clsyi tek gecerim a7 guzel araba ama bir cls degil![]()
cls her yerde dolanmaya başladı bence a7 sline alınır uzun yıllar kullanılır...
ön yargılı konuşmasak daha iyi olacak...AUDİ kalite konusunda lider markalar arasında gösteriliyor...ve donanım olarakda birçok özellikler barindiriyor....
illaki mercedes kaliteli olacak diye herhangi bir yok...
bakınız C serisi ile a4 ve a6 serisini karşilaştiralim satış rakamları üzerinden konuşalım![]()
2 araç arasında ne teknoloji nede kalite arasında fark falan mevcut değil
2side çok üst seviyede bir araç prestij aracı bunlar
iç mekanları ayrı ayrı bambaşka donanımları uçuk seviyelerde bla bla
Burda kişisel tercih söz konusu amg cls ve s line a7 olarak düşünürsek 2 araçta tasarım olarak harika
niyetim olsa ben ciddi ciddi arada kalırdım hangisi acaba diye...
Gecen gun cls yi gordugumde hic etkilenemedim yuvarlak hatlariyla Uzakdogu modelleri gibi olmus..Dun pespese iki tane A7 (3.0T) gordum farkli renklerde ve kalitesini ilk basta belli ediyor ve uzunca sure baktiriyor. Teknik ozelliklerini bilmiyorum ama a7 bence cok daha cekici bir model.
eğer s line alınabiliyorsa a7 s line a serisi çok birbirini andırıyor ama bagajdaki açılabilen spoiler ve ön fardaki ledlerin keskin hatları mükemmel detay olmuş mercedes her zaman bende yeri ayrı olan bir arabadır fakar a 7 çok güzel bence audi tercih ederseniz pişman olmazsınız
kesinlikle cls.hele birde 4matic i geldiki
Kisa surede olsa 2 araci kullandim a7 kaliteli guvenli şık bir tasarima sahip ama cls bu saydiklarimin disinda arti olarak insana saha keyifli vakit gecirtiyor oyum cls den yana merso herzaman kendini digerlerinden ayiriyor
........................c
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
........................l
........................s
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)