Maşallah brodway e![]()
daha yeni gördüm antalyadaysa gelsin düz bayır yokuş dere tepe dicektimdüşündüğüm gibi olmuş Rolling denemek lazım 50-150 bro için en ideali
![]()
Haram Beygir Can'dır
valla adam utandı .D ama şunuda öğrendik ki albea ya kasa ağır gelio ve şehir içinde düz yolda binmek en mantıklısı .D
Biz üç kişiydik Lamborgini ,vaypır ve ben sipidi gonzalez
Broadwaydeki motor hafife alınıcak gibi değil. Albeada yeni araba falan ama 1.2 Albeanın yorumlarına internetten baksaydınız kafadan broadway derdiniz.orda 1.3 multijet albea olsaydı o zaman işi zordu broadway'in.
eğlenceli bi deneme![]()
kardeşim , sakın bunu bilmişlik taslamak olarak algılama da ;; albea , brodway gibi abs siz , süspansiyon , fren vss ekipmanlarının sakin kullanımdan öte beklentilere cevap vermeyeceği araçlarla ;; hele hele de araçta sizden başkaları varken bu tür işlere kalkışmayın...Allah korusun , yol vss her açıdan sorunsuz diye düşündüğünüz anda bi lastik patlasa yanınızda 5 kişiyi daha götürürsünüz aman dikkat.
bir çok kişi broadway'i küçümsüyor fakat hiçde küçümsencek bi araba değil bence.simdi kuş serisine merak saldım akşamları kuşlarla yürümeye başlarım .D
Biz üç kişiydik Lamborgini ,vaypır ve ben sipidi gonzalez
albeanın dizelleri cok can yakıcı beyler yokuşda - kısa mesaferlerdeaklınzda olsn torkdanmıdır neydendir bilmiyorum dağ keçisi gibi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
fiat sahiplerinde bi atarlanma var bende 1,3 multijetle kalkmıştım uzun bi mesafeydi yaklaşık 20 km ben 2 dk filan erken bitirmiştim. Golf 3 1.6 8 valf benim araç. Yol söke kuşadası yolu virajlı dağ yolu.
Sizin araba 1585 cm3 demişsin broadway değil de fairway olmasın? fairwayse bırak da alsın. ayrıca albeayı küçümseyenler 1248cc 80 hpliği 70liği ve 60lığı da var. sen hangisiyle kalktın acaba? ayrıca 1.2 16 valve 80 hpliği 1.4 bi broadway le geçeceğini pek sanmıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)