evo'nun tek eksik yönü parça fiyatı
Printable View
evo'nun tek eksik yönü parça fiyatı
önce s2k sonra hiç fark etmez:D
s2000 al temiz kullan kar koy sat evo al illa evoysa aklındaki..
çok alakasız bir karşılaştırma ama her türlü evo 9 ezer
Bu gerçekten tartışılır, kişiye göre de değişen bir konu aslında. Önce almak istediğin aracı ne olarak kullanacaksın? Aile arabası olarak görünen bir asfalt canavarı mı? Yoksa tamamen spor, görenleri hayrete düşüren S2000'mi? Öncelik bu senin şahsi fikrindir. Ben tercihimi 50 S2k yerine 1 tane Evo olarak seçerim. :) Klasman olarak çok farklılar. Biri atmosferik beslemeli ve çok aşırı yüklenmeye dayanamaz (S2K) diğeri ise çok güçlü, agresif, her türlü modifikasyon ve geliştirilmeye açık. Keza S2k da aynı ama Evo gibi olamaz...
ustalar bir de su acidan yorumlarsa iyi olur aslinda
devir cevirmenin zevkini turbo veriyor mu??????
bende s2000 iki kisilik oldugu icin tercih etmem. ama s2000 karizma olarak cok eziyor
Merhaba,
Arkadaşın yazdıklarına çok güldüm :) :D :D ve sonuna kadar katılıyorum.Bende fd-6 civic var , aracın üzerinde jant hariç bütün aksesuarlar var ( mugen 2010 sonrası body kit,angel far vs.vs.vs.) ve çok yakın arkadaşımda siyah renk evo 8 var.Hiç bir kız arkadaşımız onun arabasının evo-8 gibi bir efsane oldugunu anlamıyor ve işin kötü yanı benim aracın tip'ini daha çok beğeniyorlar ( bu olayın espiri kısmı ama doğru ) :) :)
Evo orta ve üst devirlerde gerçekten de inanılmaz çok yakıyor ve yedek parçaları,aksesuarları (tecrübe ile sabit) s2k'dan daha pahalı , debriyaj yediği de çok doğru.Ama Evo 4 kişilik bir araç , s2k 2 kişilik burda kullanım alanı çok önemli yaşın gençse yanıma sadece kız arkadaşımı alır gezerim(bazen çok iyi oluyor) diyorsan temiz kesinlikle VSA'lı s2k al arkana bakma mutlu mesut ve ilgi odağı ol.Ama ben arkaya arkadaşlarımı da oturturum arada sırada kardeşim,annem ve babamda biner,aracın şekli değil(iç konforda önemli tabi) performansı önemli benim için ,tatile giderken aracımın üstünüde açmak istemiyorum diyorsan evo al.Ama;
Ne alırsanız alın hayırlısı olsun ve kazasız belasız günlerde binin , emniyet kemerinizi takın ve gereksiz tehlikelerden uzak durun aracınızın keyfini sürün.
Saygılarımla...
s2000 al icin rahat olsun spor araba ama altın bozdurur gibi paraya cevirirsin aracın temiz ise :)
ben evoda subaruda sahibi olmak isterim ilk önce s2000 denk geldi ve s2000 aldım ama şunu belirtiyim hayatta rolling ve drag'dan zevkli şeylerde varmış :icon_tup: edom s2000 alınca sana basan daralların öcünü sende başka insanlara basarak çıkarıyosun :hahaha:
serkan çok güzel özetlemişsin alıcan s2000'i kendini farklı bir adam gbi hissedicen hem gazlıycan satıyorum dediğindede reşat altını gbi değer artışı ile neredeyse civic'den hızlı satıcan :icon_tup:
bu aralar satsammı satmasammı diye düşünürken bu tip konular beni satmaktan uzaklaştırıyor ve satarsam ne alırım acaba diyorum ama boyasız ve değişensiz VSA'lı s2k aramaktan yorulmuş arkadaşların aklında bulunması ve olası gelebilecek hayır diyemiyeceğim tekliflere karşı 1-2 foto ekliyim hem konuyu açan arkadaşada karar vermesinde yardımcı olsun ;)
http://i54.tinypic.com/2myt9qh.jpg
http://i54.tinypic.com/qxw114.jpg
http://i56.tinypic.com/zkiqn5.jpg
http://i56.tinypic.com/1zfm0di.jpg
gözüm kapalı evo ....
valla yazılanlara bakınca ikisinide alasım gelmez :), anladığım biri sadece kıxlar baksın diye diğeride gazlamak için . ikisi birarada yokmu :)
s2000 yaz arabası 2 kişilik dolmuş değil yani 5 kişi dolup gezilmez haftasonu garajından çıkarır ister yıkarsın ister yıkatır sonra keyifle binersin.
Tek araba olarak kullanılması bence çok mantıklı değil ikinci araç olarak düşünülmeli.
Evo oda güzel bir araç söylenicek bir laf yok ama s2000 ayrı bir katogari arac gazlamadan da keyif alınacak bir araç.
burda evlilik bekarlık faktörü çok önemli.bekarsam s2000 tabiki birde gazlamayı sevmiyosanız çünkü s2000 kontrolu gerçekten çok zor bir araç heleki yüksek hızlarda.yani bence de evo9
Prestij konusunda s2000de ne yazık ki polisler tarafından çevirildiğinde belgelerinizi alabilirmiyim üslubu yerine direk çek çek çek bağlıyorum hali aldı fifti fifti diyelim tabi buna çok takılmamak lazım gücüm yetse evo normal şartlarda s2000 alırdım yan başlı başına bi zevk :)
evo styla :D
Essikibin hem de en kırmızısından :)