çıkın bir deneyin fikriniz değişecek :D
Printable View
bugün astrayı denedim ve ağırlığının 1280 oldugunu söylediler ... Pek hantal değil fakat megane daha kullanmadım ona göre elbet eksiği vardır performans olarak . Vites geçişler ve sürüş keyfi hoşuma gitti
kesınlıkle astra ötesi yok . o germany dıınce aklıma en son gelen arkadasa seslenıyorum burdan . heryerı plastık bır araca mı bınersın yksa saç olana mı ? :) reno nun arması ofsayt bı kere :) lafı uzatmadan astra j noktadır.
karşılaştırmaya bile gerek yok... iç hacim malzeme olarak magane astranın yanından geçemez bence...
tam 1 senedir astra 1.3 kullanıyorum ve 31.000 km oldu ve çok çok memnunum konfor malzeme her şey çok güzel...
306 gti'dan indim astraya bindim tabiki araba gitmiyor ama bence konfor ve kalite aradaki farkı hayli kapatıyor..
uzun yolda çok rahat ve 4 kişi denizli istanbul 4.5 lt ortalama
şehir içi aracı sıkamama rağmen 6 lt tüketim var...
h&r 40mm yay taktım konfor hiç bozulmadı...Motor yenilenmiş zaten 5 hp fark olmasına rağmen eski motor ile hiç alakası yok...
astra J 1.3 perrformans olarak astra h tan bile zayıf kalıyor.. bircok konuda sıkıntı yaratabiliyor performansı. yazılım yapıldıktan sonra normale dönüyor ama sonrasında yine öyle aman aman bi perfromansı olmuyor. yazılımlı hali kabul edilebilir, std hali sac bas yolddurabilir.. diğer butun konularda megane dan ustundur ama performansı bıktırtabilir kendinden.. sırf bu yuzden arabasını satmak isteyenler oldu, yazılımla ancak satmaktan vazgectiler ve onu oyle kabullendiler :)
multijet makina çok ezilir o agırlıgın altında.. bence megane..
Megane ayarları güzel açıldğında tsi makinaları kowalıyor 125'leri...Yani alakasız 2 motora sahip araç..
Yani halen daha astra denilebiliyorsa markaya önyargıdan başka birşey değilki 1 arkadaşın yaptığı yorum açıkca ortaya koymuş amblemi faul felan sadece gülüyorum...Kendisi kullansa arabasını değiştirir lakin henüz bunu bilmiyor...
megane 3 coupe ler çıktığında tipi hoşuma gitti ve bayii de inceledim arac genç işi tamamda ordan opel bayisinde astra ya binince araba bu dedim vw golf 6 dan bile iyi oldu son kasa astralar 2 sene önce astra h kasa aracım vardı ona göre son kasalar nokta olmuş. Bu arada kimse yanlış anlamasın ancak renault un araçları bence vasat motor olarak güzel evet ancak plastik kalitesi olsun gövdesi olsun kaliteli gelmiyor bana bu ön yargı değildir sadece izlenimdir.
Mükayese bile edilemez iddaa'lı olmuş biraz...O "A" stunu ile nasıl kullanabiliyorsunuz astra'ları anlamadım arkadaşlar cidden diyorum
çok kötü bi ikilem
bence reno motor olarak iyi ama geri kalan herşeyde astra
ben yeni megane a alışamadım kullandımda ama tipi şekli şemali kaba kullanışlı değil şansıman oranları çok kısa tamam ekonomik güçlü ama bence o paraya o araba pahalı
Astra yeni kasası çok güzel estetik ben beğendim ama 1.3 motor gerçekten çok cılız kalıyor
Sanki biri 500 hp biri 100 hp gibi konusmus herkes.. Ne olacak yani 0-100 e 12 saniyede cıksan , 14 saniyede cıksan :) kıyas bile olmayacak kadar kalite uçurumu var arada.. Astra J nin iç mekanı ve donanımı klasmanında hangi araçta var? Megane de cok begeniyorum ama şahsi fikrim Astra. Zaten performans odaklı almıyorsunuz ikisini de. Biri (her ne kadar "alman otomobili gibi değil" gibi komik bir yorum yapılmış olsa da ) Alman , diğeri Renault. Kapıları kapattıgınız,açtıgınız andan itibaren kalite farkını zaten bariz bir şekilde görebiliyor olmanız lazım.
yok astra j euro 5 motor.. uzeridne partikul filtresi vs var ve biraz daha kısıtlanmıs bi motor.. astra j daha agır o da etki ediyor tabiki.. ama asıl olay yazılımsal olarak cok daha fazla kısılmıs olması astra j nin.. Diğer konualrda astra bariz daha iyi megane dan..
astra h ,70 lik corsayı anca geçiyor.j allah kerim o zaman :D
astıra hantal ve düşünldüğü kadar tasaruflu bi araç değil ama malzeme kalitesi gurubuna göre ii derecede
megane malzeme kalitesi zayıf astıraya göre daha tasarflu kalite diyosan astra tasarruf diyosan megane
10 hp arada fark var ne kadar büyük katkı sağlıyormuş 10 hp :D hangisi göze hoş geliyorsa onu alırdım ben olsam
Araclar hakkında yorumda bulunmıcam megane coupeyi hic sevmiyorum cunku kafa karıstırmıyım :):)
Megane coupe sehır ıcı 4.2-5.0 ort. ile cokcok rahat gezersiniz,
Sehır dısı 3.5'a kadar düsürdük daha altı olurmu bilemicem bu rakamlar ile cok cezbedici bir arac.(Yazılımlı megane )
Diger konularda ise tamamen opel üstündür sanırım.Birde dizel arac hacimli olsun multijet cok cektirir o kasada hele 3-4 kişi binerseniz.