le giderken kıçıma girdi orta şeride. Ben Golf sandım ilk. Basmadım sonra basmadığımı görünce solumdan basarken R olduğunu gördüm. Kıçına yapıştım. Sonra bi yerde tıkandık ben arkasındaydım. Tırların arasından geçip boşluğa çıkınca bastık arkasından yanına geldim önüne geçtim. 1 boy. Gene durduk. Intercooler öncesiydi bu. Büyük ihtimalle stocktu.
    Senin araban icin intercooler oncesi ne anlama geliyor?
    İlk basmalarda intercooler cok onemli oluyor mu? Hani sonradan sisme muhabbeti varya. Birde su an supersportlar disinda kesin gecemem dedigin arabalar hangileri? Sıkılırsan cevaplamana gerek yok, oylesine meraktan soruyorum. 286 lik m3 le yuruyebilirmi mesela senin arac?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Intercooler ve filtre bizde çok şey ifade ediyor. Şunu geçerim bunu geçemem diye birşey yok. Denemeden hiç birşey söyleyemem. Bir gün gelir patates bi M3 ü geçersin. Sonra Kaan (KOR) ın M3 gibi bir M3 gelir geçilirsin ki daha benim arabamda yapılacak işler var. O nedenle kesin olarak şunu geçerim bunu geçemem demiyorum.
    IN BOOST WE TRUST

SuperCorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuanda da geçer söliyim. ama 2 de direk kafa çıkarırsın eren. geçende aldığımız veriden yola çıkarak ve senin selçukla denemenle kıyaslayarak böyle düşündüm. sonrasında başka iyileşme olduysa bilemiyorum tabi.
    Banada oyle geliyorda merak iste. İki arabada perf. konusunda cok yol katetti. Maksat muhabbet zaten. Olmadi rsin bagaja 2 torba cimento

Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz erenle önceden denemiştik , zaten sonradan ikimizdede iyleşmeler oldu o yüzden merak ediyoruz şimdi durum ne diye fakat ben acemiliğimle biraz yavaş kalıyorum ...
    Aynen oyle abi. Bu merak basimiza is acacak

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eren polis korkum var ( araba kardeşimin üstüne kardeşimde burda değil ) yoksa hemen çıkacağım ama trafiğe bile çıkarmıyorum ailece çıkmadığım sürece..

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ibo kardeşim yazmiim yazmiim diyorum ama uzatıyorsun. Bana boşuna konuşuyorsun 11 sene boşuna uğraşmışsın diyordun ya. Gördün mü sonucunu. 97 yılından beri arabalarımla uğraşıyorum. Senin ehliyet yaşından uzun süredir Turbo araba kullanıyorum. Hani o çok bilen Kadir abiniz JGL ile benim arabam konusunda 3 boy olur diye sallıyordu ya bak açık açık yazıyorum bilmeden ya da çok bilerek SALLIYORDU sizlerde şakşakçıklık yapıodunuz. Senin arabanla JGL arasında olsun olsun 3 boy fark olsun Erhanla senin aranda 2 TIR fark var. Benim arabamda Erhana ek olarak daha büyük intercooler ve filtre var. Erhanında 1.4 ya da 1.6 basabildiğini sanmıyorum. Erhandan hızlıyımdır demiyorum ama yavaşta değilimdir.
    Kadir abinize şakşakçılık yaparken de yeteri kadar hava atıyordunuz White RS üzerinden o yüzden hala neyin özürünü bekliosun.
    bence sen yazma daha fazla yazdıkca saçmalıyosun ve agzın bozuluyo.

11 senen bosuna gecmıs dıyodum vazgectım senın 35 senen bosa gecmıs.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ibo kardeşim yazmiim yazmiim diyorum ama uzatıyorsun. Bana boşuna konuşuyorsun 11 sene boşuna uğraşmışsın diyordun ya. Gördün mü sonucunu. 97 yılından beri arabalarımla uğraşıyorum. Senin ehliyet yaşından uzun süredir Turbo araba kullanıyorum. Hani o çok bilen Kadir abiniz JGL ile benim arabam konusunda 3 boy olur diye sallıyordu ya bak açık açık yazıyorum bilmeden ya da çok bilerek SALLIYORDU sizlerde şakşakçıklık yapıodunuz. Senin arabanla JGL arasında olsun olsun 3 boy fark olsun Erhanla senin aranda 2 TIR fark var. Benim arabamda Erhana ek olarak daha büyük intercooler ve filtre var. Erhanında 1.4 ya da 1.6 basabildiğini sanmıyorum. Erhandan hızlıyımdır demiyorum ama yavaşta değilimdir.
    Kadir abinize şakşakçılık yaparken de yeteri kadar hava atıyordunuz White RS üzerinden o yüzden hala neyin özürünü bekliosun.
    10-15 gün içinde ordayım,yola çıkmadan bir gün önce arayacam gelincede "Ben geldim Ataköye sende gel kelalper" diyecem.. 3-4 kez deneyelim kardeşim geçersen kendime ceza verip sabaha kadar şahincilerle deniyecem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eren polis korkum var ( araba kardeşimin üstüne kardeşimde burda değil ) yoksa hemen çıkacağım ama trafiğe bile çıkarmıyorum ailece çıkmadığım sürece..
    Haklısın. Bu gece Ataşehir'e uğradım. Kokuyu alınca hemen arabayı ara sokaklardan birine gömdüm. Ortaılık baya karışmaya başlayınca stok bir arabayla arazi olduk.

