elektrik tesisatı diyip durmuştum ısrarla ordan yapmaz demişlerdi elektrik tesisatını yeniledik düzeldi araç.
ama malesef pazar günü polis çevirmesiyle ilgili bir sıkıntı oldu linkten oku istersen başka sıkıntım yok kanka.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...c-baglama.html
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şuan stok yazılım yüklü. stokken biraz daha rodaj yapayım diyorum. bu ay içinde yağını filtresini yenileyip stage 2 ile biraz gezicem. yeni turboda gelirse deymeyin keyifme.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Su videoya bakıca aklıma su soru takılıyor stepne,avadanlık,koltuklar vs sokuk yaklasık 120 kg hafif sadece surucu icin hafif bir koltuk takılı cam tavansız stg2 yaklasık 300 ps lik asr si kapalı bir megane amma gider
dahada guzeli bu aracı korfez acılrısa korfeze cıkarmak lazım diyorum![]()
seko sen onları diosun benim araba da +50 kg tesisat var. Ben bu şekilde yürüyorum![]()
IN BOOST WE TRUST
Gökhan +50 diyorum ama belki fazlası vardır. Arka çamrluklar ve kapılar komple yalıtımlı bi de bass kabini dışında.Tesisatı söksek yalıtımlar kalır üzerinde. Çok iddialı bişey olursa arabayı kullanacak Bora diye bir arkadaş var ona verecem.
IN BOOST WE TRUST
200 kg nun üstünde ağırlık atılabiliyor rs ten ama onları atacak kişi yok malesef aramızda , isteyene listeye bulur gönderirim.
arka koltukları at koltukları yarış koltuğuna çevir alttaki karter korumasını iptal et. arkada stepneyi ve ekipmanı salla. Kaputun altındaki yalıtımı sök motor üstündeki plastik kapağı at. Jantları hafif jantlarla değiştir cam tavanı pleksi ile değiştir. Üzerindeki müzik tesisatını ve kablolamayı at 200 kg eder. Klimayı sökmeye gerek kalmaz.
IN BOOST WE TRUST
dahasıda var ben 200 üstünde diyorum,adamlar taban halısına kadar sökmüşler paspasları bile hesaplamışlar ve bunu hepsini tartarak yapmışlar...
Rückbank (komplett) -60kg
Hutablage -2kg
Motorabdeckung -0,4kg
Ersatzrad -12kg
sämtliche teppiche -5kg
Klima -22kg
komplette Lüftung -2,5kg
Radio -1,3kg
normale Felgen durch 16" Magnesiumfelgen ersetzt (demenstrpechend kleinere reifen) -10kg
Fahrwerk wurde durch ein Alufahrwerk von Idol ersetzt -15kg
Schaltknauf und motorhaube und heckklappe durch Carbonteile ersetzt -~14kg
erlektische fensterheber durch manuelle ersetzt -20kg
nebelscheinwerfer raus -3kg
unterbodenschutz raus -6kg
dämmatten raus -1kg
dachhimmelverkleidungen raus -3kg
das sind schon 177kg!
hatte insgesamt 182kg raus dann!
bu 182 kg kadar sökülmüş kısmı devamınıda bulunca eklerim ama malesef almanca ..
hatta bu arabayıda blursam eklerim nette gezerken rastlamıştım..
daha camlar değişebilir ön koltuklar çıkabilir ( bunlar dahil değil bu listeye )
abi sğl liste için. klima +22 kg mış. bide motorunda daha rahatlıcağını düşünürsek sadece klima sökülmesi bile baya etki eder. bu arada listeye bakıyorum da meg rs hakkaten baya tombulmuş yaaa. gerçi zaten iyi bir hafifletme ile pistte neler yapabileceğini görmüştük r26 ve r26.r da. aslında tr de biraz üstüne düşülse bu aracın güzel projelerin çıkacağına eminim. ama nedense sizden başka pek ilgilenen olmadı....
eklemeyi unuttum yanlış bilmiyorsam r26 ile normal bir megan rs arasında 90 küsur kilo fark olması lazım. r26.r da ise bu fark sanırım 150 civarında. 200 ve fazlasında neler olur tahmin edemiyorumhele hele forget motor ve büyük turbo ile felan aman diyorum
))
önceki sayfalarda paylaştım 400 hp çıkartmışlar birde hafiflettinmi çok ciddi bir güç ve performans elde edilebilir ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)