İki araç arasında kaldım ... Kullananlar ve bilenler yardımcı olursa sevinirim veya siz iki araç arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz . İkiside ikinci el olucak . Bütçe (40.000 - 45.000) arası .
İki araç arasında kaldım ... Kullananlar ve bilenler yardımcı olursa sevinirim veya siz iki araç arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz . İkiside ikinci el olucak . Bütçe (40.000 - 45.000) arası .
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
geçen bir megan coupenin içine bakma fırsatım oldu taner deri koltuk falan cok güzeldi hiç öyle bi iç dizayn beklemiyordumdıştanda ender beğendiğim renolardandır. sanrım megane coupe derdim ben olsam.
hiç bir teknik veri v.s. bilgim olmaksızın yazıyorm bunu görsel olarak değerlendir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Megane coupe 1.5 dci tercih ederdim. Aracın görünüşü çok güzel. O sportifliğe rağmen dizel olduğu için yakıtı da iyi.![]()
Alman diyince aklima opel disinda butun markalar geliyor benimford bile geliyor
1.3 chiplesende onu kapali hacim kucuk cunku
Astra J Dizel 1400KG ye yakın 95hp 1.3cdti yetmiyor o kasaya arabaya 0-100 14.7sn. Yakıt olarak şehir içide az yakmıyor gitmediği için basıyorsun mecburen basıncada gitmiyor ya ayrı konu.
Megane Coupe genç arabası hem tipi güzel hem motoru güzel Fransız üretimi ben olsam Cupe tercih ederim ama;
Eğer 1.6T veya 1.4 140hp benzinli tercih edecekseniz kesinlikle Astra J derim.
megy nin dış görünüşü gayet güzel , motoruda idare eder , az yakar , gidişide idare eder.astra megiye göre daha oturaklıdır ancak punto evoyu bile anca kaldıran 1.3 motor astranın kasasını kaldırmıyor , astra zaten ağır araba.ama astranın iç mekanıda megiden güzel , ben olsam renoları sevmememe rağmen tasarımı ve az yakması nedeniyle coupe meganeyi alırım.
new jetta 1.6 TDI 105 ps.
az yakıt cok iş.
son derece güzel ve yeni bir kasa...
Bence astra alin. Performans ikisinde de cok iyi degil.tamam astra daha zayif ama megane sanki cok mu iyi. Malzeme ve iscilik olarak opel her zaman daha kaliteli.
Megane Coupe DCI. Çok şık tasarım,ekonomik araç.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Renault için toros baz alınarak yapılan yorumlar gerçektende teknik bilgi yetersizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Megane Coupe 1.5dCi her zaman cebinizi düşünen bir araç olacaktır.
bu ekonomi sadece yakıtla değil işçilik parça değişimi bakım tutarları ve ikinci el konularınıda kapsamaktadır.
zaten konfor estetik makul performans değerlerini bir kenara bırakıyorum.
ayrıca Renault un 2002 senesinde güvenlik adına yaptığı atakda göz önünde bulundurulmalı.
ama yinede iki aracıda plazalarda test etmeden karar vermeyin...![]()
Astranın iç mekanı görünüşü çok aklımı çeliyo ama 1.3 motorun 1.400 kg da sorun yaşatacağını dşünüyorum . Megane coupenin ise 1.5 105 hp nin benim için yeterli seviyede olucağını düşünüyorum ve kaldıki görünüş olarak astradan eksik bi yanı yok . İki aracıda bu hafta test edip tam kararımı vericem inş
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Test etmeniz bile yersizastra cok hantal...
astra için herkes çok ağır 1400kg demiş ancak astra nın ağırlığı 1318kg dır sw olanlar 1396kg dır megane coupe lerde 1280 Kg gücü ise 105 hp aralarındaki ağırlık ve güç farkları çok fazla değil yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)