User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: VE saxo vs Turbo ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisten korkulmaz kaçılır beyler !
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha zaten kıllandılar bir hareket yapar gibi oldular ama nedense geciktiler olsa eminim tıpa gaz kaçılırdı

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka benim için sorun yok fuat polisle uğraşmayı seviyo duruyo iniyo anlatiyo ben direk kanka kaçalım diyorum siktiret et diyom uğraşmayalım dün aksam kacicaktik ama gelmediler zewkli oluyo kaçması
    C R M performance

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies in sahibi fuat gayet düzgün insandr tır falan enteresan geldi onlarda o tarz tabirler çıkıcagını sanmıyorm bu hafta sonu beraberdik daha adam kimle olsa denerim geçsin geçilsin fark etmez diyen biri konu enteresan olmus..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies in sahibi fuat gayet düzgün insandr tır falan enteresan geldi onlarda o tarz tabirler çıkıcagını sanmıyorm bu hafta sonu beraberdik daha adam kimle olsa denerim geçsin geçilsin fark etmez diyen biri konu enteresan olmus..
    Kanka konuyu bız acmadık zaten o yüzden bende Fuat'ta yazdı konuya kimse bizi yanlış anlamasın ister gecelim ister geçilelim ama herkesle deneriz sorun degil bizimki eğlenmek için yapılan bir araç maksat Turbo zevki yasamakti fazlası oldu iyi oldu
    C R M performance

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka konuyu bız acmadık zaten o yüzden bende Fuat'ta yazdı konuya kimse bizi yanlış anlamasın ister gecelim ister geçilelim ama herkesle deneriz sorun degil bizimki eğlenmek için yapılan bir araç maksat Turbo zevki yasamakti fazlası oldu iyi oldu
    biliorm sizin açmadıgınızı yaw size böle konular açılması enteresan ztnmasallah ies hakkndan fazla gdio

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka benim için sorun yok fuat polisle uğraşmayı seviyo duruyo iniyo anlatiyo ben direk kanka kaçalım diyorum siktiret et diyom uğraşmayalım dün aksam kacicaktik ama gelmediler zewkli oluyo kaçması
    kanka sorun sende walla arabada yok hatırlıyomus 1.4 varken sende yunuslar gelmıştı
    zengın cocugu oldugun ıcın dırek cekıyosun polısleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka sorun sende walla arabada yok hatırlıyomus 1.4 varken sende yunuslar gelmıştı
    zengın cocugu oldugun ıcın dırek cekıyosun polısleri
    Kanka su an polis yüzünden mahkemeligim hatta cezam kesinleşti bı daha aynısı olursa 12 ay hapis artık kaçmaya devam polis mıknatısı Gokhan. He bu arada hadi aq araba al lan adamın canını sıkma fuatla deneyemiyorum bari seninle deneyelim
    C R M performance

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka su an polis yüzünden mahkemeligim hatta cezam kesinleşti bı daha aynısı olursa 12 ay hapis artık kaçmaya devam polis mıknatısı Gokhan. He bu arada hadi aq araba al lan adamın canını sıkma fuatla deneyemiyorum bari seninle deneyelim
    kanka aldım gıbı bıseyler walla ama sen gecersın olum benı dıye tahmın edıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen Mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. İes in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin JGL içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı JGL ile kıyaslarken JGL 3 boy Megane RS in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. İlk önce Ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay JGL bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir TIR boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda TIR deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum JGL nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. JGL ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy JGL nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.

Konu açarken bazı arkadaşlar diye açmışsınız tekrar söylüyorum o arkadaş benim. Benimle bir iddianız varsa iddianız benimle olsun ies ile deneme içinde beni mazaret göstermeyin.
    IN BOOST WE TRUST

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen Mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. İes in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin JGL içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı JGL ile kıyaslarken JGL 3 boy Megane RS in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. İlk önce Ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay JGL bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir TIR boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda TIR deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum JGL nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. JGL ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy JGL nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.

