User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
120 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer Stock

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer Stock

Selam arkadaşlar,

Karşı komşumda kırmızı opc var.Bende cupra var iken onun gene aynı modelin dizeli ile bir gün otoban yolunda denk geldik ve o,leonun bukadar gidebileceğini düşünmediği için dibime girip sol şeride fırladı.Fırladığı ile kaldı ve ben nokta oldum
    O günden sonra bana kötü kötü bakmaya başladı ve dayanamayıp opc aldıAma ben cuprayı sattım.Şimdi site içinde beni her gördüğünde tapa gaz yapıyorBende bir gün teklif edeceğim deneyelimmi die.

Sizce üzülürmüyüm yoksa minik şimşek ile şakamı yaparım?

Benim 0-100 hızlanmam

http://www.streetfire.net/video/polo...ff_2283555.htm

Buda insignia(sport touer değil sanırım)

http://www.youtube.com/watch?v=apjK1...eature=related

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,

Karşı komşumda kırmızı opc var.Bende cupra var iken onun gene aynı modelin dizeli ile bir gün otoban yolunda denk geldik ve o,leonun bukadar gidebileceğini düşünmediği için dibime girip sol şeride fırladı.Fırladığı ile kaldı ve ben nokta oldum
    O günden sonra bana kötü kötü bakmaya başladı ve dayanamayıp opc aldıAma ben cuprayı sattım.Şimdi site içinde beni her gördüğünde tapa gaz yapıyorBende bir gün teklif edeceğim deneyelimmi die.

Sizce üzülürmüyüm yoksa minik şimşek ile şakamı yaparım?
    Cupra ile adamın kalbini kırdığınız belli.

Corsa OPC sahibi bir arkadaş üye buraya, o Poloyla Corsanın kafa kafaya yada az biraz geçebileceğini söylerdi. İnsignia kuvvetle ihtimal geçer diyorum
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aradaki 105 hp nin,hayvansı ağarlık ve dört çekiş ile kapanacağı kanaatindeyim,en azından 220 ye kadar geçemez gibi geliyor bana.

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Insignia OPC 2.8T V6 değil mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odur heralde.

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım biraz zor olur hangi hızlarda basacağınızada bağlı senin tutunma mesafen.ne kadar yüksek hızda basarsan o kadar dezavantajın olur diyorum ben.Çünkü o hayvansı ağırlık o hayvansı motorla fena gidiyor.Şimdiden kazasız belasız denemeler.(şahsi fikrim)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opc turbo ise hiç sansınız yok
    Gts turbo ile polo bi kaç boy önüme fırlıyorudu uzunu deneme şansımız olmadı
    Opc her ne kadar ağır olsada o tork çok güzel ivmelendiriyor aracı

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignia opc 325 bglik bir araç ama opc bodyli herhangi bi insignia olma ihtimali çok daha yüksek. gerçek insignia opc ise geçmesi lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk başta alırsında sonrasında polya biraz okuyup üfler gibime geliyor

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer büyükçekmece taraflarında sürekli gördüğüm Kırmızı OPC ise sahibi gerçekten gaz bi insan. Araba yıkım ama gerçekten çok güzel Polo GTI 'ın şansı olacağını düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bir arakadaşım çorlu taraflarında chipli OPC Sport Tourer orta kademe yüklü bir sti'i geçebildiğini söylemekte.

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPC bence de önce ezer ardında geçer gibi

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer büyükçekmece taraflarında sürekli gördüğüm Kırmızı OPC ise sahibi gerçekten gaz bi insan. Araba yıkım ama gerçekten çok güzel Polo GTI 'ın şansı olacağını düşünmüyorum.
    O araç kırmızı opc ise eğer sahibi hakikatten dediğiniz gibi çok gaz bir insan. Opel ataköyde servisteydim ordan bi çıkışı var akıllara zarar 4 teker birden sardı yau... Devamlı opel ataköye geliyor araba chip tuning li biliyorum düz boru egzoz falan da var. Fazla inceleyemedim ama ataköy servisten bi arkadaş 0-100 6 sn den az 0-1000 metrede 26 sn civarı deneme yapıldı falan demişti.

