Kanka kismetse benim bir sonraki aracımda bu olacak.
Sen bunu al böyle yapalım. Bende şapka var.
Tailored Trailer on Vimeo
Kanka kismetse benim bir sonraki aracımda bu olacak.
Sen bunu al böyle yapalım. Bende şapka var.
Tailored Trailer on Vimeo
Bu Audier Vw'ler hep şanzıman sorunu mu açıyor? Kimde varsa bu markalar hep aynı sorun, ilginç ...
セルカン+レーラ=愛
3.0tdi a doğru kararım yoğunlaşıyor beyler. karşılaştırma devam ediyor birazdaha bilgi![]()
ikisi arasında 3lt tdi Q diyorum temiz bulamazsan kafana gore 5,30d de eglenceli olabilir.
3.0 tdi quatro iyidir yazılımlı şuanda 100 tl ye 250-300 km gidiyor ve çok keyifli 150 160 lardan sonra ciddi hızlı.. 2.0 emin ol uzunda gazlarsan daha fazla yakıyo
b7 a4 2.0 tdi'ı 2 yıl ailecek kullanmış biri olarak söyleyebilirimki bazen a4'te bile sanki hantal olduğunu hissettiriyordu.Ya hantal değilde sanki birşey onu engelliyormuş gibiydi.Ki bizimkisi düz şanzımandı.Ancak şirket aracıydı biraz zorlanmıştı.Bence 3.0 tdı quattro.
2007 modelı 2.0 tdı sını kullanıyorum su an hantalık bakımından arkadaslar dogru soylemısler alabılırsen 3.0 nı alabılırsın 350 ıle 380 kurus yakmakta olcumlerım oyle top speed 240 anca goruyor
2004 kasa 2.5tdi quattro larada bi bak derım hem fiyat uygun hemde ileride klasik olucak bir kasa
1.9tdi modeli vardı bizde hic sorunsuz senelerce bindik 0 almıştık yeni kasalar daha sorunlu
Instagram : WideBodySixty
2004 kasa 2.5tdi quattro larada bi bak derım hem fiyat uygun hemde ileride klasik olucak bir kasa
1.9tdi modeli vardı bizde hic sorunsuz senelerce bindik 0 almıştık yeni kasalar daha sorunlu
Instagram : WideBodySixty
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)