User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Mkg 206 gti & coupe f7r

iskbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bu şekilde düşünürsen bütün denemelerin bi anlamı yok o zaman adamlarn ne şekilde arac kullandıgını psikolojısını bılmıyorz yuzlerce deneme videosu var
    aynen doğru yarışta kullandığım lastik bile yarışa etki eder.. ben yarışı etkileyen faktörlerden bahsediyorum. senin yarışından deil!!!! bütün denemelerin anlamı var şöforlüğü ve psikolojisi (konsantrasyonu iyi olan) arabası yüklü,bakımlı ve yürüyeni iyi olanlar yarışı kazanır dostum.. sonuç buraya çıkıyor..!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bravo hgt de 150 hp ama ağır kalıyor. Bu iş sadece hp ye bakmaz. Şanzımanında difransiyeline tork bandından aerodinamiğe kadar bir sürü etken var. Sürücü psikolojisini anlamadım. Psikolojisi bozuksa denemeye gideceğine psikolağa gitsin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw bravo hgt de 150 hp ama ağır kalıyor. Bu iş sadece hp ye bakmaz. Şanzımanında difransiyeline tork bandından aerodinamiğe kadar bir sürü etken var. Sürücü psikolojisini anlamadım. Psikolojisi bozuksa denemeye gideceğine psikolağa gitsin.
    psikolojisi derken yarışa konsantresi arabayı tanıması.. psikopatlardan depresyondan bahsetmiyoruz. yarış psikolojisi. dikkat edersen arabası bakımlı olan dedim.. demekki 206 gti durumu daha iyiymiş geçmiş tebrikler kardeşim.. bu demek değildir ki her f7r 206 gti a geçilecek.. başka f7r lerde var.. yüklü bakımlı ii giden.. benim demek istediğim bu kelimelere takılmanın anlamı yok.

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iskbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen doğru yarışta kullandığım lastik bile yarışa etki eder.. ben yarışı etkileyen faktörlerden bahsediyorum. senin yarışından deil!!!! bütün denemelerin anlamı var şöforlüğü ve psikolojisi (konsantrasyonu iyi olan) arabası yüklü,bakımlı ve yürüyeni iyi olanlar yarışı kazanır dostum.. sonuç buraya çıkıyor..!!
    burda zaten specler belli yüklü diye bişey yok zaten araclardan birü yüklü
    olsa boşa deneme yapmayz biz genelde eşit araçları deniyoruz

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her araba aynı olmazsa çıkar burda f7r şu özellikte şu kadar hp dersin. 206 gti da bu durumda şu kadar hp dersin. bizde ona göre konuşuruz.. marka fanatikliği yapmaya gerek yok.. stock ta f7r üzer dostum ben onu bilirim.
    e zaten durumlar belırtılmış. her yarışda dynomu koymak gerek.

neyse bu denemede sonuç bu. bize maşşallah demek düşer.

bu arada marka fanatikliği yapacak en son insanla konuşuyorsun şu an.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

F7R72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel denemeydi,
    Bu tür videoları yayınlarken,araç sahiblerinin olurunu lütfen alalım,daha şık olur.
    Ben ilk defa 206 ile denedim,daha önce denediğim benim aracıma yakın olan coupe2.0ide 6-7 boy önde yürüdüm(3deneme 2-60/3-80/3-90)
    Görkemin HGT ile de başabaş gittik.
    Bu araçlardan sonra 206'nın sadece (filtre+egzoz la) benim 3boy önümde gitmesi,kafamda hala soru işaretler uyandırmakda.
    Muammeri kutluyorum,sanırım onunda bilmediği bişeyler var motorda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F7R72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel denemeydi,
    Bu tür videoları yayınlarken,araç sahiblerinin olurunu lütfen alalım,daha şık olur.
    Ben ilk defa 206 ile denedim,daha önce denediğim benim aracıma yakın olan coupe2.0ide 6-7 boy önde yürüdüm(3deneme 2-60/3-80/3-90)
    Görkemin HGT ile de başabaş gittik.
    Bu araçlardan sonra 206'nın sadece (filtre+egzoz la) benim 3boy önümde gitmesi,kafamda hala soru işaretler uyandırmakda.
    Muammeri kutluyorum,sanırım onunda bilmediği bişeyler var motorda...
    haklısın abi ama 2 aydır falan beklıyorduk senın tatilden gelmedi herkez f7r şöyle böyle gelecek bekle diyordu senın arkadasların coupeciler
    sizin forumunuzdada yorumlar yaptnız ama ben yazmadım deneyelim görelim hayırlısı dedim .
    denemeden sonra armağana videoları koyalımmı dıye mesaj attırdım sana şimdi cevap atar forumda onur abi dedi cevap gelmedi senden bizde 1gun sonra koyduk videoları senden cevap geldi ondan sonrada biz koymus bulunduk tekrar kaldırmak olmaz diye düşünmek kusura bakma bü yuzden abi.
    arabaya gelince biz aracı alırken hem servise gittik hemde sürekli modifiye işleriyle ugrasan gün. pejo servisine göturduk bindiler baktılar MOTOR HİÇ AÇILMAMIŞ ÜST KAPAK DAHİ bilgisayarada bagladılar sıkıntı yok normal 206 gti dediler oynama yok yani.
    aracında yazılım var diyen arkadaslar içinde şunu söyluyorum zaten sitedede konusu var yazılımcı arkadaslarlada cok pazarlık yaptım uygun yapan olursa bugun yaptırırım yazılım aracıma ..

