User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
301 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: jetta tsi & 150-200 ps'in alayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık olsun İlhan. Belki biz İst.e gelirsek o zaman görüşürüz. Sana iyi yolculuklar.

Özgür, şu arabayı buraya sağ salim getir de bir bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    As 900 buldum bitane. Roll yapcaz, 2 de 60 da basariz, 3 e atinca ayrilirim. Onuda gecemezsem arkadan patlatirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140 lik jetta tsi veya 2.0 tdi araniyor. Varsa gazlamak isteyen haber etsin. İstanbuldayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atits61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilhan senin araç başka dünyada müthiş gidiyor.allah kaza bela vermesin.benim linea 120 bg güç ve 20.6 tork ile 3. vitesin başına kadar ancak dayanıyor.206 gti baya hafif tabi ama alet güzel gidiyor.jetta 170 lik ile 3.viteste kafa kafaya gittik ama hem jetta 2 kişi hemde sanırsam gerçekten tsi lerin çabuk şişme durumu var bence.performans çok değişken.
    Teşekkürler, daha iyileri sizin olsun inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedigim gibi ordaki hortumlarda kleps yok. Normalde olmasi lazim gibi geliyor bana. Bobinler degisirrken hortum cikmis heralde. Hortum ciksinda onemli degil. Manifoldun orasi sandiydim, baya moralim bozulduydu.
    Kisa bir videon var.plaka yok merak etme. Senin arabanin da yarisi var zaten. Senin arabanda K&N hava filtersi de varmis, onu bilmiyordum. O olmasa bu kadar fark olmazdi
    Evet kn panel filtre var da serviste filtre parası vermemekten baska bi ise yarıyormu bilmiyorum. cai ler ses yapıyor diye istemiyorum. Kafa şişiremem onla.Sen geride kaldın diye cok takma bence. Aramızda kagıt üstünde yaklaşık 40hp fark var, az degil. Diğer arkadaşlarla 2 yerine 3 den başlayıp devam edebilseydin sonuçlar farklı olurdu. Her aracın devri birbirini tutmuyor ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlhan sen bi hizlanma videosu cekebilir misin? Arac otomatikken zor olmuyor nasilsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekerim ama anca bayram sonu olur. Gönderirim link çekince.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen abilerime teşekkürler..
    yol sorun oldu biraz 4ü bile bitiremedim

t-jetle denemede 3bin devirde bastığmzda yanımda biraz durdukdan sonra açıyorum.alt devirleri güçlü turbonun farkı.4bin de denemede direk açıyorum.sınıfına göre güzel gidiyor yazılım ile çok tehlikeli olabilir

tsi ile 4bin de gerektiği gibi denedik abimin dediği gibi direk açılıyor.

