User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
185 sonuçtan 172 ile 185 arası

Konu: gsi vs rs

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMG GSİ bu gece RS le denemesini gördük gsi baya şaşırttı herkezi maşh. emre emeğinin karşılığını fazlasıyla almaya başlıyo eksiklerini tamamlayıp daha iyi sonuçlar cıkacağına eminm.
    Eyvallah hacı videoları koyarım birazdan burdaki yorum yapanları ordada yorum yapmaya davet ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR_GSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra gsi kullanıcısı olarak her ne kadar satmışta olsam bi acıklık getireyim.satmadan kısa bı sure once clıo rsle denedım kı benım aracım ızmırde cok ıyı yuruyen bı aractır chıp fıltre,egzoz,egzantrık, powercap dynoda 176 hp verısı olan bi arac ve yürürü bunu kanıtlıyor.izmirde foruma üye bi arkadaşın clio rs 'iyle denedim aracında olanlar egzoz chip,portpolish arka koltuklar fılan sokukdu temiz kalmış rslerdendi, izmir ciğli kipa düzlüğünde denedik izmirliler bilir 2 vites 65,70 gibi 2,3 deneme yaptık hepsinde bastığımız anda 2 kafa burun bitiyor ama 3 atınca beni 1,5 boy geciyor 3 öyle bitiyor 4 öyle devam ediyor 190 ,195 gibi 5 atıyorum ozaman yaklaşmaya başlıyorum tahminim geçmeye başladıgım hız 220 225 civarı geçiyorum 235de 1 boy arkamda kalıyor bütün denemeler boyle oldu hatta sag koltuga sabit kamera vardı bulursam koyarım vıdeoyu.
    gsi ayrı bi dünya o anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bişey ama gercekler var clio rs gsi dan hızlı
    araç benim rs arkadaşlar,uğurun aracı gerçekten güzel gidiyor.Ben de o zamandan beri ilave olarak eski yazılımın yerine wimmer yapıp bir de cai işine girdim,şu an biraz daha iyi gittiğini düşünüyorum Ama herkesin bildiği gibi rs 5.vites duvar vitesi oluyor malesef Uğur kameradan bahsetmemiştin ya da ben hatırlamıyorum linkini atar mısın çok merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HUK_77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama herkesin bildiği gibi rs 5.vites duvar vitesi oluyor malesef
    onun ilacı ortada
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

ProTech
    Misafir
    yakın speclerde clio rs - astra gsi sfi denemesi gerçekleşmiştir arkadaşlar videolar bölümünden bakılabilir burdaki yorum yapanları ordada yorum yapmaya davet ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMG (emre) rs i kullanırsa rs geçer gsı ı kullanırsa gsı geçer..

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "GrSİ"
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nie hortlatıosn ya yandık

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rsi 8 valf. salla.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Designer34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasımda 97 gsı var sıgortası 300 lıra 6 aylık vergısı 107 lıra ucuk rakamlar degıl
    performans bakımından cok ıyı bır aractır motoruyla hıc oynanmamıstır
    orjınal sekılde bıle cok heyecan verıcı bır aractır
    bu paralara alabılecegınız en ıyı aractır.

ayrıca arkadasımın aracı satılıktır

Opel Astra 2.0 GSI 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69941505

lınkıde budur almak ısteyene yardımcı olur

CUMHUR_GSİ
    Misafir
    Alıntı Designer34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasımda 97 gsı var sıgortası 300 lıra 6 aylık vergısı 107 lıra ucuk rakamlar degıl
    performans bakımından cok ıyı bır aractır motoruyla hıc oynanmamıstır
    orjınal sekılde bıle cok heyecan verıcı bır aractır
    bu paralara alabılecegınız en ıyı aractır.

ayrıca arkadasımın aracı satılıktır

Opel Astra 2.0 GSI 1997 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69941505

lınkıde budur almak ısteyene yardımcı olur
    ewet yardımcı olurum

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GSi'yı zamanında kullandım, şu an da Clio 172 kullanıyorum. Astra GSi 90'ların yıldızı, Autoshow'da "Tahrik Edici Güzel" başlığı altında çocukluğumdan gençliğime kadar elimden düşmeyen dergide, hayallerini kurup sonrasında sahip olduğum bir araçtı.

