arkadaşlar konu iice dağılmış birbirinizi kırmaya gerek yok ben sadece
standart clio rs ve standart megan rs nin karşılaştırmasını sordum (2 araçda standart)
arkadaşlar konu iice dağılmış birbirinizi kırmaya gerek yok ben sadece
standart clio rs ve standart megan rs nin karşılaştırmasını sordum (2 araçda standart)
Megane rs diyorum...
yaw kalp kırmaya gerek yok zaten. herkes beni biliyor hiç geçecem iddasıyla denemedim kimseyle.
benim aracımda sorun varken dynosu 190 hp iken (vuruntu sensörü kırıktı) gittim typerla denedim. geçilince sıkıntıda etmedim.
gittim ben stok cupra stok ile denedim geçince burda video mu yayınladım? hayır.
yani benim en sevdiğim yöntem arkadaş ortamı yapıp makara gırgır eğlencesine denemek. beyaz rsinde videolarını az izlemedim aracın gittiğini herkes biliyor onlada denersem gene dostca deneriz. abi dediğimiz adamlara atar gider yapacak biri olmadım hiç.
biri gider megane rs yürümüyor der. biri gider hee o araçmı onun şöyle şöyle sorunları var der(halbuki kulaktan dolma uydurmadır).
o yüzden kimsenin aracıyla canlı görmeden en ufak bi laf söylemem ben. hatta canlı görsem yürümese gene azımı açmam. herkese arabası değerlidir sonuçta tonla para verip alıyoruz her birimiz. ben aracıma şu güne kadar 15 lira harcamısımdır sırf keyfe keder.
o yüzden bende birinden onun aracı şöyle böyle diye laf duysam üzülürüm.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ben opet de bp de shell de 97 oktan diyorsa 96 satamaz diyorum. Yurtdışındaki 91 ve bizim 95 ve 93-97 olayları sadece birim farkı. Bizim 97 avrupadaki ancak 93 diye düşünmeyin. Tabiki katkılar vs. daha kalitesiz olabilir ama en azından oktan değeri tutar
3 firma da iyidir, iyi istasyon olduktan sonra sıkıntı yaşanmaz
Keza uzun süredir bizim ordaki bp den alıyorum, memnunum.
Öyle bir satarki..., bu işle ilgilenen böyle labaratuarı olan felan olsa 2 benzin örneği alıp incelemek lazım
![]()
Utku BP de işe mi başladın olmBütün tunerlar söylüyor 97 oktana göre avans ayarlıyoruz arabaların vuruntu sensörleri hemen tepki veriyor diye. Türkiye' deki oktan meselesi karışık gerçekten. Bu işin aslında tek birimi vardır. O da Oktan' dır
97 Oktan diye satılanın 93 çıkması bence tamamen üreticiden alınan katkısız benzinin üzerine ya yeterince katkı atılmaması ya da atılan katkının oldukça kalitesiz olması. Katkı var benzine atarsın benzini çok çabuk yaktırır, katkı var benzine atarsın daha fazla km yaptırır daha az vuruntu yaptırır. Ben hala iddia ediyorum TR deki benzinlerin kalitesi kesinlikle Avrupa standartlarında değil.
Konu dağılmış. Yarın denenecek görülecek. Geçerim iddiam yok ama başkaları çok iddialı megane gitmiyor diyerek.
IN BOOST WE TRUST
megane rs yavaş araba değil benim görüşüm alper hoca gazlasa her kez görücekte alper hoca hiç sevmiyo biriyle gazlasın..
gökhanın arabada keza öle o da hızlı ama video eklemediği için bilinmiyo..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
denemeleri merakla bekliyoruz bu akşam,,
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
Kelalper bu işi çözer bugün![]()
Her ne kadar Clio Rs çi olsamda gönlüm onunlada olsa Kelalper bu gece ayrım ayrım ayırcak Clio Rs i![]()
bu akşam deneyemiyoruz Ali Antalyaya gidiyormuş. Belki şu anda istanbuldaki en hızlı N/A RX8 ile deneyeceğim bu tarafa gelirse.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)