Arabth ın logosunu yapıştırmıştı biri arabasına sanıyor ki egzosun logosu dedim bu logo fiat'ın abarth logosu egzosla lakası yok eleman şok![]()
Arabth ın logosunu yapıştırmıştı biri arabasına sanıyor ki egzosun logosu dedim bu logo fiat'ın abarth logosu egzosla lakası yok eleman şok![]()
-_-_-_-
ohahahahahahahaha
vayyyyyyyyyyyy
maxidayııııııııııııııııı
bu muhabbet bitmezz
![]()
yav abarth egzoz hiçbişey yaa
seat leon full cupra gorünüm deişik bir kanat ve yanlarında Abarth logosu gördükten sonra abartı egzozmuş egsosmuş vs hiçbişey:d
- K -
________
Dr.Ecu
buna ek olarak tofaşcıların DÖRTLÜ adana manifolt ve ortadan vareks patlayan egzost konusuda açılabilir![]()
Bu "Abartı eksoz" ikilemesi her duyulduğunda sadece benim mi aklıma Ünal turan ve çoluk çocuk fanları geliyor?
Birde bu "EGZOZ" kelimesinin doğrusu "EGZOST" değil miydi arkadaş? (Exhaust'dan geçme falan) Ne ara tdk bunu "EGZOZ" olarak kabul etti?
Yanlış olanlar ''egzos, egsoz, eksoz, egzost, eksozt'' doğru olan: ''egzoz''
a. 1. İçten yanmalı motorlarda yanan akaryakıtın gazı: "Büyük kentin yazın egzoz, kışın kalorifer dumanı kokan havasından..." -H. Taner. 2. Bu gazın boşaltılması. 3. Bu gazın atılmasını sağlayan düzen. 4. Susturucu.
Olarak yazıyor şuan TDK sitesinde![]()
İnan ASLAN
Instagram: @pt_inanaslan
Adana eksozumu lan o ? Vanalı eksozmu lan o ? Abi alican bi tofaş bi cd çalar bi çelik jant bi abart eksoz
Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.
Yazı çok iyi ama ilerleyen zamanlarda abartı yerini warex e bırakacak![]()
Çok abartıı olmuş. güzel bir bilgi
Ekranın fotoğrafını çekip vatsap grubumuzda paylaştımÇok güzel yazı elinize sağlık
Bu Abarth konusu polise demiştim mal gibi kalmıştı Remus bu REMUS Abart değil dedim hıııı ladı ahahah
Bir gün harbiden birisi gidip güzel bi egzoz sistemi üretip adını ABARTI egzoz sistemleri yazıp patent alacak... Inanıyorum..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)