poloGTİ tercih ederdim
Printable View
poloGTİ tercih ederdim
Polo GTI'a karsi egilimim olusmaya basladi. :) Cooper S'in sanzimani ve almak istedigim aracin makyajsiz olmasi bu neden oldu gibi :) Yeni kasasinda iyilestirme yaparlar diye saniyorum sanzimanina.
birini BMW den alıyorsunuz birini VW den. Bugün BMW her zaman bir üst kalitedir. Polo kötü değildir ama Polodur. Mini ise tamamen farklıdır. Mini nin bir tarzı vardır.
Mini ne kadar bmw?
Motor-sanziman kimin?
Nerede yapilyor?
Parca tedarikcileri kim?
O kadar bmw yani ;)
Mini daha tarz bir arac ama gti mantikli...
Sıfır Golf GTI deseniz ciddi düşünür kararsız kalabilirdim ama Polo karşısında seçimim Mini olur.
simdi sorun sura da,
burada karsilastirilan iki model sadece, simdi tutup o onun babasi,o onun didisi gidisi konularina girmeye gerek yok.
tamam bmw bmw dir itiraz yok ama vw yi de kücümsemek hata olur cünkü,
vw de elinin altinda bulundurdugu markalarla ve kullandigi teknoloji ile büyük bir markadir.
mesela bir a3 soran hatta ve hatta r8 alacak adama,ya da porsche alana s..tir et altü üstü vw mi diyeceksiniz?
yanlis anlasilmasin,sadece yaklasim acisinin yanlis oldugunu belirtmek istedim.
otomatik cooper s ler ne kadar yakıyor arkadaslar teknik verilerde bayagı fark var,sorunları varmıdır?
İyi de Türkiye'dekinden bahsetmiyorum zaten bu markalar kime ait dünyada. VW, Bugatti'nin motoru hangi fabrikada üretiliyor VW'nin fabrikasında... Bugatti'nin motoru nedir? Bildiğimiz W8'lerin ikisini birleştirilmesi... Üzerine gene VW tarafından konulmuş bir ton teknoloji....
Bence olaya VW vs BMW olarak bakmamali. Cooper'in motorunu; BMW ve PSA(Citroen-Peugeot) grubu ile birlikte uretiyor. Bu demek midir ki kalitesiz motordur vs diye, kesinlikle hayir. Veya Cooper ne kadar BMW gibi kaliteye sahip? Kendine has bir teknolojisi ve kalite anlayisi var.
Bu arada Polo GTI kullanan arkadaslara bir kac sorum olacak. Ibiza 1.2 TSI DSG kullanmistim, gunluk kullanimda sanziman hep bir ust vitese atmak istiyor mu? Supercharger nedeniyle, bir ust viteste olsa dahi cok iyi cekise sahip olacagini dusunuyorum, bu konuda kullanan arkadaslardan fikirlerini almak isterim.
cooper iyidir :)))) Kalite
Vag gurubunda VW orta siklettir arkadaşlar. Mini ise özel bir alettir. VW ile audiyi nasıl kıyaslayamıyorsunuz kalite olarak bu da odur. Mini BMW tarafından geliştirilen bir makine. Haa seviyormuyum hayır. Delikli nane daha çok hoşuma gidiyor ama mini dediğim gibi daha elite geliyor.
mesela bgn sean paul ün klibinde hatunla beraber countryman s den iniyorlar bir mekanın önünde yani burda analtılan olay kalite şu para bu para muabbeti deil adam o klipte golften de civic tende bir çok markadan inmez bilmiyorum anlatabildimmi ne demek istediğimi bu anlatılamaz bir tarz farkı retro mu denirdi buna :)
Amaç retroysa ds3'e de bakılabilir..