-
Gayret ve çabalarınızın en üst düzeyde olduğunu biliyoruz, organizasyon Türkiye'deki en başarılı drag organizasyonu kanımca ve daha da iyi olacak bundan şüphem yok. Belirtiğimiz hususlardaki eksiklikler bu organizasyonun daha üst seviyelere taşınması için, umarım sponsor bulunur ve istediğiniz ekipmaları tedarik edebilirsiniz. Yoksa bizim belirttiğimiz hususların siz zaten farkındasınız bunu iyi biliyoruz.
-
Süre ölçüm sistemini değerlendiriniz.
5 (en güzeli bu)
Yarışın akışını değerlendiriniz (yavaş işleyiş, iki yarış arası gecikme vb.)
4 (çok geç başlaması)
Yarış ekibinin sizlere yaklaşımını değerlendiriniz. (Yarışçı, Tekniker ve İzleyici olarak)
4
İzleyici olarak değerlendiriniz.
3
Online sonuç sistemini değerlendiriniz
4
Canlı yayın sistemini değerlendiriniz
3
Reklam (Banner, Afiş) çalışmalarını değerlendiriniz
5
-
projeksyon olayda nokta olur gerçekten +değer katar akhisara yada bütün pistlerimize de aynı sekılde tabı ama malıyet konusu işte :( umarım sponsorlarınız çoğalır
-
Final çizgisinde bir kamera olursa cok daha güzel olucaktır hem aradaki farkı görmek açısından hemde online izlediğimiz zaman start çizgisinden daha heyecan verici olur gibi düşünüyorum..
-
5
4
Yarış ekibinin sizlere yaklaşımını değerlendiriniz. (Yarışçı, Tekniker ve İzleyici olarak)
4 işi bilmeyen bayan gözetmenlerin gereksiz olduğu kanısındayım
3 sıkıntı tribün yok
5
5
Reklam (Banner, Afiş) çalışmalarını değerlendiriniz.
5
dip not: katılmak için can atıyorum :D
-
bence akhisar organizasyon ve katılımcı olarak türkiyede on üzerinden on o yüzden ankete gerek yok :-)
-
5
4
5
5
5
3
Reklam (Banner, Afiş) çalışmalarını değerlendiriniz.
3
katılmasamda seyirci olarak izledigim farklı mahalli yarışlardan sonra akhisar drag'dan çok daha fazla bi zevk aldım ve istanbul-ankara-adana-antalyadaki arkadaşlarımızla akhisar organize edilsinde buluşalım şeklinde konuşuyoruz..rpm race events üyelerinin ev sahipliğini gerçekten sağlam ve disiplinli yaptıkları bir organizasyon,Türkiyede rakibi bulunmayan bir organizasyon..umarım bu sene seyirciler için daha konforlu bir yer yapılırda organizasyon daha zevkli geçer.
-
Süre ölçüm sistemini değerlendiriniz. 4
Yarışın akışını değerlendiriniz (yavaş işleyiş, iki yarış arası gecikme vb.). 4
Yarış ekibinin sizlere yaklaşımını değerlendiriniz. (Yarışçı, Tekniker ve İzleyici olarak). 5
İzleyici olarak değerlendiriniz. 4
Online sonuç sistemini değerlendiriniz. 5
Canlı yayın sistemini değerlendiriniz. 5
Reklam (Banner, Afiş) çalışmalarını değerlendiriniz. 4
-
Sure olcumunde ilk gelip kendini hazirlayan araba digerine bariz bir avantaj elde ediyor cunku isiklar hemen ard arda yaniyor diyer arabanin debriyaj devir vs ayarlamasina firsat daha az kaliyor yani kalkis yarisinda kalkis kabiliyeti arabanin ozelliklerinden once ilk olarak start cizgisine gelmek onem kazaniyor
-
Diğer konuyu rahatsız etmeden buradan devam arkadaşlar...
Akhisar hazır arkadaşlar,pistin kazılı olan yerleri toparlandı.Yapılacak iş olarak ışık sistemi takılacak,pist güvenliği için küçük bir bölgeye tel çekilecek yada bariyer ve son olarak pist komple yıkanıp temizlenecek ( 1 gün bir iş yani ) aldığımız bilgilere göre henüz beklenen meblağ gelmediği için pist yapımı ertelendi yani geçen senelerdeki yarışların aynılarına devam etmeyi düşünüyoruz.Gerekli çalışma ve hazırlıklar yapılıyor,Allahtan herhangi bir mani veya bir aksilik çıkmazsa bu sezon 3 yarıştan oluşan bir seri düşünüyoruz,hazır olur olmaz gerekli başlığı açacağız...Tabi tarihleri konyayla anlaşarak çakıştırmadan bir proğram gönlümüzün istediği...şimdilik bu bilgiyi vermek istiyorum.
Tadilatta olan bir pistte,tekrar düzenleme yaparak yarış yapma kararı neden sorusuna şu şekilde cevap vereyim,
Amaç ülkemizde yapılan bu tür organizasyonların yaygınlaşarak daha çok gelişmesini sağlamak ve olumsuz yönde ilerleyen bu spora can vermektir.Yaptığımız organizasyonların hepsinin sponsorları sağolsunlar kendi aramızdaki arkadaşlarımız ve çevremizdir,sizlerden beklediğimiz ise manevi destek ve yarış katılımını sağlamanızdır.Her sene yaptığımız,daha çok geliştirmeye çalıştığımız yeniliklerle güzel bir etki yarattığımızı düşünüyoruz,inş devamıda gelecek en kısa sürede yeni bir başlıkla görüşmek üzere,hakkımızda hayırlısı :icon_tup:
hee unutmadan mangalada devam tabikide :D:D
-
hah bu haberı beklıyodum senden dünden beri selçuk abı :D
mangallar yansın :D
-
-
iyi yakaladım ama:D hadı hayırlısı bu sene daha guzel bır sezon olacak:)
-
oooo bu habere çok sevindim ne zamandır bekliyoruz akhisarı inşallah bir an önce biter
-
Ha gayret maşallah inşallah bu senede desteklerimize devam edecez
-
İlginize teşekkürler arkadaşlar, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ;)
-
Vay vay vay parke tas dosemisler 2 haftada helal :)
-
sana demıstım supraysss var dıye yawru :)
-
Oy oy oy bu sene Akhisar olmaz diyoduk bu haber iyi oldu :)
Mangala devam toşhaklar,köfteler oy oy oy :D