Bu ikisi ITG maxogen yokken, şu anda profil daha da güzel
Uploaded with ImageShack.us
Bu ikisi ITG maxogen yokken, şu anda profil daha da güzel
Uploaded with ImageShack.us
mantık şu bu arabada bu kadar parçayla bu fiyata satılıyorsa kesin enayilik vardır diyolar.
IN BOOST WE TRUST
Geçenlerde detaylıca Megane Rs kullandım.
Gerçekten farklı bir araç
Stocktu ama fena zıplatıyordu
Yol tutuş desen sapma yok
Deri koltuklar rahatlık cabası
Güzel yazılımlarda harika işler çıkartıcaktır ki şahit oldum buna
Gökhan 270 verdiğinde dynoda denemiştik
2. vites bastıgım gibi direk ayıra ayıra açıyordu Megane
selçuk senin bundan sonraki durağın meg rs o zaman belli olduinceden inceden kafana yatmaya başladı sanırım
vala ne yalan söliim bütçem benimde yetse düşünmeden alacağım bi araç megan rs..
ya kazası, boyası çokda umrumda değil benim. ben rs alıp sürekli gazlamaya kullanmıcam. canım sıkıldığında en fazla haftada bir çıkarım kendi halimde takılırım, inceden gazlarım felan. cvk kesinlikle iyidir güzeldir, o üstündekilerle eminim çok iyi gidiyodur ama ne biliyim ben daha orjinal, daha stock bi araç arıyorum. en fazla yapacağım filtre egzost olacak.
abi doğrudur da, ben stock bir rs alsam bile cvk kadar yapmayı düşünmüyorum. günlük olarak da binecem çünkü. eyv cvk hakkaten çok güzel araba, dediğiniz gibi üzerindeki extralar felan aracın şuanki fiyatının yarısından fazladır belki ama dediğim gibi benim aradığım birşey değil.
Yaw bazen kendini amma kaptırıyosun, ben en hızlıyım şu bu demişmiyim bibak postlarıma ..Ben ne diyorum en hızlı megane rs kimdeyse onla deneyim görelim bakalım nedir ne değildir.
Sen Jgl ile bir dene bakalım kim nekadar geçecek ona göre yorumlar yapalım böyle uzaktan uzağa olmuyo anca havanda su dövüyoruz..
Alpercim sen eksiklerini gidermeden deneme yapma oke![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)