fn2 şu anki benzin fiyatlarında
varex son susturucu+headers+injen
uzun yolda 23.8 kuruş yakıyorum hız sabitleyerek 100 km'ye
şehir içi karışık kullanım 37.2 kuruş
basarak 61.9 kuruş km de
uzun süre dip gaz gidersen işler biraz daha değişiyor![]()
fn2 şu anki benzin fiyatlarında
varex son susturucu+headers+injen
uzun yolda 23.8 kuruş yakıyorum hız sabitleyerek 100 km'ye
şehir içi karışık kullanım 37.2 kuruş
basarak 61.9 kuruş km de
uzun süre dip gaz gidersen işler biraz daha değişiyor![]()
cem e katılıyorum bende typer cupra arasında kararsız kaldım hatta s2000 bile vardı aralarında .. dediği gibi typer falan alsam kesin aklımda cupra kalıcaktı ancak cupra binince niye typer binmedim demiyorsun.. konsol , koltuk , kalite vs vs kesinlikle cupra .. filtre egzos yazılım ile typer dan alabiliceğinin çok üstünde güç alıcaksın sıkıntısız.. cupra ilk ve son tercihin olmalı bence..
markada çok önemli ben herzaman honda diyorum hiçbirzaman zarar ettirmez yıllandıkça değerlenir şarap gibi![]()
denizlide ikisinede sıkça biniyorum ikiside kırmızı
performans için cupra ancak iç dış görüntü olsun kırmızı fn2 çok çok güzel bir araç....
ben performans için hiç düşünmeden cupra alırdım ancak
bartında okudum ve zongulda'ğa gittim geldim bence zonguldak şartlarında size fn2 fazlası ile yetecektir düşüncesindeyim...
03 STİ
Bir farklı görüşte benden olsun. Zonguldak'ta sürekli yokuşlarla boğuşacaksam alt devirlerde toparlamak için turbo bir araç tercih ederdim.![]()
cupra her zaman farklı bir dünya donanım olarak 300 bin tl lik araçlardan eksiği yok sürerken kendine güvenle sürüyorsun aracın fireninin gerçek anlamda firen olduğunu biliyorsun brembo olduğunu bilmek ayrı bir güven veriyor kaslarını anlatmaya gerek yok motorunu bütün dünyaya kanıtlamış temiz bir cupra + heycan ve macera demektir ben bukadar övdüm aşık oldum galiba![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Kuzen gözlerime inanamiyom. Senin dilin ne söylüyor. Neyin kafasını yaşiyon kuzenim. Type r mı yoksa Cupra mı diye dusunecegine mazot fiyatlarını takip et sen. sen benzin yüzü görmeden gocup gidecen bu dünyadan ama üzülme kuzenim ben senin mezarına litrelerce kurşunsuz benzin dokecem hemde 98 oktan doya doya iliklerine kadar hisset diye![]()
SENİ GİDİ ÇILGIN SENİ....!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)