Umarım kimse bağlanmamıştır.

En temizi bir org şekli yaparken sabah erkenden sıkıp org.a devam etmek sanırım

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

alper abi özünde iyi bi adam canlı tanırsan anlarsın. ama normaldende daha sinirli biri olduğuda gerçek. bence en azından yaş farkının hürmetine sen daha alttan almalısın. yüz yüze gelseniz böyle restleşeceğinizi sanmıyorum. bu konu fazla uzadı hepimizin aracının arkasında renault sport yazıyor tartışma bitip barış olmasını diliyorum... canlı denk gelseniz yemek ısmarlar çay ısmarlar misafir eder ama nedense bu forum ortamında kullanılan kelimeler ters kaçabiliyor bazen. ikinizinde iyi kişiler olduğunuzu düşünüyorum.

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın. Bu gece Ataşehir'e uğradım. Kokuyu alınca hemen arabayı ara sokaklardan birine gömdüm. Ortaılık baya karışmaya başlayınca stok bir arabayla arazi olduk.

Umarım kimse bağlanmamıştır.

En temizi bir org şekli yaparken sabah erkenden sıkıp org.a devam etmek sanırım
    hadi ya gene ekşın mı vardı? y.s kelebeğin ekşını geldi aklıma
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya gene ekşın mı vardı? y.s kelebeğin ekşını geldi aklıma
    :Kaan aradı gel diye gittim bir yüzünü gördüm o kadar.2 dk.lık bir yere gittim ki adam arazi Yanında Alican'da vardı. Bir RC vardı denemek isteyen ortam karışınca çıkarmadım ben arabayı. Bana Selçuk lazım esas Selçuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-15 gün içinde ordayım,yola çıkmadan bir gün önce arayacam gelincede "Ben geldim Ataköye sende gel kelalper" diyecem.. 3-4 kez deneyelim kardeşim geçersen kendime ceza verip sabaha kadar şahincilerle deniyecem
    Ceza için benlede deneyebilirsin abi

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mrs alma vakti geliyo az kaldı bi renocu daha geliyo aranıza
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gel gel mrs iyidir.

piskopat bir 1-2-3 full sonuna kadar saran bir video var elimde ama alper abi izin vermiyor paylaşmaya
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kadir sen hala kendi reklamının peşindesin. Ben ne dedim senin araban bu kadar yüklüyken geçersin ama senin araban dışında bir tane Clio Rs yanıma yaklaşamaz. Var mı başka Clio yok. Ben ne diyorum kendi arabama seninkinin yarısı masraf yapsam gider alayına atar yaparım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yaşına veriyorum. ***** ufaklara toleranslı olmak gerek. Şu dediğini suratıma söyleyemeyeceğin için buradan sallaması rahat oluyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir sen hala kendi reklamının peşindesin. Ben ne dedim senin araban bu kadar yüklüyken geçersin ama senin araban dışında bir tane Clio Rs yanıma yaklaşamaz. Var mı başka Clio yok. Ben ne diyorum kendi arabama seninkinin yarısı masraf yapsam gider alayına atar yaparım.
    Kisiler ve plakalar uzerinden yorum yapmamak gerek lazim aslinda, bahsedilen na yuklenen bi rs in stok turbolu 280 290 bg megani gecebilecegi.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun mantığı ne. O zaman Palioda geçer 106 gti da geçer 206 gti da geçer 280 hp lik Megane ı. Birini gırtlak yükle diğeri stock a yakın kalsın bunun bir mantığı yok. Clio port polishle yazılımla egzostla filtre ile Yazılımlı egzostlu Megane a yaklaşamaz ama.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw istanbula sadece senle denemeye gelmicem zaten epeydir niyetim var yeni yeni nasip oluyo gelmişkende senlede deneriz geçeriz geçiliriz bakarız nasıl gidiyoz hem tanışmış oluruz net ortamı insanların samimiyetini alıp götürüyo tanışırsak daha neşeli takılırız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)