Mini Cooper S vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Ozellıkle Makyajlı Cooper'ı koydum,o bıle Polo GTI ıle bas edememıs...
Ikısıde guzel arac,kullanıslılık ve saglamlık ıcın GTI
Bıraz tarz olsun dıyorsan S....
Printable View
Mini Cooper S vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
Ozellıkle Makyajlı Cooper'ı koydum,o bıle Polo GTI ıle bas edememıs...
Ikısıde guzel arac,kullanıslılık ve saglamlık ıcın GTI
Bıraz tarz olsun dıyorsan S....
Polo GTI, ama ne yapın edin sunrooflu alın..
Cooper S'in sesi cok hosuma gidiyor, ozellikle JCW egzoz ile. Modlandigi zaman GTI'dan asagi kalmaz siye dusunuyorum, sizlerin gorusleri nedir?
VW güzel bir araç yapıp Polo GTI olarak çıkardı lafım yok fakat işin içine biraz girersen ikisininde çok farklı araçlar olduğunu göreceksin.
Bence en başta ne için istediğini karar vermen lazım.
Ikisininde aşırı besleme oldugunu düşünerek ikisinede yazılım filtre egzos gibi ufak sayılabilecek değişimlerle alabileceğin verimler gerçekten çok yüksek.
Eğer görünüş tarz farklılık benim için önemli diyorsan MINI al fakat ben performans istiyorum dersen zaten bir kere MINI'nin otomatiğinden uzak dur derim ben eski bir kullanıcıısı olarak.
Poloda o muhteşem şanzuman ve performans oldukça otomatikleri kıyas bile kabul etmez.
Polonun dış görüntüsü benimde hoşuma gitsede bana göre MINI'nin yerini dolduramayacaktır.
Bunlar benim şahsi görüşümdür sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz.
Sana şimdiden kolay gelsin.
manuel vitesli coopers.
kız için mcs, hız için gti :D
polo çiplenince feci yürüyor
kesinlikle kırmızı sunrooflu bir gti tavsiye ederim
Alacagim araca gunluk binecegim. Haftasonlari binebilecegim baska bir aracim oldugu icin performanslari biraz 2. planda benim icin.
yeni polo tercihim olur,
+ mininin ic mekan kalitesi beni hayal kirikligina ugratmisti.
Cooper'in ici daha kaliteli degil ancak ic mekani daha sirin gozukuyor :D
Gunluk binecekseniz Polo alin esek gibi binin. :)
Sıfır arabanın tadı başkadır, aynı segment 2 arabadan söz ediyorsak (ve ticari bir kazanç beklenilmiyor, uzun yıllar binilecekse) ben sıfır olandan yana tercihte bulunurum.
Kesinlikle ticari bir beklenti yok, ortalama 2-2,5 sene binecegim alacagim araca..
cooper s in eski cekiciligi ve karizması kalmadı yine farklı ama eskisi gibi degil.o yüzden sıfır gti diyorum
polo gti:icon_tup:
Track Cooper S Polo GTI 1.4 TSI
Hockenheim Short 1:20.10 1:20.70
Autozeitung test track 1:48.00 1:49.70
Sachsenring 1:47.23 1:49.36
Tur zamanlarinda cooper s hep onde ? Kistas nedir tam olarak ?
Acik konusmak gerekirse hizli otomatik sanzimani ve 4 kapi olmasi disinda benim polo gti secmek icin bir sebep yok.
Birdefa dis gorunum olarak polo gti in diger pololardan ayrilan inanilmaz bir karoser ve bodykiti yok.Fakat mini hala ve hala ozel bir arac.
Zaten fiyat araligi ilede siniflarinin bir olmadigi belli birinin sifirini alabilecegin paraya digerinin ancak 1 2 yillik 2.elini alabiliyorsun.
Arıca polo düzde hızlı olabilir ama pistte miniden hızlı olabileceğini düşünmüyorum..