BoraRs heryerden çıkma be :D
Printable View
BoraRs heryerden çıkma be :D
liseli sus :D
ZY RS i klavye başında değil pistlerde görmek isteriz :D
Nasıl gecer ? ne kadar gecer ? ne zaman gecer ? hıc 106 ın oldumu yada 306 ın ıkısınıde kullandınmı denedınmı ? bak ben sana soylıyım fıltre egsozlu 106 saglıklı 306 yı gecemez drag yaparlarsa 106 120 km ye kadar sadece burun cıkartır sonra 306 alır basını gıder bır cok kez denenmıstır
zy rs'in sahibi genç kardeşim sen bırak 106 306 muhabbetini bilmediğğin belli boşver koy gitsin;)
sen çık rs'inle gazla güzel güzel, ya da bişeyleri öğren öyle konuş.
4kişi al RS'ine bu akşam deneyelim benim SS 306mla olur mu az laf çok iş icraat yapalım :) videosuz çıkmam bunu da belirteyim, jgl rs ali abini ara alican'ı ara ve selçuk abiyi ara, ss 306yla deniycem de 4 kişi olucam de nolur sonuç diye bi sor bakalım ;)
evet zy rs sahibi çok genç çok teşekkür ederim :) bu arada ben allahın günü 106 nın içindeyim şöyle söyliyeyim bana sen atar yapcagına çok farklı konuşmanı bekllerdim ben ayriyettende 106 sahibiyim kimse anlatmasın maşşalh araban iyi gidiyo senle bi muhabbetimiz oldu die böyle konuştum ama okanda benim arkdaşımdır takas istedigin BF SARI 106 okan ona sorarsın beni ben herzaman heryerde diorum ss 306 çok iyi gidiyo die ama bazen işte geri tepiyo napalım :)
o rs 306 mevzusuna gelincede ben 4 kişiydim egzoz bile olmayan 306 denedim geçtim ama siz herşeyi yanlış anlayıosunuz. devam bravoo :)
Zy rs 3 kişi Alicanın 306 gti tek olsn deneyin güzel olur =)
Yav iyice saçmaladınız öyle iş mi olur
Teke tek basılsın ak kara belli olsun
Kim kimden kaç boy yiyor nasıl ayırıyor görelim .:D
adaş selçuk abinin amacı benle teke tek cıkmak, bak 3kişide değil ben ona dedim ki kaan aibyi al yanına çıkalım dedim RRRRR'lar hava da uçuştu :D
@zy rs
kardeşim oraya 4 kişi 306 geçtim yazıyorsan filtresi dahi olmayan 306 geçtim de, 306 geçtim deme.
senin arabayı ben önceki sahiplerinden biliyorum zaten sıkıntı yok bizde her zaman gidiyor rs'ler arasında başka diyoruz ama oraya *** atmaya gerek yok yazarsan kızdım doğal olarak ben öyle şeylere uzak bi insanım *** atmak şahsıma yakışmaz.
ben düşüncemi söyledim rs'in içi dışı bana göre güzel değil 306 bu konuda eziyor, gidiş olarakta rs eziyor 200kg'den fazla ağırlığı var çünkü gti-6'nın. neyse kapatalım konuyu uzamasın, Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
okan'a da selam olsun bu arada pis 106cı :D:D
tamam adaş sinirlenme benim araç çıksın 3 e tek denicem :) maksat makara kukara=)
306 GTİ olurdu benim tercihim