Benim en çok sevdiğim tür olan Sleeper kalmış bi tek.. :)
Printable View
Benim en çok sevdiğim tür olan Sleeper kalmış bi tek.. :)
Hallettim abi, benim bildiğim kadar sıradan bir mevzuhat değilmiş. Eskiye dayanan bir olaymış aslen. Ayrıca daha çok akım vardır buna benzer ama kimisi duyulmamış, kimisi de tam bir kalıba oturmamış. Yine de bildiklerimi yazdım, öğreneceklerimi de araştırıp yazıcam.
Dün bir megane 2 gördüm ön camda ek squad yazıyordu keşke ona okutturabilsem bunları :D ellerine sağlık dostum çok güzel bi yazı olmuş
Cıktısını alıp mahalledeki Apaçi Style 'lalara dağıtıp etkisini görmek gerek :) bilgilendirici olmuş.. Arabamın hangisine girdiğini bulamadım :/
teşekkürler harika bi paylaşım olmuş ;)
Old scool ve Sleeper benim olayım ..
German Style diye bir tarzın olduğuna emin miyiz. Euro Style olmasın o ?
Türkiyedeki bence hepsinin derlemesi toplaması:)
Dragger style olarak değiştirelim :D
Güzel bir konu olmuş teşekkürler...Benim tarzım Slammed :D:D
oldskool la Murdered Out alıyım gerisi kalsın.. hatta çok takmıştım siyah araba siyah jant işine ama kısmet olmadı füme aldık..
murdered out amerikada çok görüyorum, vip style olan arabaları da komple siyah yapıyorlar..
süper olmuş emeğine sağlık.
Her şeyi detaylandırarak anlatmış, teşekkürler.
cok guzel yazi tesekkurler
beyaz competition sprint hart li beyaz ek9
dunyadaki en degerli metal benim icin
Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
aslinda bizde de tofas sever arkadaslar "i love tofask" yada "tofask" gibi kendi tarzlarini olustursalar hem onlar icin hem bizim icin en hayirlisi olacak :)
bakiniz : yillarin bbs rs lerinin p.c olup gitmesi..
bu arada soylemeyi unutmusum, lowrider mevzuunda sistemin hidrolik oldugu ama hava kompressorlerinin kullanildigi soylenmis..
orda ufak bi hata olmus sanki..
hidrolik sistemler de var havali sistemlerde var..
ama o ip atlayan hoplayan ziplayanlar hidrolik oluyor..
rat style benim en çok hoşuma giden modifiye tarzı :)
slammed ;)
Apache Style'ı unutmuşsun :)
Teşekkürler.
Çok güzel bir makale , zevkle okudum ;)
Çok güzel bir yazı. Gerçekten elinize sağlık.
bide etiket style eklenmeli bence cadillac aksesuarlarıyla şahin yada murat yapılması :)
eline sağlık kardeşim
benim en nefret ettiğim japon malı civice ledli cooper amerikan parkları takılıp ilk nesil bbs rs lerden takılması böyle bi karmaşa olamaz bide logan lara falan yapıyolar görünce kafamı çevirmek zorunda kalıyorum.
Benimde bu akımlara bakış açım aşağı yukarı seninkiyle aynı sayılır. Sadece Murdered Out dediğin şeyi ilk defa senden duyduğumu söyleyebilirim.
Ben hellaflush'ı harbiden beğeniyorum. Abartıya kaçmadan ortaya karışık birşeyler yapmak, parlak tonlar kullanmak en güzeli. ;)
Emeğin için teşekkürler, bilgilendirici bir konu olmuş..
bu bilgiler için çok teşekkür ederim ben en çok slepper seviyorum ama american muscle olacak ve buyuk motor olmadan olmanz:Deli:
123456789000
old is cool ve slammed :icon_tup:
ama aracımda old is cool'u yaşatmaya çalışıyorum ...
zevkle okudum güzel paylaşım
Teşekkürler çok güzel makale olmuş..
sanırım benim tarzım sleeper mış.. :)
Elinize Emeğinize Ağzınıza Sağlık Gerçekten Çok Güzel Bir Yazı! Tebrikler!
Artık Her Gördüğüm Araçta Akım Ayrımı Yapıyorum (:
harika bir paylaşım.
Paylaşım için teşekkürler, güzel açıklama olmuş.
Güzel konu,bilgilendirme için teşekkürler.
guzel paylasım tesekkurler