Ok. Zaten tanisiriz demistim, deneyelim dememistim.:)
Printable View
ok megane rs alıyorum, modlamakta kim yardımcı oluyor şimdi?
senin meg 270 hp se erhanınkıde ondan assagı kalacagını sanmıyorum.
sen hele ıstanbul atmosferınde daha cok fark attıysan.ben gene ıyı gıtmısım:D
dün gecede söyledım burdan da yazıyım:D
emme-yazılım-hafıfletme den sonra ben bu mege 4 sonuna kadar tutunurum:D
ahada buraya yazdım:cool:
:D
hadi bakalım başarılar şimdiden :)
rs lere maşallah, bakalım benimki nasıl yürüyecek :),bir iki parçam kaldı onu bekliyorum...:)
şuanda da geçer söliyim. ama 2 de direk kafa çıkarırsın eren. geçende aldığımız veriden yola çıkarak ve senin selçukla denemenle kıyaslayarak böyle düşündüm. sonrasında başka iyileşme olduysa bilemiyorum tabi.
Kelalperi bugün aradım
Şahinciylen kalkmasını söyleyip ortamı gerdim :D
Bak ibo kardeşim yazmiim yazmiim diyorum ama uzatıyorsun. Bana boşuna konuşuyorsun 11 sene boşuna uğraşmışsın diyordun ya. Gördün mü sonucunu. 97 yılından beri arabalarımla uğraşıyorum. Senin ehliyet yaşından uzun süredir Turbo araba kullanıyorum. Hani o çok bilen Kadir abiniz JGL ile benim arabam konusunda 3 boy olur diye sallıyordu ya bak açık açık yazıyorum bilmeden ya da çok bilerek SALLIYORDU sizlerde şakşakçıklık yapıodunuz. Senin arabanla JGL arasında olsun olsun 3 boy fark olsun Erhanla senin aranda 2 TIR fark var. Benim arabamda Erhana ek olarak daha büyük intercooler ve filtre var. Erhanında 1.4 ya da 1.6 basabildiğini sanmıyorum. Erhandan hızlıyımdır demiyorum ama yavaşta değilimdir.
Kadir abinize şakşakçılık yaparken de yeteri kadar hava atıyordunuz White RS üzerinden o yüzden hala neyin özürünü bekliosun.
Çok gereği var. Özür bekliodu ya hala.