Bende öyle umuyorum arkadaşlar çokşükür şoförlüğümüz sağlam karşı tarafda bunun farkında zaten hepimiz samimi arkadaşlarız. dostca bir yarış olucak.. sonucu kesinlikle bildiririm umarım video'da çekebiliriz..herkese tek tek teşk ederim.
Bende öyle umuyorum arkadaşlar çokşükür şoförlüğümüz sağlam karşı tarafda bunun farkında zaten hepimiz samimi arkadaşlarız. dostca bir yarış olucak.. sonucu kesinlikle bildiririm umarım video'da çekebiliriz..herkese tek tek teşk ederim.
6-7 km ise işiniz zor. Focus 210 km hızlarda biter. Passat 225'e kadar sündürür. Pilotaj ve cesaret olayı noktalandırır. Ama yüksek hızlar sakattır canınızı tehlikeye atmayın kazancam diye. Bir çok hızlanmada 0'dan vesaire focus passatı üzer ama passat top speed de inatçıdır.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
dizelin devrındemı yoksa passatın devrindemı bascaksınız o önemli. ben passat diyorum
Focus'un geçmesi gerekiyor...
baya bir dergi yığınından çıkardım autoshow test verileri passat 0-50 3.6 0-100 11.4 sn 0-130 17.4 sn 0-400 17.5 focus 0-50 3.8 0-100 10.8 0-130 17.4 0-400 17.4 bu veriler ışığında ben bu sonucu pilotlara bırakırım.
sonucu bilmemde baklava artarsa gonderin![]()
Cumartesi günü saat 8'de çevre yoluna çıktık ama bir anda yağmur bastırdı biraz bekleyelim dedikçe yağmur daha kuvetlenmeye başladı saat 10'gibi 5KM ve Sıfırdan başlamaya karar verdik yağmur yağıyordu riskli bir yarış oldu kalkışta yarışı aldım 3km oldu passattan hiç bir haber yoktu yarışın bitmesine son 1km kala arkamda ufaktanda olsa görüldü hiç zorlanmadan ve arabamı ve kendimi yoğurmadan yarışı aldım Sonuç : FOCUS video çekmeye çalıştık ama yağmurdan ve telefon çekimi olduğu için hiç birşey belli olmuyor isteyen olursa yinede eklim herkese teşşekürler.. tatlımızı yedik ve satılık 2007Passat Var![]()
afiyet olsun bence uzun bi yarış olsaydı böyle rahat olamazdınız . araç ağır ama açıldıktan sonrada gidiyor düzlüğü bulunca arkadaşınız korkudan basamamışta olabilir yağmurun etkisiyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)