Bizimki old skool tarzina giriyor galiba orjinale sadik kalrak :) ellerine saglik..
Printable View
Bizimki old skool tarzina giriyor galiba orjinale sadik kalrak :) ellerine saglik..
Daha güzel açıklanamaz.German Styla iyidir :)
Teşekkürler verdiğin bilgiler için HellaFlush ın tam olarak nasıl bir stil oldugunu bilmiyordum ögrendim ...TEŞEKKÜRLER
oldukça açıklayıcı ve bilgi verici bir yazı olmuş gerçekten belki'de çoğu kişi yaptığı modifeyinin ne olduğunu neyi temsil ettiğini bilmiyordur... eline sağlık vakit ayırıp paylaştığın için
old is cool babamda 1989 dan beri 190 e ye binerek kanıtlıyor :D yenı arabalara kullan at diyor :D
güzel paylaşım teşekkürler.
kesinlikle açıklayıcı bir paylaşım teşekkürler
Murdered out u ilk defa duydum ama tam benim tarzımmış
apaçi style unutulmuş
german ve oldskool iyidir teşekkürler
Güzel paylaşım teşekkürler
güzel bir konu olmuş gayet açıklayıcı teşekürler
Tofaşçılar HellaFlush yapacam diye hella sis koyarlar şimdi şahinlere.:D
Çok güzel bi paylaşım teşekkürler. :) Faça Style yok ama nerde Faça Style :D:D:D
çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık jdm ve german style gerçekten çok iyi oluyor
paylasım ıcın tskler... iyi bi bilgilendırme oldu :)
güzel yararlı bilgi olmuş eline sağlık
çok güzel bir yazı olmuş zira bir çok akım farklı olarak anılmakta
vay be elinize emeğinize sağlık bilgilendirdiğiniz için :)
bilmediğimizde varmış bi kaç tane ama iyikide bilmiyomuşuz.. clean style :D
Germanstyle doğru bir terim ve Türkiyede icat edilmedi. Eurostyle benim bildiğim Amerikadaki USA versiyon arabaların Avrupa versiyon parçalarla düzenlenmesidir. Amerikan parkların iptali, varsa uzun Amerikan tamponların sökülüp yerine kısalarının takılması ya da avrupa tarza uygun bodykitler yapılması gibi... Sadece Amerikede yapılır diye birşey yok tabi. Kısaca avrupa bir araba eğer o ülkeye farklı bir versiyonda gittiyse Avrupa versiyona çevrilmesi diyelim.
German style'ın hikayesi de Almanyadaki katı muayene kuralları yüzünden :) Oradaki muayenelerde lastik çamurluk hizasından dışarıda olamaz. Jant dışarda olabilir ama :) O yüzden jantı geniş takıp lastiği gergin yaparlar ve çamurlukla aynı hizaya getirirler. Jantı geniş takıp lastiği de geniş takamazsın yani. Hatta bazı Alman jant kataloglarında, janta TÜV'e göre hangi ölçüde lastik takabileceğin yazar. 9x16ya 215/40 10x17ye 245/35 gibi...
Çok güzel bir yazı olmuş. Ben de farkında olmadan "Murdered Out" akımına doğru gidiyormuşum demekki :) Sadece camlara film çekme işi kladı :)))
Eline Sağlık.
Çoğunluğu bildiğim şeylerdi ama bazı bilgiler eksikti :)
Bu arada ben hepsini seviyorum :)
Paylaşım iin tskler
Bilgilendirici paylaşım . Teşekkürler :)
daha yeni gördüm, çok güzel konu olmuş furkan. ellerine sağlık.
peki,
son zamanlarda caddelerde çok fazla yükseltilmiş, büyük tekerli, bol bol stickerlı, sis farlı eski yeni 4x4 ler ve pickuplar görmeye başladım. bu tarzın bir adı varmı yoksa bildiğin offroad araçları mı?
şekil a:)
http://d1208.hizliresim.com/10/9/bnm6s.jpg
Yapamadık bi oldskool.... :(
furkan dostum çok güzel bilgilendirici olmuş hella ile german karışırdı artık karışmıcak sayende :D
Cok guzel bı calısma olmus gercekten guzel (:
aracın sahibi siteye üye tolga abimiz. nicki tolga900 acayip temiz ve acayip güzel bi land cruiser :)
hiçbiri tarzım değil , fullswaprace diye bir akımda biz başlatalım bari
benim için araba teneke olsun görselin önemi yok sıkı gitsin yeter
atmosferik 100-200 8 saniye olsun mesela :)
güzel konu teşekkürler
teşekkürler bilgilendirme için eline sağlık...
güzel bir paylaşım olmuş, elinize sağlık
yanlış veya eksik bilgilerimizde su sayede giderilmiş oldu ;)
eline sağlık güzel bi paylaşım eğitim şart :D
Çok yararlı bi paylaşım elinize sağlık :D
Eskiden'de okumuştum şimdi bir daha okuyucam elinize sağlık çok yararlı bir makale olmuş ..
Bu işlere yeni başlayan arkadaşlara ders kitabı olarak okutulabilecek nitelikte bir makale.. Gerçekten çok güzel paylaşım elinize sağlık :)
Oldskool candır :)