red_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f7R çok iyi giden bi makina nasıl böyle bi sonuç oldu anlamış değilim 206 nın motorunda birşey yok demişsiniz ama buda pek inandırıcı değil stok 206 nın gidişi bellidir okunmuş üflenmemişse bırak f7r yi stok 106 gti bile geçemez kaldıki megane sahıbı normal f7r ları 6-7 boy geçtiğini söylüyor o zaman sen bırak bu katogoride denemeyi 306 gti clio rs le dene çünkü şu görüntüde arabanın stok olduğuna inanmak imkansız sen gene stok bil ama sanmıyorum olsun dostum..hala diyorum stok bi 206 nın cigeri bellidir diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın abi ama 2 aydır falan beklıyorduk senın tatilden gelmedi herkez f7r şöyle böyle gelecek bekle diyordu senın arkadasların coupeciler
    sizin forumunuzdada yorumlar yaptnız ama ben yazmadım deneyelim görelim hayırlısı dedim .
    denemeden sonra armağana videoları koyalımmı dıye mesaj attırdım sana şimdi cevap atar forumda onur abi dedi cevap gelmedi senden bizde 1gun sonra koyduk videoları senden cevap geldi ondan sonrada biz koymus bulunduk tekrar kaldırmak olmaz diye düşünmek kusura bakma bü yuzden abi.
    arabaya gelince biz aracı alırken hem servise gittik hemde sürekli modifiye işleriyle ugrasan gün. pejo servisine göturduk bindiler baktılar MOTOR HİÇ AÇILMAMIŞ ÜST KAPAK DAHİ bilgisayarada bagladılar sıkıntı yok normal 206 gti dediler oynama yok yani.
    aracında yazılım var diyen arkadaslar içinde şunu söyluyorum zaten sitedede konusu var yazılımcı arkadaslarlada cok pazarlık yaptım uygun yapan olursa bugun yaptırırım yazılım aracıma ..
    GP garage dan Muratı zorla bidaha baksın,senden önce Bu gti onun elinden geçmiştir (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı red_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f7R çok iyi giden bi makina nasıl böyle bi sonuç oldu anlamış değilim 206 nın motorunda birşey yok demişsiniz ama buda pek inandırıcı değil stok 206 nın gidişi bellidir okunmuş üflenmemişse bırak f7r yi stok 106 gti bile geçemez kaldıki megane sahıbı normal f7r ları 6-7 boy geçtiğini söylüyor o zaman sen bırak bu katogoride denemeyi 306 gti clio rs le dene çünkü şu görüntüde arabanın stok olduğuna inanmak imkansız sen gene stok bil ama sanmıyorum olsun dostum..hala diyorum stok bi 206 nın cigeri bellidir diye..
    Yanlış anlaşılmış;
    denediğim araç makjajlı PH2 kasa Coupe:2.0 16v 140ps IDE motor.F7R değil

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f7r konusuna bişi diyemicem ama stok 106yı geçemez deme istersen dostum 3ayrı 106(biri chipli) ile denedim hep 206 öndeydi.
    6-7 boy olayıda abartıdır 6boy demek bildiğin tır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f7r konusuna bişi diyemicem ama stok 106yı geçemez deme istersen dostum 3ayrı 106(biri chipli) ile denedim hep 206 öndeydi.
    6-7 boy olayıda abartıdır 6boy demek bildiğin tır
    Bak işte o tır ...
    YZM coupe & BF coupe (3.vts/90kmh) Roll - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürü be f7r.. koçum.. maşşallah f7r ve 206 gti a .. 206 gti cı arkadaş yazmış zaten speclerim iyi ve hafifim demiş.. 2,0 ide de maşşalah kazasız belasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi video da benden.. 106 gti ve f7r öylesine.. pejocu arkadaşlar yanlış anlamasın.. geçmekte var geçilmekte..
    megane coupe 2.0 v/s 106 s16 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi video da benden.. 106 gti ve f7r öylesine.. pejocu arkadaşlar yanlış anlamasın.. geçmekte var geçilmekte..
    megane coupe 2.0 v/s 106 s16 - YouTube
    bu vıdeodakı araclar tanıyormusun_?

ide değilmi bu arac bende bu kadar acıyorum ide rahat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu vıdeodakı araclar tanıyormusun_?

ide değilmi bu arac bende bu kadar acıyorum ide rahat
    ide ile nezaman denedin?muammer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he kardeş sen biliyorsn cok bilgilisin senin dediği doğru.
    parası cok olan varsa gelsin gidip gösterelim aracı istediği yere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ide ile nezaman denedin?muammer
    ramazanda sen gelmeden ayberkle mert cagırdı 2.0 ide var diye gittim bastık. hatta hava filtresini falan komple sökmuşler daha iyi gider diye sonra bezi cekti içine araba basarken falan baya olay oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramazanda sen gelmeden ayberkle mert cagırdı 2.0 ide var diye gittim bastık. hatta hava filtresini falan komple sökmuşler daha iyi gider diye sonra bezi cekti içine araba basarken falan baya olay oldu.
    benim denediğim ide istanbulda,bu o değil...
    Yer Silivri tarafları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)