güzel yararlı bilgi olmuş eline sağlık
bilmediğimizde varmış bi kaç tane ama iyikide bilmiyomuşuz.. clean style![]()
Germanstyle doğru bir terim ve Türkiyede icat edilmedi. Eurostyle benim bildiğim Amerikadaki USA versiyon arabaların Avrupa versiyon parçalarla düzenlenmesidir. Amerikan parkların iptali, varsa uzun Amerikan tamponların sökülüp yerine kısalarının takılması ya da avrupa tarza uygun bodykitler yapılması gibi... Sadece Amerikede yapılır diye birşey yok tabi. Kısaca avrupa bir araba eğer o ülkeye farklı bir versiyonda gittiyse Avrupa versiyona çevrilmesi diyelim.
German style'ın hikayesi de Almanyadaki katı muayene kuralları yüzündenOradaki muayenelerde lastik çamurluk hizasından dışarıda olamaz. Jant dışarda olabilir ama
O yüzden jantı geniş takıp lastiği gergin yaparlar ve çamurlukla aynı hizaya getirirler. Jantı geniş takıp lastiği de geniş takamazsın yani. Hatta bazı Alman jant kataloglarında, janta TÜV'e göre hangi ölçüde lastik takabileceğin yazar. 9x16ya 215/40 10x17ye 245/35 gibi...
Çok güzel bir yazı olmuş. Ben de farkında olmadan "Murdered Out" akımına doğru gidiyormuşum demekkiSadece camlara film çekme işi kladı
))
Paylaşım iin tskler
Bilgilendirici paylaşım . Teşekkürler![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
daha yeni gördüm, çok güzel konu olmuş furkan. ellerine sağlık.
peki,
son zamanlarda caddelerde çok fazla yükseltilmiş, büyük tekerli, bol bol stickerlı, sis farlı eski yeni 4x4 ler ve pickuplar görmeye başladım. bu tarzın bir adı varmı yoksa bildiğin offroad araçları mı?
şekil a
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
aracın sahibi siteye üye tolga abimiz. nicki tolga900 acayip temiz ve acayip güzel bi land cruiser![]()
hiçbiri tarzım değil , fullswaprace diye bir akımda biz başlatalım bari
benim için araba teneke olsun görselin önemi yok sıkı gitsin yeter
atmosferik 100-200 8 saniye olsun mesela![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)