Sen gel bu sevdadan vazgeç arkadaş ilgilenmiyormuş gibi yap
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kırmızı opc ve dediğiniz gibi çok gaz biri,henüz tanışamadık karşı komşum olmasına rağmen,50 metre boşluk görsün dipliyor gazıBanada biraz uyuz gibiEnteresan yorumlar yazılmış,benim arabamın 100-200 ve opc nin 100-200 süreleri çok yakın (stock opc) Muazzam ağarlık ve çekiş sistemi kaybı ile,ezer geçer gibi laflar komiğime gitti.Varsa stock opc 220 ye kadar deneyelim,nasıl eziyormuş görelim
    Kırmızıda yazılım ve egzost olduğuna eminmisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vanished Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O araç kırmızı opc ise eğer sahibi hakikatten dediğiniz gibi çok gaz bir insan. Opel ataköyde servisteydim ordan bi çıkışı var akıllara zarar 4 teker birden sardı yau... Devamlı opel ataköye geliyor araba chip tuning li biliyorum düz boru egzoz falan da var. Fazla inceleyemedim ama ataköy servisten bi arkadaş 0-100 6 sn den az 0-1000 metrede 26 sn civarı deneme yapıldı falan demişti.

Sen gel bu sevdadan vazgeç arkadaş ilgilenmiyormuş gibi yap
    Nekadar bilgili arkadaşlar var sitemizde gururlanıyor insan.Benimde 0-100 videom var seyret istersen sitede.Bu bahsettiğin süreleri stock cupra yapıyor nerede ise

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızıyı bilmemde Çorludaki OPC de yazılım varmış ve fiyatıda 180,000 tl imiş oha dedim.

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet kırmızı opc ve dediğiniz gibi çok gaz biri,henüz tanışamadık karşı komşum olmasına rağmen,50 metre boşluk görsün dipliyor gazıBanada biraz uyuz gibiEnteresan yorumlar yazılmış,benim arabamın 100-200 ve opc nin 100-200 süreleri çok yakın (stock opc) Muazzam ağarlık ve çekiş sistemi kaybı ile,ezer geçer gibi laflar komiğime gitti.Varsa stock opc 220 ye kadar deneyelim,nasıl eziyormuş görelim
    Kırmızıda yazılım ve egzost olduğuna eminmisiniz?
    var var eminim yani yazılımı arkadaş söyledi forumda birinden daha duydum ama egzoz var yani kendi kulaklarımla duydum cemal ulusoy caddesini yıktı geçti.

lakin ezer geçer laflarına bende katılmıyorum polo gti çok özel bir araç benim videosunu izlememe gerek yok ben kullandım biliyorum yani giderli araç gordini clio rs tokatlıyor stock haliyle 0-1000'i 27,4 sn GTI'ın

fakat şu gerçekte varki her ne kadar ben bir vw sever/fanatiği olsamda bunu inkar edemem bu konuda yani opc hem kafa çıkarır 0-100'de, hem de 0-1000 metreye kadar önde alır opc (210 kph hıza tekabül eder) ama GTI da kopmaz bak o da var ama devamlı ara açılır hem de 210 kph'den sonra bariz ayırmaya başlar opc. Kaldı ki bu araba mod'lu. Hız limitörü olmayan opc'ler 280 lere kadar uzuyor üstadım. yapma 2.8 V6 325 HP yani bırak alsın polo GTI'ın başarısını gölgelemez bu karşılaştırma.
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aykut abi hiç çekinme dene geçersin b.ihtimal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vanished Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var var eminim yani yazılımı arkadaş söyledi forumda birinden daha duydum ama egzoz var yani kendi kulaklarımla duydum cemal ulusoy caddesini yıktı geçti.

lakin ezer geçer laflarına bende katılmıyorum polo gti çok özel bir araç benim videosunu izlememe gerek yok ben kullandım biliyorum yani giderli araç gordini clio rs tokatlıyor stock haliyle 0-1000'i 27,4 sn GTI'ın

fakat şu gerçekte varki her ne kadar ben bir vw sever/fanatiği olsamda bunu inkar edemem bu konuda yani opc hem kafa çıkarır 0-100'de, hem de 0-1000 metreye kadar önde alır opc (210 kph hıza tekabül eder) ama GTI da kopmaz bak o da var ama devamlı ara açılır hem de 210 kph'den sonra bariz ayırmaya başlar opc. Hız limitörü olmayan opc'ler 280 lere kadar uzuyor üstadım. yapma 2.8 V6 325 HP yani bırak alsın polo GTI'ın başarısını gölgelemez bu karşılaştırma.
    Alsın tabiki ben almasın demiyorumki zaten,ama sen benim revo olduğumu unutma,yani ortalama 220 hp ara.0-1000 27,4 ise stock gti,benim 3-4 sn daha iyi olduğumu düşünmek lazım.
    Yazılım ve egzost var ise iş baya zorlaşır tabi opc de.

Esp kapalı 0-100 videosu koyimde fikir sahibi ol yazılımlı gti hakkında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)