eyvallah saol :) aynen hepimize kazasız belasız.
Printable View
peformans olarak RS her yönden öndedir diye düşünüyorum. o yüzden RS. 306 nın +200 kg vardır en az.
RS performans olarak 306gti dan BİRAZ daha hızlı. Ama bu rollingdeki nispeten performans üstünlüğünü görerek HER YÖNDEN RS demek bana komik geliyor gerçekten. :) Otomobil değerlendirmek bu kadar basit yani.
performans + yakıt rs derim görünüş içi dışı 306 gti derim oda zevkli makina buda zevkli makina 306 sahibi olmadım ama objektif baknca öle içi dışı 306 gti ın daha güzel rs in bi koltuklarını seviorm içinde :D ona laf yok =) dıştan görünüm olarak 306 gti daha güzel duruo ..
aynen adaş, koltukları güzel Allah var..
alican ben seni rencide ediyor muyum, 4 kişi geçecem seni diye?
buldun 306 cıları konuş tabi :)
jantı,tamponu,farı,ibreleri,konsolu,vites topuzu,lipi,kelebek camları vs.vs saydırma lan bana :D
söz mü +4 kişi olucaksın bak sen dahil hadi bu kıyağı yapiyim sana 70-80er kg'lik adamları alıcaksın yanına ok? :D
93 kiloyum ben kime binicem :D
ben utkuyla kaanı alsam yeter benle beraber :D 130 + 80 + 93 303 işte daha ne:D 1030 araba :D Allahtan kork adaş :D
kaan abi sen + istediği bi kişi daha benim adaşa binin ben tek 50kg'yim zaten bi deliyimde şunu görsün RS'i tersten:D
ekip iyi iyi. bence bu kadro rolling değil, döner yemeğe gidelim. :)