ss 306 gti bizzat kendi 306 gti mla gidip istanbuldan ben aldım ayrıyetten iki tane arkadasıma da 306 gti aldık 2 3 kardesımızdede 106 ımız var senınle sıdık yarıstaracak degılım kardesım 10 larca kez denedık neyın ne oldugunu az cok bılırız varsa fıltre egsoz lu 106 n bızdede fıltre egsoz 306 var getır denerız ne oluyor sende gorursun aksını ıddıa eden varsa denerız 120 km ye kadar 306 106 nın kapısında gıder sonrada gecer gıder....
Alican ın arabaya bende binicem 140kg olarak. 10 kg verdim bak iyisin alican.![]()
IN BOOST WE TRUST
Clio rs güzel gidiyor tamam ama : 306 gti tam bir asfalt efsanesidir 306 gti kupon arabadır garajında saklarsın 10 sene sonra gti yine gti dir
bunu bir japoncu olarak yazıyorum![]()
2si arasında kalsam sanrım göze hoş geldiğinden 306 gti tercih ederdim kasası efsane araçlardan birisidir benim için. Rs olacaksada 182lik olsun isterdim kasa olarak 172ler hoşuma gitmiyor.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
rs rs rs rs rs rs .........
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
herkes performans görüntü ve yakıt tüketimini karşılaştırmış.
Yedek parça fiyatları nasıldır, her usta anlarmı, kronik sorunları varmıdır ?
Rs engine swaplı 306 desem çokmu uçuk olur
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
İki araç arasında aman aman bir güç farkı yok ki. Yani Rs'in motorunu 306'ya swaplasanız 306'yı uçurmaz, bence hiçbirşey farketmez performans olarak.
Aradaki performans farkını doğuran sadece ağırlık farkıdır diye düşünüyorum.
Bence tip olarak 306 Gti'dan daha güzel bir araç varsa o da E36 m3'tür
Nostaljik adamım ben![]()
ula şu 306 nın içini bir tek ben beğenmiyorum heralde
Zaten xs le normal 1.6 ile farkı yok bire bir aynı gti a has bi konsol değil
306 konsolunun bana göre şahininkinden pek bir farkı yok kare kare dikdörtgen keskin hatlar falan valla billa şahin daha güzel geliyor bana
şu konsola güzel diyene allah akıl fikir versin derim ben
![]()
adaş 1214 kg filan aracın hadi senle beraber 1264 olsn 50 kg sinbiz nolucaz şimdi Alper abi Kaan utku ben 430 kg
1460 kg oluo araç akıllı
200 kg ben ağır oluorm şimdide
![]()
Foruma üye bir arkadaşın aracı,motor calibra'ya çevrildi standart basınçla yürüyor ve gideri çok iyi,derim.İlgilenirseniz ;
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55072041
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)