Uzun dingil mesafesi sebebiyle kötü olan yol tutuşu, Rs'e göre daha kolay kontrol edilebilir görünür. Rs gibi anında arkası önüne gelecek korkusu yaşamazsınız ama yol tutuşu zayıf ve direksiyonu hissiz, ağır olduğundan bu disiplinde Rs'in çok gerisinde kalır. Rs kısa dingil mesafeli araçların tipik handikapı olan ani arkadan kayma özelliklerine sahiptir ama hızlı reaksiyon veren direksiyonu ile tecrübeli iseniz sorun yaşamazsınız.

Motor olarak Opel, Coshworth tabanlı, sıkıştırılması düşürülmüş yani evcilleştirilmiş bir yarış bloğu kullanır. Keyifli bir üretimdir. Rs'te de durum farksız. İki araçta'da yüksek sıkıştırma oranının ve hacmin avantajını yaşarsınız. Opel motoru çip, Lexmaul manifold, Filtre, egzantirik ile güzel güçlere ulaşır.

Tasarım olarak GSi derim, ama günümüzde bu aracın demode olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben yolda bitik, tükenmiş bir GSi bile görsem hala gözümün önüne Bursa Yüce Hünkar Opel Showroom'un da 1.4 ve 1.6 modellerin arkasında duran sıfır km. kırmızı Astra GSi geliyor. Tipini tasarımı hep o döneme göre düşünüyorum. Şimdi 2000'lerde yetişmiş ya da otomobille ilgisi olmayan kişilere gösterseniz kimsenin Astra GSi'yı vahşi ya da sportif bulacağını sanmam. Fena halde eski moda görünüyor hatta. Nasıl 80'lerde görenin bir kez daha dönüp baktığı Opel Manta'lar, Ford Capri'ler şimdi hiç bir şey ifade etmiyor ise Astra'da bu yolda artık..
    Clio'da yürekleri hoplatan bir tasarıma sahip değil, ama çağa uygun ve modern. Jantları, tamponları, çamurlukları ile de dozajında bir vurgu var performansa. Volkan Işık bu otomobil için testinde "Aynada baktığınızda kesinlikle yol vermek isteyeceğiniz bir araç" derdi. Bakın şimdi bir kaç kişi gücünü hiç belli etmiyor gibi şeyler söylemiş. Demek ki zaman geçtikçe bu tarz uygulamalarında miyadi doluyor.

Frenaj olarak Rs tabii ki daha başarılı. Bu kısmı uzatmıyorum.

Daha önce yine bir GSi konusuna detaylı olarak yazdığım için çok ince kısımlara inmiyorum. Bu tarz tartışmalar tech'te oldukça cıvıyor zaten.

Hangisi daha hızlı? Rs daha hızlıdır. Hem pistte hem düzde.

Hangisi daha güvenli ? Rs daha güvenlidir.

Hangisi daha kolay yürütülür? Kronik direksiyon kutusu problemini saymazsanız GSi masraflı bir araç değildir. Ön takım parçaları oldukça ucuzdur. Rs'te yanlış bir araç seçilirse yürütme maliyetleri GSi'yı geçebilir.

Hangisi daha eğlenceli? Karşısına geçip bira içmek için, kafanız bozuldu mu otobanda 250'ye indirmek için GSi, körfeze gitmek için Rs.

Son zamanlarda forumda okuduğum en güzel post tu , normalde bu kadar uzun bi yazı görsem üşenir geçerim ama nedense daldım okudum ve iyiki okudum
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangisi daha temiz daha orjinalse onu al
    DTi

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu nerden hortladı

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gsi nie bukadar ilgimi çeker anlayamadım.. Bu arada haala araç alamadım atatürk le aram baya bozuk amaa düzelcek : )) ha haa
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)