görünüşe göre en ideal seçenek bmw.keşke bir kaç yaygın japonda olsaydıda seçim yapabilseydik.abi bide hyundai gen coupe var onun hakkında bir yorum alabilirmiyiz ???
Printable View
görünüşe göre en ideal seçenek bmw.keşke bir kaç yaygın japonda olsaydıda seçim yapabilseydik.abi bide hyundai gen coupe var onun hakkında bir yorum alabilirmiyiz ???
Çok güzel bir konu bilgiler için çok teşekkürler,bu arada sormak istediğim ascona b ile neler yapılabileceğim.Çünkü bu konuda bir proje hazırlığı içindeyim diyebilirim.Konu içerisnde e30 tavsiyesini görünce çokta olmazmış gibi gelmedi bana,ne dersiniz? örnğin:
Opel Ascona 400 turbo VS BMW M3 E30 - YouTube
"Şahin , Doğan hatta Kartal olur mu ? " diyen arkadaşlarımız , kimsenin denemediğini yaptık ve Kuş serisinden bir araç hazırladık.Eksiklerini antrenman sonrası göreceğiz.Şimdilik durumunu görmek için videoya bakabilirsiniz ;
http://www.techturkey.com/forum/vide...h-control.html
Sağ koltuktaki mert , kullanan sword murat.Arabanın sahibi önemli değil :D
arap şeyhi sahibi :D
Sword murat abiyi tanıyorum biraz tipi değişmiş görmeyeli :D
mert dediğiniz mert bilaloğlu mu?sarı m3?
birader siz bu işi hakkaten keyif alarak yapıyorsunuz,çektiğiniz videolara da sirayet ediyor.
geçen drag videosunda da çok güldüm kendi yorumlarınızı katmışsınız viideoya
bunda da angry birds çalmaya başlayınca bide kartalı görünce kahkahayı patlattım :)
keşke şahin yada doğan olsaydı:S
Zoru sevdiğimizden değil değil ya , sabah çıktılar burdan Mert ile Şahin alıp gelicez diye , Kartal bulmuşlar Kartal almışlar . Bu kadar :) Hehe
Mert= mert bilaloğlu evet .
Biz işimizi bitirene kadar ne kadar ciddiysek , iş bitince de o kadar sapıtıyoruz.Ondan oluyor hepsi :)
Konuyu dağıtmayalım.Şahin/Kartal/Doğan dan drift aracı olurmu test ediyoruz.Yakın zamanda sonuçları yazarım.
kuş serisinde coilover olmadığından drift yapmanın zor olacağından bahsetmiştiniz. kartal için ne düşünüyosunuz?
Bir e30 da bize lazim en acilinden projelik turbo dusunuyoruz drift amacli :D
Coilover halledilir, bi şekilde uydurur jdm :)
kus gurubundan drift arabasi olur derseniz tr de patlama olur bu drift isinde benden demesi :D
Konuyu geyiğe bağlamayalım arkadaşlar.Kartalın konusunu açınca orda konuşuruz bunları.Şimdilik deneme aşamasındayız sonuçta.
geçen driftworks diye bir sitede bir arkadaş starter olarak drift aracı sormuş ordakilerde volvo 340 -360 ford sierra önermişdi sierra türkiyede varda diğerleri varmı bilmiyorum..
Türkiye de varmı acaba ? dediğiniz bir aracın , Türkiye de iyi bir drift aracı olması mümkün değil.Çünkü acaba varmı , kaç tane var dediğimiz araç çok az sayıda olduğundan yedek parçası , ustası yoktur.Modifiye parçası zaten hazırda yoktur.Bu yüzden son tercih olarak düşünebilecek araçlar listesine koyabiliriz onları.Kuş serisi bile onlardan önce gelir bizim listemizde.
o zaman taunusdan olur hem parçası hala var hem sudan ucuz 100-200 tl arası kaporta parçalarının fiyatı :) hem ustası bolcana var :)
muhtesem bir konu olmus elınıze saglık 325 biraz modifiye edilmiş arabamız var yalnız bu lsd malesef yok en kısa yolu kaynakmı sızce
Sierrayı soran arkadaşlar , ilk sayfaya bakabilir.Konuyu okumadan aynı şeyleri sormayalım lütfen.
volvoların eski modellerinde arkadan itişli araçlar mevcut yurtdışında bu araçlar ile oynayanlar var orataya güzel görüntüler çıkıyor ülkemizdede bu şekilde volvolar ile oynanabilirmi , neler yapılması gerekir
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...72592369_n.jpg
Türkiye de varmı acaba ? dediğiniz bir aracın , Türkiye de iyi bir drift aracı olması mümkün değil.Çünkü acaba varmı , kaç tane var dediğimiz araç çok az sayıda olduğundan yedek parçası , ustası yoktur.Modifiye parçası zaten hazırda yoktur.Bu yüzden son tercih olarak düşünebilecek araçlar listesine koyabiliriz onları.Kuş serisi bile onlardan önce gelir bizim listemizde. Mechanix abi bunu demiş galiba zaten o araçla hiçte hiç uğraşılamaz.
Mechanix:Sierrayı okudum motorları çok sıkıntılı yedek parçası bile yokmuş.Yedek parça işleriyle uğraşan arkadaşım söyledi.Swap yaparsanız olur dedi
E36 318ti compact alip E30 kilitli diff taksak 143 hp eglenceli olur mu? M3 kadar yan gidemesek de kotu olmaz heralde :)
z4 3.0 için de durum z3 gibi mi? (kontrolü zor) yoksa lsd ile drifte uygun hale gelir mi?
musti saklamana gerek yok...
Arkadaslar kartalin sahibi benim hani su m5 e pembe sekiller yapip sevilmeyen insan =)
evet bir turk arabasindanda drift arabasi yapilabilecegine inandik ondan dolayi ben onculuk yaptim gittik aldik bitane ve gelistirmeye calisiyoruz olurda basarabilirsek soforlerden maddiyati elverenlerin benimle bunu yapicagini ve yurtdisindaki drift videolari gibi carpa carpa drift yapabiliceimiz bi ortam yaratmak istiyoruz
cunku gercekten sponsorlarimiz olmadigi icin ve insanlar araclarina cok emek ve maddiyat harcadigi icin korkarak drift yapmaktan SIKILDIK...
sirada carpa carpa drift yapmak var hazirmisiniz?