benim gibi pc başında gazlayın daha ucuz ve sorunsuz :D
Printable View
benim gibi pc başında gazlayın daha ucuz ve sorunsuz :D
türkiyede yaşamak zaten lüks..arabaya binmek.. birde hızlısına..benzin felaket..pist fiyatları uçmuş..ne gerek var hocam..bize her yer pist..diyecem ama pist gibisi yok..hayatımda geçirdigim en güzel günlerdendi 23 ekım korfez pisti..emegi geçenlere tekrar teşekkürler
1.sayfada yazdıgım yazıdan sonra tam 476 kişi konuyu okumuş fakat 3 kişi teşekkur etmiş bunun haricinde ne beğenen var ne pm atan ne de yorum yapan ... buda demek oluyoki klavye insanıyız , lafa gelince herşeyi yapıyoruzz icraata gelince tık yok , yani hiç bişeyi hak etmiyoruzz ... aksini iddaa eden warsa buyursun yazssın eğer ben yanlış konuşuyosam özürümüde dilerim ama gerçekten istek hırs azim yok çogumuzda...:(
yaz geliyo havalar aciyo yokmu yeni tarih gunceli :D
Pist istiyoruzzzz pisttttt
Yaz benii buğraa tarih mekan onemli değil viraj yapmak istiyorumm....
canlı yayin vs olursa güzel olur ?
valla bu sefer kaçırmak istemiyorum :)
eylül-ekimi bulursa RS'le şansımızı deneyecez bakalım,öncelikle yapılması gerekenler var araca umarım hallederiz o güne kadar.
ben o tarihlerde tatilde olucam buğra :D
Olsada çıkıversek :)
Baydı dümdüz gazlamak
Allah a cok sukur tek keyfim arabam, onlada piste girince kafamdan hersey her sıkıntı ucup gidiyor.. Beni bu kadar koparan tek şey.. Bunun için ciddi butceler gerek ozel pistler için.. Bunun için tutkulu olması gerek.. Oyle insanlar da zaten işi basından askın oluyor yada ugrasmak istemiyor, organizasyon yapsınlar ben parasını verir gazlar cıkarım diyor bence.. Ve bu dusunceden oturu, degerli organizasyoncu arkadaslarımızdan baskasına dusmuyor bu gorev ve onlar da var olan butun imkanlarla ve alternatiflerle ki bi korfezimiz var bize yetebilen, elinden geleni yapıyorlar.. Her turlu protesto, destek, dernek işleinde ses duyurma işlerinde elimden geleni yapmaya hazırım.. Caddede gazlamayın gazlamayın yok eksoz takmayın, yok bilmem ne.. E o zaman biraz da yardımcı olun.. Basketbol seven için saha avr, futbol için saha var yuzen için havuz var, avcılık için alan var.. İstenildikten sonra bir pist cok zor degildir sanırım.. Saygılar...
Ya gerçekten nisan ayı gibi bi organizasyon yapılamaz mı yetişmez mi ?
yazın herkes bi yerlere dağılıyor ?
Yok tarih yakin, beyler oyle 4 ay bekletmem sizi :D
Ayrica 4 organizasyon tek katilim gibi bir fikrim var. Detaylari acikliyinca eminim sizlerde seveceksiniz .
Bu isi gercekten takip edicek insanlara bir kupa sunmak istiyorum yol otomobilleri ile ....
ticari fikirde olsa , sürümden kazansalar ne olur ki ?
versin 100 tl giriş 1 saat kardeşim geç napıyorsan yap.
günde 50nin üstünde araba soksan 5bin tL...
ne bilim 50 arabada 100 tlden rahat gelir kanaatindeyim.
sürekli olsa , reklam filan , işi döndürmeye başlasak da ; devamı gelse büyüse "çark" olmaz mı ?
izmit körfez org. için günlük kaç lira bütçe ile oluşturuluyor ? bileniniz varsa , bende öğrenmek istiyorum :)
benim yazdıklarım sadece 1 fikirdi.saygılar.