nie kizalim ::)
sen gecersin xs inle. o bize yeter.
Printable View
Ustad bende 206 kullanicisiyim ancak 2.0 motora 136 hp diger rakiplerine gore cok geride ben bunu belirtmek istedim yoksa kimsenin aracini kesinlikle kotulemem
206 gti ile clio rs 206 RC gibi aracları bir tutamassın tabıkı davul bile dengi dengine :)
ha aracın dolu olur gecersın ona bıse dıyemem.Ama stock gti ile stock clio rs sonuc ortada rs tabıkı gecer 206 RC ıle clio rs kaldırdık kafa kafaya gıdıyor stocktu her 2 aracta clio rs 206 RC ye gore birazdaha hafif oldugu ıcın avantajı var.Kimsenın arabasını kucumsemıyorum yanlıs anlasılmasın sadece bır kıyaslama olayı ıcın bu yorumu yazdım kımse yanlıs anlamasın yoksa gti de guzel xs de güzel clio rs de guzel bısey demıyorum.Herkese kazasız belasız surusler :)
eğer clior rs yatmaktan çürümüşse, çürükken bile geçer :D
iyi durumdaysa geçer demek iyimser olur diğer cümleyi kullanmakta tepki çeker :)
:d cok makara oldu bidahakine massey ferguson vs carera s diecem bakalım orda neler cıkacak..
Yalnız şu xs olan arkadaşla biri denerse bende gelmek isterim.. ***** araç gitti pertte yoksa zıplıcaktım gel yürüyelim die.. Yanlış anlaşılmasın yüksek çözunurlukte merak ;)
206 110hp
14-60
Pt51
78.50mm piston
İnce conta
Yazilim
Filtre kiti
Kat iptali
Duz boru
Magnum ss
15 gti jant michelin lastik
Uygulamalarim bunlar az cok tahmin yurutebilirsin
Murattan haber bekliyorum desem ;)
Gomlek islem gordu bizde 78.50 piston kullandik
Evet bmw pistonu kullanilmis
Altimda bu arac vardi ilerleyen zmnlarda farkli araclarda yapabiliriz ugrasinca oluyor yeter ki o istek ve gerekli parcalari bulma kolayligi olsun saygilar.
Ne konu olmuş arkadaşlar yav :D
Baştan rs 206yıu yemiş sonra 106 girmiş daha sonra erenin fr7 devreye girmiş bir ara rc filan var sonuçlar videolar denemeler nerde :D
Toplantilara katiliyorum balcowadayim Tanisalim