filtre egzozlu 106 geçiyo 306 gtı. rs le 306 hiç bi şeklide bir tutulamaz ben 4 kişi geçtim 306 yı şimdi bide senden binleyelim yorumları ss 306
![]()
filtre egzozlu 106 geçiyo 306 gtı. rs le 306 hiç bi şeklide bir tutulamaz ben 4 kişi geçtim 306 yı şimdi bide senden binleyelim yorumları ss 306
![]()
Liseli detected kaçın beyler.
IN BOOST WE TRUST
hangisini ben kullanırsam o geçer pampa![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
tmmda bu tarz konular 3 seneden beri açılıo 306 rs 106 rs vtec 306 rs döngü hep aynı araştırsan bulurdun ztn
http://www.techturkey.com/forum/kars...s-172-mk1.html
araştırmak lazım mış
okuyabilirsin abi o konuda bi sıkıntı yok ben rahatsız ettiyse demiştim
yok abi ''Ben de yakında bi konu açıcam Clio RS mi Evo X mu diye. Maksat muhabbet olsun forum boş kalmasın...'' dediği için o yorumu yaptım yoksa ortada bi saygısızlık olduğunu düşünmüyorum BoraRS'in yorumuna göre cvp verdim
Sıkıntı yokSadece orada sana inceden bir mesaj verilmek istendi. Ama sen mesajı yanlış yerinden okuyup yanlış yerinden algılamışsın. Burada herkes gerçekten araba almak gibi bir amelleri olmadan kafasına estikçe gelip şu mu bu mu o mu şu mu diye daha önceden zaten açılmış ve defaatkere tartışılmış bir konuyu tekrar açarlarsa bu forum çöplüğe döner güzel kardeşim.
Ayrıca benim her yorumuma bir cvp vermek gibi bir yükümlülüğün de yokRahat ol yani
![]()
Bora vtec açmak üzere kaçın beyler. S2000 den alışkanlık olmuş.![]()
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)