cem abt ye ne diyorsun ?
Abt 1000 küsür euro larda fiyat istiyor. Benim kendi tsi aracımda revo var yaklasık 10K km dir sorunsuz ve cok memnunum. Tavsiye ederim.
Bende pasaoglunda Bekir diyorum gercekten guzel is cikartiyor tsi larda.
bizde polo gti ya yazılım yapıcaz istanbulda revo düşünüyoruz çünkü kaç kere deneniyor kaç tane tsi yollarda onların yazılımıyla dolanıyor yani kanıtlamış kendisini yeterince revo dışında eğer revo da karar kılmasaydık gözü kapalı ecufast düşünüyorduk
şuan için revo yazılım iskender down pipe ve son susturucu iptali aem filtre planlarmız şuan böle belki gerekli gelirse forge intercooler sadece km nin biraz olmasını bekliyoruz şuan daha 1000 km lerde
Forge diverter dump valve var tsi lar icin. Stock dv ye göre cok basarılı. Powershop ta alabiliyorsunuz. Siddetle tavsiye ederim yazılımdan sonra.
Polo bilmiyorum ama revolu bocanegra stg 2 yaptıklarını duymustum. Aynı motor sonucta
Ben yazılımdan sona aklasık 5 bin km stock dv ile kullandım ve forge dv gectim. Stock dv de iş yapıyor ancak forge un dv si ozellikle vites degisimlerinde farkını hissettiriyor. Bunlar zevk-maliyet-beklenti işi tabiki. Kullanıcı olarak sizin bakışınız belirler olayı.
Evet başka tecrübe,görüş ve önerisi olan yok mu arkadaşlar? Amaç güvenilirlikten motor ömründen fazla ödün vermeden en iyi yazılım. 1 boy iyi gitmiş kötü gitmiş çok önemi yok.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Aracım Scirocco Yaklaşık 20k km den beri var çok memnunum tavsiye ederim bizim araçlar için +Select Plus cihazı almıştım poloyada uyumludur sanırım istediğin durumda yazılımlı stock olarak kullanabiliyosun seçenek çok gazlıcağın zaman açarsın sakin kullanıcam dersen kapatırsın![]()
Ali abi var ali alper özüçer maslak ta 0532 242 5556 telide bu ara sana kral lar gbi yardımcı olur.. Bi turbo aracım olamadı beeama bertone alıcam ilk fırsatta 2.0 190 hp stock daha sonra o bulur 250leri (:
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)