ilhan abiyle musait bi zamanda deneriz umarım yakışıklı ve güzel gidiyor araç

bende video yok gibi. bekliyorum videoları plakam görünebilir ben bekarım
    kazasız belasız maşşallah araçlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw adama bak yaa. biz plakamız çıkmasın derken o "e o zaman benimki de çıkmasın sizinki çıkmıyosa" diyodu, şimdi çıksın bekarım diyor. kavga ettin heralde ***** zatla. sen dur ama sen dur. plaka beklerken kendini görücen birazdan videoda. ara kablosunu getirmemişim istanbula. aranıyorum bulursam meşhur edeceğim seni birazdan.. arabanda kütük gibi bu arada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bir dahakine bende ayarlayabilirsem geleyim insallah merak ettim araclari nerelerde bulusuyorsunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw adama bak yaa. biz plakamız çıkmasın derken o "e o zaman benimki de çıkmasın sizinki çıkmıyosa" diyodu, şimdi çıksın bekarım diyor. kavga ettin heralde ***** zatla. sen dur ama sen dur. plaka beklerken kendini görücen birazdan videoda. ara kablosunu getirmemişim istanbula. aranıyorum bulursam meşhur edeceğim seni birazdan.. arabanda kütük gibi bu arada.
    ahaha napiyim abi herkes çıkmayın diyince bende gaza geldm jettadan inip koni amortisörlü ve yaylı araca biniyosun abi kütük gelmesi normal direk ağaç gibide gelebilirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bir dahakine bende ayarlayabilirsem geleyim insallah merak ettim araclari nerelerde bulusuyorsunuz?
    bu hafta perşembe cuma hariç pazara kadar burdayım. gündüz vakti isterseniz buluşuruz. 1. geleneksel uluslararası rolling weekend ilan ettik bu haftayı. ne zaman uygunsanız gazlarız. yeri telden soyleriz. bugun kozyatagı carrefourda buluştuk. hazır gitmişken kurbanlıklara baktık fiyatlar yüksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jetta-206 - Car Videos on StreetFire
    3. vites sonuna kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hafta perşembe cuma hariç pazara kadar burdayım. gündüz vakti isterseniz buluşuruz. 1. geleneksel uluslararası rolling weekend ilan ettik bu haftayı. ne zaman uygunsanız gazlarız. yeri telden soyleriz. bugun kozyatagı carrefourda buluştuk. hazır gitmişken kurbanlıklara baktık fiyatlar yüksek
    Tabiki bayram haftasi mutlaka ilk boslukda size ulasicam aracinizda birde yolda log alip sorun olup olmadigina bakariz bilgisayarimla gelirim bakariz

Ozelden telinizi gonderirseniz sevinirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jetta-golf - Car Videos on StreetFire

video çok kısa. ama uzun yok zaten. golfun nasıl ayrıldıgını anlamak için yeterli. 2 de basıyoruz. 50-60 arası..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki bayram haftasi mutlaka ilk boslukda size ulasicam aracinizda birde yolda log alip sorun olup olmadigina bakariz bilgisayarimla gelirim bakariz

Ozelden telinizi gonderirseniz sevinirim..
    ok. yollarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    linea - 206 - Car Videos on StreetFire

1 de basıyorlar.

http://www.streetfire.net/video/dsg-...40_2333178.htm
    bu da benim 0-140 hızlanmam. araçta 100 er kilodan iki kişiyiz. hafif yukarı doğru eğim varken. depo çeyrek altı.
    ibreye göre yaklaşık hızlanma değerleri 0-100 7.2 sn.,
    0-107 7.7 sn.

not: aracın ibreye göre 107 km/sa le giderkenki gerçek sürati pbox a göre 100 km/sa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kısalar yahu

Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linea ile denemen enteresan olmuş. Linea 2 de 206 nin az önünde oluyordu 3 de cok acılıyordu. Sende 206 2 de fark acıyor 3 de fark sabit kalıyordu. Sen 3 de linea ile farkı kapatıyorsun bu durumda. 206 gti referans alırsak tam olması gerektiği gibi olmuş. Daha yüksek hızlara cıksanız aranızdaki fark senin lehine fazla olur gibi . Ankara donmeden revo yakısır
    abi linea ile bi denemede 3bin devirdeydim ben, o yüzden 1kulaç kadar kafa verdi.***** alt devir turbo konuşuyor. jetta ile sürekli 4bin de denediğimizden direk açıyorum. yani linea ile 4bin devirde denediğimde kafa çıkaramıyor.
    bana kalırsa ağırlık farkından dolayı ve +1kişi olduğundn t-jet tsi ile yürüyebilmiş ama uzunda tsi biraz daha açar diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evt gti ile denememizde 50-60 km arası rolling lineaya çok uygun 2000-2500 devirde oluyor lineanın tam tork patlamasının olduğu devirler.çünkü 20.6 nm torku 1750-4000 devirler arası verebiliyor.gti ya 65-70 km den itibaren rolling daha uygun.ama sonuçta t-jet yaklaşık 1200kg 120 beygir zır stock araç.bende hiç denemedim 0-100 ü bi deneyecem yahu sanırım 9 sn altında gerçi testlerde 9.2 çıkmış ama sanırım biraz daha iyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)