polisten korkulmaz kaçılır beyler !![]()
polisten korkulmaz kaçılır beyler !![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Hahaha zaten kıllandılar bir hareket yapar gibi oldular ama nedense geciktiler olsa eminim tıpa gaz kaçılırdı![]()
Kanka benim için sorun yok fuat polisle uğraşmayı seviyo duruyo iniyo anlatiyo ben direk kanka kaçalım diyorum siktiret et diyom uğraşmayalım dün aksam kacicaktik ama gelmediler zewkli oluyo kaçması
C R M performance
ies in sahibi fuat gayet düzgün insandr tır falan enteresan geldi onlarda o tarz tabirler çıkıcagını sanmıyorm bu hafta sonu beraberdik daha adam kimle olsa denerim geçsin geçilsin fark etmez diyen biri konu enteresan olmus..
yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen Mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. İes in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin JGL içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı JGL ile kıyaslarken JGL 3 boy Megane RS in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. İlk önce Ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay JGL bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir TIR boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda TIR deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum JGL nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. JGL ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy JGL nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.
Konu açarken bazı arkadaşlar diye açmışsınız tekrar söylüyorum o arkadaş benim. Benimle bir iddianız varsa iddianız benimle olsun ies ile deneme içinde beni mazaret göstermeyin.
IN BOOST WE TRUST
kanka ben konu başındada yazdım jgl de en cok emeği olan insan olmama rağmen tarafsızca yazıyorum.jgl
rs kendi katogorisinde çok hızlı bir arabadır ama senin ve turbo ies in su anki gidişiniz jgl ye göre cok
cok hızlı arada dağlar var bu bir gerçektir sözümüze itimat etmezler ise cıkar denenir..jgl rs sahibi ali çok iyi
bir arkadaşımdır zaten o söler beni gecer diye geçti cok diye sıkıntı hiç yapmaz kesinlikle neleri sıkıntı etmedi bunuda etmez.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
way arkadaş konu gene dönmüş dolaşmışbana gelmiş kapatın konuyu diğer karşılaştırmadada hondanın beni geçtiğini defalarca söyledim tebrik ettim daha uzatmanın anlamı yok geçtimi geçti buradaki benim kendi bahanelerim bi işe yaramaz madem bahanen var deneme dimi onun için bişy yazmadım maşşallh hondaya dedim beni geçti ama budaklandırmayın konuyu daha çevremde kimseyi kırmadım bi çok şeyi görmedim yazmadım buda kişiliğimdendir o yüzden konu uzar gider sabırımı sınamayın denemek istiyolarsa VE vts ile t honda denesinler güzel bi deneme olur ama saygı çerçevesinde denerlersede benimle ne olduğu az çok ortayada çıkar diye düşünüyorum aslında kendi fikrim ama konu uzamanasın daha denesinler izleyelim ....
birde eski konuları okumayıp bilmeyen arkadaşlara söylüyorum u lafı eğerki konuyu veya eski youmları okumadıysa bilmiyosa maydonoz olmasın takip edip konuyu f5 e bassın saygılar
sen ole dıyorsan oledır..
yas olarak buyugumsun o yuzden abı dıye hıtap edecegım..abi baska bır konu hakkında konusulurken senın bu sekılde bır seyı ornek gostermenden kaynaklı bısey bunlar..adam satılıga cıkardıgı aracı ıle rolle gelıyor kız gıbı vıtes atıyor arac sahıplerı hıc bısey demıyor konusu bıle acılmıyor sen dıyorsun araya tır sokmus..butun bu tepkıler bundan..
ıesın sahıbıne kımsenın bısey soledıgı yok zaten sagdan soldan gelen duyumlarda bu yonde cok ıyı bı arkds abı kardes yasını bılmedıgımden dolayı bu sekılde yazdım.
herkes keske sızın gıbı olsa...
gereklı konusmalar olms zaten tammdr![]()
Life is just a dream on the way of death!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)