güzel haber bu yıl hem 1000 rakımda konyada hem 150 rakımda akhisarda deneme şansımız olacak araçları
Printable View
güzel haber bu yıl hem 1000 rakımda konyada hem 150 rakımda akhisarda deneme şansımız olacak araçları
O değilde pisti uzatcam diye kısaltmışlar :D Neyse bunada şükür bu haber ilaç gibi geldi :)
hayırlısı olsun yarışları bekliyorduk.
her ne kadar izmir pisti fasulyeden sayılsa da konya ile akhisar yanında, yine de tarih belirlerken onun tarihlerini de dikkate alırsınız sanırım :)
işallah 3 den fazla yarış yaparsınız rpm in yarışları güzel sorunsuz geçiyor :)
harika haber valla gelmek için can atıyoruz :)
bu haber çok iyi oldu.akisar yarışları arkadaşlarında dediği gibi çoko güzel sıkıntısız oluyor.tarhleri merakla bekliyoruz ;)
inşallah pist istedigimiz kıvama gelir ve güzel yarışları hep beraber izleriz.
padok alanı ciddi şekilde genişledi.
pistde kısalma yok ama ben şahsen kalkış alalnını biraz daha uzun olmasını bekliyordum.
ilerde vth dökülecekse kalkış yerinde sanki biraz daha asvaltlı yer olması gerektigini düşünüyorum..
ama bunada şükür diyelim:) bakalım ilk yarışda pistin yarış durumu belli olur..
akhisarda c.tesi geceleri mangal sönmez dostlar;)
ılk yarıs tarıhını merakla beklıorum konyaya katılamıycaz gıbı gozukuor aöf sınavıyla cakıstırmıslar sezonu akhısarda acalım..;)
erol abı tashok yıycez mııı..:D:D..??
su an yonetmelıgı hazırlıyoruz arkadaslar,dıger hazırlıklar tmm dır yakın zamanda tarıhlerı yazacagız,onay gelır gelmez start verıyoruz :icon_tup:
eroll sana toshak standı acalım oraya hahahah :D
hepimize yeticek kadar toshakk olacak rahat olun:D:D
akhisarın ortamı başka hep demişimdir :)
Super haber , emegi gecen herkese tesekkurler , tarihleri sabirsizlikla bekliyorum
arkadaşlar inşallah, sıkıntısız,güzel bir cumartesi ortamı ve harika bir pazar yarışı ile..2 günümüzü dolu-dolu geçirecegiz.
destekleyen,gönül veren,yardımda bulunan,elini azda olsa taşın altına koyan bütüüüüünnnnnn arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
inşallah herhangi bir sorun ve aksiikle karşılaşmadan anlımızın akı ile çıkarız bu yarışdan..
Akhisar demeeeeeeeeeek :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...47580641_n.jpg
İnşallah güzel bir seri olur :)
Akhisarda bir ilki daha yapın
Tartı alın sınıflara kilo sınırı koyun :)
Mekanik konuşsun zayıflık degil