Evet tahminimi düzeltiyorum. Bence dostluk son 400 metrede 4 boy açarak kazanacak
Akşama bir ihtimal ben de uğrayabilirim eğer fiks mekanda olacaksanız![]()
Evet tahminimi düzeltiyorum. Bence dostluk son 400 metrede 4 boy açarak kazanacak
Akşama bir ihtimal ben de uğrayabilirim eğer fiks mekanda olacaksanız![]()
olm bak darlamayın beni hanımı salarım valla forumun üstüne. Tech Turkey biter valla.![]()
IN BOOST WE TRUST
eli vurdu 4 platin var şimdi kolda. Parmak ucundan omuza kadar yırtmış hanım![]()
IN BOOST WE TRUST
uzunda basalım dendi , 3 viteste basıldı korna calındıgında basar basmaz civic kesiciye girdi yani 3 vitesin sonuna denk geldi.( kadrana bakmadıgım icin gafil avlandık.)neyse hemen 4.viteste basmaya davam atıldı zaten civic 4 te 220-230 goruyor.ara acık oldugu icin bıraktım.zaten Rs i tanıyan birisi yazmıs arac stokmus.gecmis zaman 2008 yılı ben pek hatırlamıyorum.buda rs in icinden video
turbo civic leon cupra turbo megane rs(in) - YouTube 52. saniyede basılmaya baslanıyor.
neyse konuya fikrimi soyliyeyimcivic in ayarı vs. duzgunse 2 vites 5000 devir gibi basılırsa ( turbosunu bilmiyorum kacda dolar vs.tahmini konusuyorum ) 220 ye kadar civic hep onde olur diyorum.
her iki aracın icindende video cekerseniz cok guzel olur.
Yok yok o konuda haklısın. Benim söylemek istediğim iki turbo arasındaki güç vermedir. Yani mesela senin araban senin t3t4 ile 1 barda atıyorum 60 hp alıyorsa Gt30 ile 1 barda çok daha fazla güç elde eder. Örnek vermek gerekirse arkadaşım S2000 de Gt3076 ile 0.8 barda sıkıştırması 0.5 düşük piston kullanmasına rağmen 500hp civarında güç alıyor ki arabada dereceli egzantrik falan yok.
IN BOOST WE TRUST
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
benim araba bi garipti kankaistanbula geliyorum die soktum kanka vede cok pismanım.1 sene sonra arabayı getirdim istanbula cunku ... kısmet bakalım insallah yaparız yeniden proje varda ekonomi yok
GBS 10 sahalara geri donıcek
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)