jgl rs ayarında rs vardır ankara da videolusunu burda yapalım bu gece![]()
jgl rs ayarında rs vardır ankara da videolusunu burda yapalım bu gece![]()
Alper buradan yaziim dedim. Wastegate yüzünden boost açamıyoruz istediğimiz kadar. Wastegate i gıdıklayacağız ya da bi tane external wastegate alacağım. Basınç max 1.4 lere kadar tırmanıo. Sadece görme amaçlı yaptık ne oluo diye üzerine oynayamadık ince ayar yapamadık. Avans verdik Opetten 97 aldım avans sesi gelmeye başladı hemen aynen geri vites eski yazılıma döndüm. Bide enjektör hatası verdi RS Tuner tırstım Henk e sordum önemsiz dedi. Dediğim gibi tam ilgilenecek vaktimiz olmadı. Yazılımı yaparken kafa patlatmak lazım Özgünde yoğun bende yoğunum bu ara.
IN BOOST WE TRUST
Hoppalaa.
Cem kardeşim başka bir konuda yazılana karşı burada yazdım orası daha da karışmasın diye. Yoksa ben merak etme şu an üzerindeki yazılımla Clio RS ile denerim. Biz yeni bir yazılım deniyoruz onunla alakalı yazdım. Yoksa üzerindeki 1.2 bar 10.4 afr ve sıfır avans Clio RS e yeter. Video konusuna gelince beni tanımıyorsun eşimde kullandığı sürece bu araba F1 de geçse videosunu koymayacağım.
IN BOOST WE TRUST
madem ki clio rs bakıyosunuzben varım nispeten kırıcı olmamaık şartı ile neden olmsın denerim ben megane rs abimizle benim içinde farklılık olur tabiki
Ok önümüzdeki Cuma akşam denenebilir Ctesi Assos olucam.
IN BOOST WE TRUST
Rica edicem video çekmeyelim. Benden habersiz çekip koyacaksanda lütfen plakaları kapat.
IN BOOST WE TRUST
RS INDE ctrninde 5 ve 6 da yurumemesi uzun oranli sanzimandan araclar bayiliyor', devrini alinca 240 250 bglik ctrler 270 gidiyor ama
rste devrini alinca hic fena deil, demek istedigim benzer guclerde n/a avantajli yoksa arada 90 bg varken 200den sorasi ztn sikinti
![]()
230 veren megan ilede 220pslik ctr denediginde 5te ctr cikmaya basliyordu ek bilgi![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Benim aracımda Greddy intercooler 76mm iskender downpipe ve AEM açık filre ve Ecu fast yazılım var. Orta susturucum ve son susturucum üzerinde duruyor. Filtreye kazan yapılmadı ve intercooler boost borularımda halen kendi stock hortumlar. Al ye çeviremedik vakitsizlikten.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)