gecer seni gecer :D
Printable View
gecer seni gecer :D
hiç fark etmez biliyormusun. aracını bilmiyorum pek ama mesajlarını okuduğum kadarı ile düzgün bir insansın. :)
benim araç konusunda ise; yürürüm hala beklediğim gibi deil. o nedenle çok hızlı olduğumu düşünmüyorum. Ne kadar giderse artık.
@jdm
geçilsemde, geçsemde sorun yok :)
50kg rolling specc beni biliyon:D
geç ama sen yine de bu rs'i fena olmaz :D :D
Eyvallah çok sağol
Benim şu an aracım hazır bayadırda çıkmıyordum
Değişiklik ve muhabbet olsun dediğin gibi
206GTİ yoksa beni geçmesini yürekten isterim ki bu GTİ cılar için bir devrim olcaktır bence yol gösterici birisi olucaktır onlar için.
Benim arabam belli gideri... Çok video konum var geçildiklerim geçtiklerim
Umarım dediğim gibi zevkli olur
Yarış sonrası muhabbet zaten en sevdiğim bölüm :)
Hazır olduğun zaman özelden mesajını bekliycem
Teşekkürler
:beuj:waybe en düşük km reli rs benimkini zannediyodum demekki 32 bindede rs :icon_wackvarmış
şimdi adamın biri 32binde clio rs 32bin lira dese napacaksınız merak ediyorum:)
bellideolmaz belkide vardır benim aracım 50 binde şuan orjinal 50 bin42 binde ben aldım;)
KONU SAHİBİ BENİM ARACI NEE GÖRDÜM NE DE TANIRIM DENİZLİ FLN YAZILMADI HİÇ YADA BEN YAZMADIM EN AZINDAN ADAM CORLUDAYMIŞ ADI SERVET TEK BİLDİĞİM BUNLAR DAHADA ULAŞAMADIM ZATEN KONUYU SICAĞI SICAĞINA ACTIM MUHABBET ESNASINDA AMA BNDE İNANMIORUM 32.ooo DE RS VEYA GTİ COK UC NOKTA BENCE FERRARİ F430 UN 450.ooo KM OLMASI GBİ SAÇMA :D:D
206 gti sahipleri kizmasin ama yukledikten sonra bile kendi speclerindeki araclari gecmekte zorlaniyor clio rs favorim