Sağlık olsun İlhan. Belki biz İst.e gelirsek o zaman görüşürüz. Sana iyi yolculuklar.
Özgür, şu arabayı buraya sağ salim getir de bir bakalım![]()
Sağlık olsun İlhan. Belki biz İst.e gelirsek o zaman görüşürüz. Sana iyi yolculuklar.
Özgür, şu arabayı buraya sağ salim getir de bir bakalım![]()
As 900 buldum bitane. Roll yapcaz, 2 de 60 da basariz, 3 e atinca ayrilirim. Onuda gecemezsem arkadan patlatirim
140 lik jetta tsi veya 2.0 tdi araniyor. Varsa gazlamak isteyen haber etsin. İstanbuldayim
Evet kn panel filtre var da serviste filtre parası vermemekten baska bi ise yarıyormu bilmiyorum. cai ler ses yapıyor diye istemiyorum. Kafa şişiremem onla.Sen geride kaldın diye cok takma bence. Aramızda kagıt üstünde yaklaşık 40hp fark var, az degil. Diğer arkadaşlarla 2 yerine 3 den başlayıp devam edebilseydin sonuçlar farklı olurdu. Her aracın devri birbirini tutmuyor ki.
İlhan sen bi hizlanma videosu cekebilir misin? Arac otomatikken zor olmuyor nasilsa
Çekerim ama anca bayram sonu olur. Gönderirim link çekince.
deneyen abilerime teşekkürler..
yol sorun oldu biraz 4ü bile bitiremedim
t-jetle denemede 3bin devirde bastığmzda yanımda biraz durdukdan sonra açıyorum.alt devirleri güçlü turbonun farkı.4bin de denemede direk açıyorum.sınıfına göre güzel gidiyor yazılım ile çok tehlikeli olabilir
tsi ile 4bin de gerektiği gibi denedik abimin dediği gibi direk açılıyor.
ilhan abiyle musait bi zamanda deneriz umarım yakışıklı ve güzel gidiyor araç
bende video yok gibi. bekliyorum videoları plakam görünebilir ben bekarım
kazasız belasız maşşallah araçlara..
yaw adama bak yaa.biz plakamız çıkmasın derken o "e o zaman benimki de çıkmasın sizinki çıkmıyosa" diyodu, şimdi çıksın bekarım diyor. kavga ettin heralde ***** zatla
. sen dur ama sen dur. plaka beklerken kendini görücen birazdan videoda. ara kablosunu getirmemişim istanbula. aranıyorum bulursam meşhur edeceğim seni birazdan.
. arabanda kütük gibi bu arada.
![]()
Ya bir dahakine bende ayarlayabilirsem geleyim insallah merak ettim araclari nerelerde bulusuyorsunuz?
bu hafta perşembe cuma hariç pazara kadar burdayım. gündüz vakti isterseniz buluşuruz. 1. geleneksel uluslararası rolling weekend ilan ettik bu haftayı. ne zaman uygunsanız gazlarız. yeri telden soyleriz. bugun kozyatagı carrefourda buluştuk. hazır gitmişken kurbanlıklara baktıkfiyatlar yüksek
![]()
jetta-206 - Car Videos on StreetFire
3. vites sonuna kadar..
jetta-golf - Car Videos on StreetFire
video çok kısa. ama uzun yok zaten. golfun nasıl ayrıldıgını anlamak için yeterli. 2 de basıyoruz. 50-60 arası..
linea - 206 - Car Videos on StreetFire
1 de basıyorlar.
http://www.streetfire.net/video/dsg-...40_2333178.htm
bu da benim 0-140 hızlanmam. araçta 100 er kilodan iki kişiyiz. hafif yukarı doğru eğim varken. depo çeyrek altı.
ibreye göre yaklaşık hızlanma değerleri 0-100 7.2 sn.,
0-107 7.7 sn.
not: aracın ibreye göre 107 km/sa le giderkenki gerçek sürati pbox a göre 100 km/sa.
çok kısalar yahu
abi linea ile bi denemede 3bin devirdeydim ben, o yüzden 1kulaç kadar kafa verdi.***** alt devir turbo konuşuyor. jetta ile sürekli 4bin de denediğimizden direk açıyorum. yani linea ile 4bin devirde denediğimde kafa çıkaramıyor.
bana kalırsa ağırlık farkından dolayı ve +1kişi olduğundn t-jet tsi ile yürüyebilmiş ama uzunda tsi biraz daha açar diye düşünüyorum.
evt gti ile denememizde 50-60 km arası rolling lineaya çok uygun 2000-2500 devirde oluyor lineanın tam tork patlamasının olduğu devirler.çünkü 20.6 nm torku 1750-4000 devirler arası verebiliyor.gti ya 65-70 km den itibaren rolling daha uygun.ama sonuçta t-jet yaklaşık 1200kg 120 beygir zır stock araç.bende hiç denemedim 0-100 ü bi deneyecem yahu sanırım 9 sn altında gerçi testlerde 9.2 çıkmış ama sanırım biraz daha iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)