RS'ci arkadaşlara;
http://www.techturkey.com/forum/off-...f1-gomlek.html
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
gömlek diyince ben piston gömleklerinden sandım. aha diyorum renault özel gömlek yapmış herhalde iyi iyi motoru geliştirmeye başlamışlar diyordum kii sayfa birden açıldı![]()
garip işler bunlar ben anlamıyorum artık. yani adam 150bin KM boyunca clio rs e biniyor. gırtlağına kadarda yüklüyor. şuanda sattığı o araç bazı araçlara nasıl sapladığı geçtiği ortada.
sonra yine bu abimiz gidiyor megane rs alıyor onuda yapıyor. sırf rolling yapmıyor diyemi sözüne güvenmiyorsunuz anlamadım?
150bin km kullananmı daha iyi biliyor şurda 15 20 bin kullanıp o an altında clio rs var diye o kişi mi daha iyi biliyor.
tecrübe var sorun söylesin hangisi nasıl gider.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ulan benim zamanımda şu RS lere port polish işleme işi Kaanın yaptığı gibi profesyonel olsaydı şimdi kelalperle değil THY ile bile deniyordum
Alperle çıkın deneyin işte korkmayınAlt tarafı 8-10 boy yersiniz olur biter
![]()
Gökhan kardeşim niye heyecan yaptınki bende iki arabayada bindim hatta bu ikinci clio rs im ,ben Alper hocanın iki aracada nasıl uğraştığını biliyorum.Eski aracı cvk rs ile şuanda tr.nin en dolu(benim bildiğim) kendi megane i ile denesin aralarında fazla fark olmaz..ki cvk rs bugün tam dolu felan değildir,hard egzantiriğinden kasnağına ,pistonundan beyinine itb sinden hacmine elli tane yapılacak iş varken ve bu şekildeyken sizde az saygı duyun Clio lara![]()
ben zaten cliolara saygı duyuyorum. ama bu gün pistonu itbsi ıvırı zıvırı derken bi hesap çıkardım.
o paraya zaten bizde 400 hp alabiliyoruz.
hâl böyleyken niye halâ clio gibi yüklenemez gerisinde kalır düşüncesi var onu merak ediyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sonu varmı be gökhanclioda turbolar eder vs vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)