Sıkıntı yok misafirimiz olursun başımızın üstünde yerin var.
Printable View
Tarih belli olsunda toplu bir rs buluşması yapalım :),belkide o zaman deneme bile olmaz bu işler böyle oluyor hep :) ( muhabete doyum olmuyor :) )
Ben baskı balata siparişi verdim onu takar takmaz gelecem ,
Bora panpa bizi balığada götürcek teknesiynen :D
Bugün sanayideydim JGL nin turbo Civic ies ile deneme videolarını gördüm. Yorum yapmiim komik olur.
Ali ye sorun. Yorum yok.
Aynı sahneyi 1 ay evvel yapmıştım
İnanmamışlardı 210-220 lere kadar gelemedi demiştim Megane rs ler için :D
Bu arada Golf GTİ yalan olmuş ona zaten diycek lafımız yok :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=4CD3d...eature=related
İyi bende yorum yapiim o zaman Ali yapmıyorsa . İzlediğim videoda 200 e kadar araya TIR girerdi Honda ile JGL arasına. Hondaya ve benim arabaya binen biri seninki bariz daha hızlı dedi.
yeni konu açmıyayımda nasıl olsa herkes burda burdan sorayım , methanol megane rs için verimli olurmu veya gerek yokmu ...? kafamı kurcalayan bir soru sadece yapacağımdan değil...
Methanol çok verimli olur meganelarda. Intercooler yetişmediği için çok ciddi etkisi olur. Ben düşünmedim değil ama sorun şu methanol yüksek uçucu olduğu için depoda bekletemiyorsun. Beklediği zaman sadece su kalıyor ve basarsan içeri su basıosun. İkincisi methanolün aşındırıcı etkisi yüksek.
araştırmalarımda zaten burdan araştırdım :) biraz riskli geldi bana bizim gibi aile arabası olarak kullananlara ...
İntercooler geldi kafa rahat artık 20-25 dereceler kaçınılmaz Freelife :)
bi tayyrcılar bide megi ciler nie hep clio ya saplama peşinde :)
aslında peşinde değilde cliocular neden megane rs in bir üst seviyede olduğunu kabullenmiyor onu düşünmek lazım. sonuçta yarın öbürgün meg alınca onlarda anlıcak daha üstde olduğunu