Konu açarken bazı arkadaşlar diye açmışsınız tekrar söylüyorum o arkadaş benim. Benimle bir iddianız varsa iddianız benimle olsun ies ile deneme içinde beni mazaret göstermeyin.

kanka ben konu başındada yazdım jgl de en cok emeği olan insan olmama rağmen tarafsızca yazıyorum.jgl

rs kendi katogorisinde çok hızlı bir arabadır ama senin ve turbo ies in su anki gidişiniz jgl ye göre cok

cok hızlı arada dağlar var bu bir gerçektir sözümüze itimat etmezler ise cıkar denenir..jgl rs sahibi ali çok iyi

bir arkadaşımdır zaten o söler beni gecer diye geçti cok diye sıkıntı hiç yapmaz kesinlikle neleri sıkıntı etmedi bunuda etmez.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. Ies in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin jgl içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı jgl ile kıyaslarken jgl 3 boy megane rs in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. Ilk önce ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay jgl bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir tır boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda tır deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum jgl nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. Jgl ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy jgl nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.

abi olsun ya aper abi 4 boy olsun 5 boy olsunda gönünller bir olsun
    orda liseli fln derken abi yani neyi kasdetmeye çalıştın hiç anlamış deilim neyse abi herzaman yaşına saygım vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi olsun ya aper abi 4 boy olsun 5 boy olsunda gönünller bir olsun
    orda liseli fln derken abi yani neyi kasdetmeye çalıştın hiç anlamış deilim neyse abi herzaman yaşına saygım vardır.
    Yaw olm 306 ile ilgili topicte attığın ilk mesaja bak. Liseli atmaz olm o mesajı. Bizim de küçüklere sevgimiz sonsuzdur. Ama çarptım mı oturturum
    IN BOOST WE TRUST

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw olm 306 ile ilgili topicte attığın ilk mesaja bak. Liseli atmaz olm o mesajı. Bizim de küçüklere sevgimiz sonsuzdur. Ama çarptım mı oturturum :d
    allahım ya

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı react1ve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.
    reklam kokan hareketler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeşilyurt
    evet eski yeşilyurtluyum. Tanışıo muyuz? Resim olmayınca çıkarmadım.
    IN BOOST WE TRUST

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Off topic olacak ama '' göz var izan var '' doğru kullanımınız dikkatimi çekti, tebrik ederim
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way arkadaş konu gene dönmüş dolaşmışbana gelmiş kapatın konuyu diğer karşılaştırmadada hondanın beni geçtiğini defalarca söyledim tebrik ettim daha uzatmanın anlamı yok geçtimi geçti buradaki benim kendi bahanelerim bi işe yaramaz madem bahanen var deneme dimi onun için bişy yazmadım maşşallh hondaya dedim beni geçti ama budaklandırmayın konuyu daha çevremde kimseyi kırmadım bi çok şeyi görmedim yazmadım buda kişiliğimdendir o yüzden konu uzar gider sabırımı sınamayın denemek istiyolarsa VE vts ile t honda denesinler güzel bi deneme olur ama saygı çerçevesinde denerlersede benimle ne olduğu az çok ortayada çıkar diye düşünüyorum aslında kendi fikrim ama konu uzamanasın daha denesinler izleyelim ....

birde eski konuları okumayıp bilmeyen arkadaşlara söylüyorum u lafı eğerki konuyu veya eski youmları okumadıysa bilmiyosa maydonoz olmasın takip edip konuyu f5 e bassın saygılar

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reklam kokan hareketler...
    sen ole dıyorsan oledır..

yas olarak buyugumsun o yuzden abı dıye hıtap edecegım..abi baska bır konu hakkında konusulurken senın bu sekılde bır seyı ornek gostermenden kaynaklı bısey bunlar..adam satılıga cıkardıgı aracı ıle rolle gelıyor kız gıbı vıtes atıyor arac sahıplerı hıc bısey demıyor konusu bıle acılmıyor sen dıyorsun araya tır sokmus..butun bu tepkıler bundan..

Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıesın sahıbıne kımsenın bısey soledıgı yok zaten sagdan soldan gelen duyumlarda bu yonde cok ıyı bı arkds abı kardes yasını bılmedıgımden dolayı bu sekılde yazdım.

Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
    herkes keske sızın gıbı olsa...

Sorun yok bizi ne zaman ararsanız geliriz yanlız bu ara biraz zaman sikintimiz var 4 gecedir üst üste deniyoruz ewe 2 lerde girip sabah 7 de Dukkan acıyoruz. Ama yinede telefon numaram 05443405256 isteyen arasın illaki bı musaitlik bulur deneriz hiç bı zaman geçme geçilme maksadımız olmadı maksat sohbet edelim isteyen herkesle deneri önemli olan kalpler bir olsun
    gereklı konusmalar olms zaten tammdr
    Life is just a dream on the way of death!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)